Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 737 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 737 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
P. van Elk, 2 personen
Real Madrid - Villarreal CF
13 januari 2018
9 Leuk weekend Madrid

Ben samen met mijn zoon van 13 t/m 15 januari naar Madrid geweest en daar op zaterdag de wedstrijd Real Madrid-Villareal gezien. Helaas viel de wedstrijd wat tegen maar de sfeer in het stadion was geweldig. We zijn met de metro naar het Stadion gegaan. Over het algemeen is er een Metrostation op loopafstand van het hotel en je komt vervolgens midden voor het stadion uit de metro. Het hotel dat we hadden lag echt midden in het centrum van de stad. Alles was door VoetbalTravel goed geregeld.

Ik had vanuit Nederland de transfer van vliegveld naar hotel en ook weer terug geregeld via TaxiTransfer. Dat werkt prima, we werden in Madrid op het vliegveld opgewacht door een chauffeur ne voor de terugreis werden we weer netjes op tijd opgehaald.Voor de rest is de Metro het ideale vervoersmiddel om je te verplaatsen door Madrid.

VBT031363

Anoniem, 2 personen
Tottenham Hotspur - Everton FC
13 januari 2018
8 Zeer geslaagd voetbal- en cultuurweekend

We hebben een geslaagde reis gemaakt naar een voetbalwedstrijd in het Wembley-stadion. We hadden goede plekken in het stadion en een goede service. Hier was de prijs van het kaartje ook naar, dus dit hoorde er ook bij. Twee nachten en drie dagen is ideaal zodat je één dag de tijd hebt om Londen te bezoeken. Houdt er wel rekening dat de vliegvelden buiten de stad liggen en er dus nog aardig was reistijd aanzit. Dit mag de pret echter niet drukken.\

VBT030919

J. Monsma, 6 personen
Sevilla FC - Real Betis
6 januari 2018
9 Weekendje Sevilla !

Een top weekend , alles goed geregeld , mooie stad.

VBT031009 (1)

W. van Zon, 2 personen
Liverpool FC - Everton FC (FA Cup)
5 januari 2018
9 Echt een perfecte 2 dagen

Absoluut top!

Ga als je toch in Liverpool bent en een wedstrijd op Anfield bezocht hebt, ook naar Everton stadion kijken en pak daar ook een tour.

VBT032555 (1)

 

A. van Tol, 2 personen
Manchester United - Burnley FC
26 december 2017
9 Wat een schitterende reis!

Alles perfect geregeld. Was best spannend omdat de vlucht in de ochtend was en de wedstrijd (Manchester United- Burnley) al in de middag. Hoopte zo dat het goed zou gaan met het afleveren van de kaartjes in het hotel. Maar bij het inchecken werd de envelop keurig overhandigd. We hadden zelfs toegang tot de executive club. Gratis koffie en thee in de rust. Mijn zoon van 7 heeft een onvergetelijke tijd gehad. Super goed geregeld dus.

VBT030868

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten