Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 724 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 724 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
8.9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
M. Visser, 2 Personen
Real Madrid - Levante UD
20 oktober 2018
9 Madrid en Voetbaltravel.nl, de perfecte combinatie!

Het door VoetbalTravel aangeboden arrangement naar Madrid is ons perfect bevallen! Goede vlucht, prima hotel en super stadionplaatsen voor de wedstrijd! Zeer prettige communicatie met VoetbalTravel. Een aanrader!

A. Peeks, 2 Personen
Valencia CF - CD Leganés
20 oktober 2018
9 Vader-dochter voetbalreis

Prima geregelde voetbalreis Valencia. Omdat de wedstrijd al op de middag van aankomst was waren de wedstrijdkaarten al toegestuurd. Perfecte plaatsen vlak achter/naast het doel in het familievak. Hotel konden we zelf kiezen en was prima gesitueerd.

 

tip: Fietsen huren hoort bijna bij het verblijf in Valencia. Leuker dan ov en je ziet veel meer.

O. Kavelaar, 2 personen
FC Barcelona - Sevilla FC
20 oktober 2018
8 Weekend Barcelona - Sevilla

Ik had voor mijn vader en mezelf een trip geboekt naar Barcelona. Zaterdag ochtend vlogen we om 7:00 uur vanaf Eindhoven en om 11:30 uur liepen we in Barcelona. S’avonds im 20:45 uur de wedstrijd in Camp Nou was een hele mooie ervaring. Ik was zelf al meerdere malen in Barcelona / stadion geweest, maar een wedstrijd is zeker een aanrader. Barcelona stad hebben we Zondag en Maandag nog helemaal doorgelopen en diverse restaurants en terrasjes bezocht. Ook het olympisch stadion is de moeite waard. Wij hadden met 24 graden erg geluk met het weer. Omdat we op het vliegveld al een ov- kaart voor 3 dagen hadden gekocht , was het maandagmiddag erg makkelijk om op het vliegveld te komen. Binnen een uur gaat dat precies. We hebben steeds vooraf online ingecheckt , zodat je op het vliegveld alleen nog maar langs de douane hoeft en je verder niks hoeft te melden als je zoals wij alleen handbagage meeneemt. Het boeken van een totaalpakket via voetbaltravel ga ik zeker nogmaals boeken , en kan ik naar aanleiding van deze onvergetelijke reis iedereen aanbevelen.

 

tip: Wij hebben ons enkele uren prima vermaakt bij tapas restaurant Catalana. Deze bevind zich op de Carrer de Mallorca. Je hebt kans dat je een half uurtje op de wachtlijst staat voordat je een tafeltje hebt , maar dat is zeker de moeite. Ook het olympisch stadion is leuk om te bezoeken.

 

VBT 31/10 Season 18/19

J. ten Kortenaar, 4 Personen
Celtic FC - Hibernian FC
20 oktober 2018
8 Heerlijke wedstrijd!

Kaartjes voor de wedstrijd zouden in het hotel klaarliggen maar receptioniste wist van niets. Kaartjes bleken achteraf toch ergens in een hoekje te liggen, dankzij tussenkomst van VoetbalTravel gevonden. Verder in topweekend in Glasgow met een heerlijke voetbalwedstrijd, kleinzoon en schoonzoon hebben genoten!

 

VBT 31/10 season 18/19

Anoniem, 2 personen
Liverpool FC - Manchester City
7 oktober 2018
9 Liverpoolfc

Perfect totaal arrangement. Een advies over de reis van vliegveld Manchester naar Liverpool met de trein is misschien een aanrader. Idem retour.

 

Lanigans geweldige Ierse pup.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten