Voetbalreizen

Naar welke landen bieden wij voetbalreizen aan?

Spanje en Engeland zijn veruit de populairste landen waar voetbalreizen naartoe geboekt worden. Dit zijn dan ook de meest attractieve competities ter wereld. Andere populaire reizen zijn naar Italië en Duitsland en in mindere mate Frankrijk. De Champions League blijft voor alle landen natuurlijk heerlijk om te bekijken.

Voetbalreizen Spanje

Voetbalreizen naar Spanje

Spanje is het ideale land om een voetbalreis naartoe te maken. Je geniet er van het mediterrane klimaat, heerlijke tapas en natuurlijk voetbal op topniveau. Een voetbalreis naar Spanje is perfect te combineren met een city trip. Los van voetbal is het op en top genieten in Spanje.

Bekijk onze uitgebreide informatie

Wil je meer lezen over wat Spanje als voetballand allemaal te bieden heeft? Bekijk onze speciale pagina.

Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen naar Engeland

In geen enkel land leeft voetbal zo erg als in Engeland. De Premier League is één van de meest attractieve, zo niet de meest attractieve competitie ter wereld. Het moderne voetbal en veel van de cultuur komt ook uit Engeland. Een wedstrijd in Engeland live bezoeken is voor veel mensen een droom die uitkomt.

Bekijk onze uitgebreide informatie

Van top tot teen ingelicht worden over Engeland als voetballand? Lees dan onze special.

Voetbalreizen Italië

Voetbalreizen naar Italië

Italië is een heerlijk land om een voetbalreis naartoe te maken. Het vaak aangename klimaat, de heerlijke keuken en de uitbundige voetbalsfeer maken dit feestje helemaal compleet.

Bekijk onze uitgebreide informatie

Viva Italia! Ontdek alles over het boeken van een voetbalreis naar Italië op onze speciale pagina.

Voetbalreizen Duitsland

Voetbalreizen naar Duitsland

Bayern München is de laatste tien jaar oppermachtig in de Duitse competitie, en trekt de nationale titel vrijwel altijd naar zich toe. Borussia Dortmund is de laatste club die voor de hegemonie van Bayern de Bundesliga heeft gewonnen. De laatste jaren eindigen ze altijd in de top 3.

Voetbalreizen Frankrijk

Voetbalreizen naar Frankrijk

Op dit moment bieden wij alleen voetbalreizen aan naar PSG. Deze reis is de afgelopen jaren behoorlijk in populariteit gestegen. Uiteraard komt dit omdat PSG de afgelopen jaren verschillende toptalenten heeft aangekocht. PSG speelt op het hoogste niveau weer mee voor de prijzen!