Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 724 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 724 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
8.9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
Anoniem, 3 Personen
FC Barcelona - Real Madrid
28 oktober 2018
9 Goede organisatie en voorbereiding voor een legendarische wedstrijd, de jongens hebben genoten!

El Clásico is een begrip in de voetbalwereld. Een once in a lifetime event dat je minimaal een keer in je leven moeten hebben meegemaakt. Voetbaltravel heeft de hele trip prima voorbereid voor mij en mijn zonen. Goede vlucht, goed hotel en stadionkaarten die afgeleverd werden in het hotel. Helaas werkte de toegangscode van 2 van de 3 kaarten niet, zodat we deze aan de stadionkassa moesten laten vervangen. Moeizaam als dit kassapersoneel alleen maar Spaans spreekt.. Wedstrijd was geniaal, met name door het temperament van de Catalanen, die zich meer dan ooit willen afscheiden van Spanje. De winst door Barcelona met 5-1 was dan ook een daverend succes met een fantastische sfeer in het stadion, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd!

 

Tip: We hebben door een vroege vlucht op zaterdag en de retourvlucht op maandag ruimschoots de tijd gehad om de stad te verkennen. Super restaurants waar je moet zijn geweest: Cerveseria Catalana op de Carrer de Mallorca (tapas) en L'Amfora op de Avenue de Parallel naast de Montjuïc (paella). Echt super! En uiteraard de Camp Nou stadiontour, de Sagrada Familia en de Montjuïc

Walter, 4 Personen
Manchester United - Everton FC
28 oktober 2018
9 Fantastische voetbal trip naar Manchester United!

We zijn met 4 man op 28 oktober 2018 naar de wedstrijd Manchester United tegen Everton geweest. Een hele mooie ervaring vanuit een top plek in het stadion en een lekker biertje in de executive lounge......Alles geregeld via VoetbalTravel Door een wijziging in het wedstrijdschema welke wij oorspronkelijk hadden geboekt wilde ik de reservering wijzigen. Dit was voor Voetbaltravel geen enkel probleem. Zij hebben het omboeken van de reis super netjes voor mij geregeld. TOP SERVICE !! Let bij wedstrijden in Engeland wel op het uur tijdverschil! We hadden bijna de wedstrijd vanuit de pub gekeken....

 

Tip: Wij hebben het voetbal reisje gecombineerd met een bezoek aan een klein luchtvaarmuseum bij het vliegveld. en met 'indoor skydiven' bij Ifly, in Manchester.

Anoniem, 2 Personen
FC Barcelona - Inter Milan (CL)
24 oktober 2018
9 Barca-Inter

Perfect. Voor de 8e keer met Voetbaltravel naar FC Barcelona geweest.

 

Tip: Placa Reial moet plein bij de Ramblas

S. Veldman, 3 Personen
FC Barcelona - Inter Milan (CL)
24 oktober 2018
9 Vlieg naar Barca voor een dagje? oké!

Oh oh oh wat een ervaring om zoeits te gaan doen. Wij hebben onszelf een beetje in het diepe gegooid door dit te gaan doen maar het was het meer dan waard! Ondanks matig spel een overload aan sfeer in en om het stadion.

 

 

VBT036570

F. Nuij, 2 Personen
Inter Milan - AC Milan
21 oktober 2018
9 Top georganiseerd.

Alles was keurig geregeld en ruim op tijd beschikbaar. Zelf nergens naar om hoeven kijken waardoor de gehele reis en het verblijf heerlijk relax zijn verlopen. Top, bedankt.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten