Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 780 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen

Stel je reis naar Real Madrid samen

8.5
Real Madrid Reviews
Real Madrid voetbalreizen worden gemiddeld met een 8.5 beoordeeld op basis van 76 reviews. 4.25 76 0 5 Lees de reviews
8.5
Real Madrid Reviews
Real Madrid voetbalreizen worden gemiddeld met een 8.5 beoordeeld op basis van 76 reviews. 4.25 76 0 5 Lees de reviews

In vier klikken naar Estadio Santiago Bernabéu

Maak uw complete voetbalreis naar Real Madrid eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Estadio Santiago Bernabéu

 

Een bezoek aan een wedstrijd van de Koninklijke uit Madrid is zeer bijzonder. De spelers, het traditionele witte tenue, het stadion: alles is speciaal aan deze club! Zie Real Madrid schitteren in het indrukwekkende Estadio Santiago Bernabéu.

De Spaanse grootmacht presteerde het onmogelijke door maar liefst 3 keer achter elkaar de Champions League te winnen. Daarnaast heeft de geweldig stad Madrid veel te bieden. Genoeg reden voor een bezoek!

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

De reis was een verjaardagscadeau en het was perfect georganiseerd door VoetbalTravel. Duidelijke en tijdige communicatie met bijlage en uitleg. Zithoek perfect in stadion en geen verrassingen tijdens de reis. Alles verliep soepel dankzij de professionele voorbereidingen van VoetbalTravel. We hoeven alleen maar te genieten en ons nergens zorgen over te maken.

tip:  Het ontbijt in het RealCafe is een goed begin voordat u het Bernabeu-stadion bezoekt. Het is de moeite waard om te kiezen hotel dicht bij het centrum van een van de restaurants zijn de moeite waard om te bezoeken. Openbaar vervoer uitstekend en gemakkelijk te gebruiken.

VBT035470

G. Oláh, 3 personen
15 december 2018
Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten