Tip! Zorg ervoor dat je geldige tickets hebt. + Lees meer

Bij VoetbalTravel ben je verzekerd van ‘papieren kaarten’ of ‘e-tickets’. Andere soorten toegangsbewijzen leveren veel gedoe op.
Meer informatie.
 • Papieren of e-tickets
 • Een zorgeloze ervaring
Voetbalreizen

AS Roma

AS Roma
8.5
16 Reviews

Voetbalreizen
AS Roma

AS Roma
8.5
16 Reviews AS RomaAS Romahttps://assets.travelgroep.nl/images/83672/83672.png4.251605

Tip! Zorg ervoor dat je geldige tickets hebt. + Lees meer

Bij VoetbalTravel ben je verzekerd van ‘papieren kaarten’ of ‘e-tickets’. Andere soorten toegangsbewijzen leveren veel gedoe op.
Meer informatie.
 • Papieren of e-tickets
 • Een zorgeloze ervaring
1. Kies je wedstrijd
2. Stel je reis samen
3. Bevestig en boek
Boek makkelijk Je complete reis op maat
Nr. 1 in voetbalreizen Dé specialist sinds 2004
Helder en duidelijk Geen verborgen kosten


Personen bekeken AS Roma arrangementen in de afgelopen 24 uur.

Beleef een voetbalreis naar AS Roma

Boek je voetbalreis naar AS Roma in vier eenvoudige kliks

Boek je complete voetbalreis naar AS Roma, gemakkelijk op maat. Kies welke wedstrijd, hotel en zitplaats handig op één plaats. Geen boekingskosten.

Een wedstrijd van AS Roma live bijwonen is een ongelooflijke ervaring. Het Stadio Olimpico is het grootste stadion van Italië met een capaciteit van 70.634. De ploeg deelt haar thuisbasis met hun grootste rivaal – SS Lazio. Roma’s teamslogan is “Roma e Gloria” wat vertaald “Rome en Glorie” betekent. En met meer dan 70.000 andere mensen om je heen, zal het moeilijk zijn de gevoelens van glorie in het stadion niet te voelen.

Rome is de hoofdstad van Italië en een van de oudste van Europa. De hoofdstad van het land heeft een opgetekende geschiedenis die meer dan 28 eeuwen overspant – maar die zou zelfs nog langer kunnen zijn. Ervaar restaurants van wereldklasse, historische piazza’s, en interessante winkels met luxegoederen.

Bezoek het Colosseum en zie hoe de atleten van vroeger het allemaal beleefden. Of bezoek de Trevifontein en vergaap je aan de schoonheid van deze iconische 18de eeuwse fontein.

Met een hoop te beleven in de onmiddellijke nabijheid is een stedentrip naar Rome genoeg om de meesten te verleiden. Er is zoveel meer aan deze voetbalreis dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

AS Roma Voetbal Reis

Alles wat je moet weten over je voetbalreis naar AS Roma

We hebben het werk gedaan en de ultieme gids voor een bezoek aan Rome samengesteld, om je voetbalreis naar Rome zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van insider tips over het Stadio Olimpico tot advies over het verkennen van de historische stad Rome.

 • Informatie over Stadio Olimpico, route & tips
 • Informatie over Rome
 • Wat te doen in Rome

Stadio Olimpico – AS Roma’s legendarische stadion

Stadio Olimpico

Het thuisstadion van AS Roma is het Stadio Olimpico. Het is het grootste stadion in de stad en was in 1990 het beroemde decor voor de finale van de FIFA Wereldbeker. Het is door de UEFA beoordeeld als een stadion van categorie 4, waardoor het voor elke voetbalfan een hoogtepunt is om te bezoeken. Omdat het voor het Euro 2020 toernooi gerenoveerd werd, kunnen bezoekers er voorzieningen van hoge kwaliteit verwachten die een algehele aangename ervaring bevorderen.

AS Roma is een van de meest gesteunde clubs in Italië. Als je een voetbalreis naar Rome maakt, kun je dus een sfeer van opwinding en passie verwachten. Vooral in de derby’s tegen Lazio, die bekend staan als een van de felste rivaliteiten in Europa. Het boeken van een voetbalreis naar AS Roma zal naar verwachting altijd gedenkwaardig zijn!

Hoe kom ik in het Stadio Olimpico?

Het Stadio Olimpico ligt in het noordelijk deel van de stad. Het ligt ongeveer zeven kilometer van het stadscentrum. Er zijn een paar manieren om bij het stadion te komen. Hoewel je kunt rijden, raden we je aan liever het openbaar vervoer te nemen. Zoals in veel grote steden kan het er een beetje druk worden, waardoor je misschien meer tijd kwijt bent dan je zou willen om bij de wedstrijd te komen. Mocht je dat liever niet willen, raden we je ook aan te overwegen een taxi te gebruiken. Dat kan goedkoper zijn, vooral als je met een groep mensen reist.

Er zijn een paar populaire transport apps die zelfs korting geven voor mensen die naar het stadion reizen, waardoor deze voetbalreis veel betaalbaarder is dan je denkt.

Als je echter vastbesloten bent zelf te rijden, moet je vanaf het vliegveld de Leonardo da Vinci (Fiumicino snelweg) nemen. Van daaruit moet je de GRA Cassia-Flaminia nemen tot je bij de afslag N ° 5 (Flaminia) bent. Dan hoef je alleen nog maar de borden naar het stadion (Foro Italico) te volgen.

Met de TRAM en de TREIN naar Stadio Olimpico

Als je in de buurt van de metrolijn B bent, kun je de metro richting Laurentina nemen. Stap uit bij het station Termini. Neem van daaruit de metro richting Battistini en stap uit bij de halte Ottaviano. Neem daarna bus nr. 32 tot je bij Piazzale della Farnesina bent. Als je daar bent, zou je op loopafstand van het stadion moeten zijn.

Als je niet in de buurt van de Metro B-lijn bent, kun je de Metro A-lijn gebruiken om dichterbij te komen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het treinstation Termini te bereiken en je zult overal in de stad goed je weg kunnen vinden. Dit zorgt voor een heel gemakkelijke voetbalreis.

Stadio Olimpico adres

Stadio Olimpico

Viale dei Gladiatori

00135 Roma RM, Italy

Stadio Olimpico Stadion Plan

Het Stadio Olimpico werd oorspronkelijk gebouwd om er de Olympische Spelen te houden. De opzet is dus iets minder conventioneel dan in andere Europese voetbalstadions. (Als je het ons vraagt, maakt dit een bezoek aan de voetbaltrip nog bijzonderder.)

Het stadion heeft vier zijden:

 • Curva Nord – dit is de tribune die traditioneel gereserveerd is voor de thuissupporters van S.S. Lazio. Als Roma tegen een andere ploeg speelt, zitten de supporters van de uitploeg hier.
 • Curva Sud – dit is de tribune die gereserveerd is voor thuissupporters van AS Roma. Als je ervoor kiest hier te gaan zitten tijdens een voetbalreis, verwacht dan dat het er luid wordt!
 • Tribuna Ovest – dit is de hoofdtribune. Het is een tribune met één verdieping. Je vindt er de dugouts en de persvakken. Mensen die hier zitten voelen zich vaak dichter bij de actie.
 • Tribuna Tevere – dit is de tribune tegenover de hoofdrij. Over het algemeen zijn dit de duurste plaatsen in het gebouw. Vaak zijn ze gereserveerd voor VIP’s en andere speciale gasten.
Stadio Olimpico Stadionplan

Stadionrondleiding door Stadio Olimpico

Helaas zijn er geen rondleidingen in het Stadio Olimpico. In tegenstelling tot andere stadions in Europa kun je op niet-wedstrijddagen niet betalen voor een rondleiding door het stadion. Dit betekent echter niet dat deze voetbalreis tekortschiet.

Wil je meer te weten komen over AS Roma en de supporterscultuur, dan staan je andere mogelijkheden ter beschikking. Veel fietstochten besteden speciale aandacht aan de geschiedenis van de club en de gebieden waar je waarschijnlijk de sterkste supporters feestvierend aantreft.

Stadio Olimpico Staat

Snacks en Drankjes in de buurt van Stadio Olimpico

Er komt zoveel meer kijken bij een wedstrijd van AS Roma dan alleen maar naar het stadion gaan. Voor je naar de wedstrijd gaat, is het altijd leuk om een paar drankjes te halen in een nabijgelegen restaurant.  Gelukkig zijn er tonnen verkopers in de buurt van het stadion die je de kans bieden om een hapje te eten of een biertje te drinken.

Twee klassiekers zijn de Bar River en de Giardini dell’Eden, die op wandelafstand van het stadion liggen. Hier is wat je over ze moet weten:

Voetbal Reis tot AS Roma

Bar rivier

De Bar River is een kleine eet/afhaalgelegenheid in de buurt van de arena. Het is zelfs zo dichtbij dat de gasten een stevig uitzicht op het stadion krijgen terwijl ze dineren. Met een uitgebreid menu gevuld met klassieke maaltijden uit de Italiaanse keuken, zul je zeker tevreden zijn als je de Bar River bezoekt.

Het is 24/7 open, wat betekent dat je er voor of na de wedstrijddag terecht kunt. Omdat het druk in de bar is op dagen dat ofwel AS Roma ofwel SS Lazio speelt, raden we je aan een tafel te reserveren als je tijdens je voetbalreis deze unieke plek wilt bezoeken.

Giardini dell’Eden

De Giardini dell’Eden (vertaald: De Tuin van Eden) is een natuurreservaat in de buurt van het stadion, met een restaurant in een zeer schilderachtige omgeving. Hier kunnen bezoekers naar livemuziek luisteren, betaalbare cocktails drinken, en lekker eten.

De zaal gaat open om 19 uur en sluit om 2 uur ’s nachts. Dus, als je na de wedstrijd verder wilt met een gezellige avond, raden we je aan even langs te gaan.

Informatie over AS Roma

AS Roma werd in 1927 opgericht door Italo Foschi – een vooraanstaand politicus in die tijd, was de persoon achter de fusie tussen de drie oudste clubs van de stad: Fortidudo-Pro Roma SGS, SS Alba-Audace, en Roman FC.

Foschi’s doel was een ploeg samen te stellen die kon strijden met de dominante ploegen die in het noorden van het land gevestigd waren. Namelijk, AC Milan, Inter Milan, Genoa, en Juventus – die allemaal de competitie leken te domineren.

Het duurde bijna 14 jaar voor Roma hun eerste Serie A titel won. Sindsdien zijn overwinningen schaars en ver te zoeken. Over het geheel genomen heeft de ploeg gewonnen:

 • 3 titels in de Serie A
 • 9 Coppa Italia titels
 • 2 Supercoppa Italiana titels

Hoewel AS Roma niet zo succesvol is als sommige andere Italiaanse topteams, zijn de fans erg trouw aan de ploeg. Als je een voetbalreis naar Roma maakt, krijg je te maken met de intensiteit van deze steun.

AS Roma Logo

Het embleem van AS Roma is sinds de oprichting van de ploeg in 1927 niet meer veranderd. Het embleem is heeft eigenlijk veel meer met de geschiedenis van Rome te maken dan men denkt. Het toont een vrouwelijke wolf met twee zuigelingen op een rode en gele achtergrond.

Waarschijnlijk is het een terugroeping naar de beroemde mythe rond Romulus en Remus. De mythe vertelt het verhaal van hoe Rome gesticht werd.

AS Roma logo

Bijnaam van AS Roma: I Giallorossi

AS Roma’s bijnaam is I Giallorossi, wat rechtstreeks vertaald “De Gele en de Rode” betekent. Net als bij andere Italiaanse clubs is de enige reden voor de bijnaam het kleurenschema van het tenue van de club.

Wat te doen in Rome?

Het Vaticaan

Het Vaticaan

Sint-Pietersplein en Basiliek De Sint-Pietersbasiliek is een verbluffend versierde met marmer ingelegde basiliek op de plaats van het graf van de heilige Petrus. De voorgevel die naar het Sint-Pietersplein gericht is, heeft een enorme zuilengalerij van Bernini, bekroond door beelden van heiligen.

Vanuit een raam zegent de paus de gelovigen die zich beneden op de piazza verzamelen. Ga er ’s morgens vroeg heen om lange rijen te vermijden als je de basiliek van binnen wilt verkennen. De 137 m (448 voet) hoge koepel van de basiliek werd ontworpen door Michelangelo en voltooid in 1590, lang na zijn dood. Je kunt naar de top klimmen als je dat wilt.

Het Piëta beeld is een ander meesterwerk van Michelangelo, in een zijkapel, en Bernini’s extravagante barokke baldakijn staat boven het Pauselijk Altaar. Er staat een 13de eeuws bronzen beeld van de heilige Petrus, waarvan de voet dun is afgesleten van de kussen van pelgrims.

De Schatkamer is een ander niet te missen hoogtepunt, waar kerkelijke schatten, graftombes en gewaden van vroegere pausen bewaard worden.

Ligging: Vaticaanstad

Metro: Neem lijn A richting Battistini en stap uit bij Ottaviano-S. Pietro. Loop zuidwaarts naar het Sint-Pietersplein

De Vaticaanse Musea

De Vaticaanse Musea

De Vaticaanse musea zijn een van ’s werelds mooiste verzamelingen van kunstwerken uit de Klassieke en Renaissance. Ze zijn gehuisvest in paleizen die op zichzelf al een bezoek waard zijn, met schitterende fresco’s. Zoek het Borghia Appartement, de Rafaëlkamers en de Sixtijnse Kapel op, twee van de beste plekken om naartoe te gaan.

Metro: Neem lijn A richting Battistini en stap uit bij Ottaviano-S. Pietro of Cipro-Musei Vaticani. Loop langs de Vaticaanse muur naar de ingang

Castel Sant’Angelo

pantheon

Deze massieve ronde vesting met daarop de aartsengel Michaël dateert uit 139 AD toen het mausoleum van keizer Hadrianus was. Sindsdien is het gebruikt als middeleeuwse citadel, als gevangenis en als veilige plaats voor pausen in tijden van onrust. Het is een geweldige plek om te bezoeken en rondleidingen omvatten de donkere gevangeniscellen en de weelderige appartementen van Renaissance pausen.

Plaats: Lungotevere Castello

Bus: 23, 34, 280 Oud Rome

Pantheon

pantheon-1

Het Pantheon is het best bewaarde antieke gebouw in Rome en zou in 118 n.Chr. door keizer Hadrianus gebouwd zijn. Ga binnen door de massieve portiek met fronton en bereid je voor op verwondering over wat er binnen de muren ligt. De enorme halfronde koepel heeft een cassettenplafond met in het midden een opening, de oculus, die de enige lichtbron is. De indrukwekkende koepel en de sarcofagen maken dit een ontzagwekkende plaats om te bezoeken.

Locatie: Piazza della Rotonda

Bus: 116 en vele andere

Romeins Forum

romeins-forum-1

Het forum was het centrum van het leven in het oude Rome en de ruïnes liggen in een verwarrend patroon, dus bekijk ze eerst vanaf de Capitolijnse Heuvel om een idee te krijgen van de indeling.

De Via Sacra was de plaats waar de feestelijke processies plaatsvonden, en er zijn twee triomfbogen, gebouwd om verschillende Romeinse overwinningen te vieren. Zoek de Tempel van Venus en Rome, gebouwd door Hadrianus in 121 n.Chr., en de Kerk van Santa Francesca Romana. Deze staat bekend als de beschermheilige van de automobilisten en als je rond 9 maart komt, zul je zien dat auto’s naar de kerk worden gereden om ze te laten zegenen.

Ligging: Ingangen vanaf Largo Romolo e Remo, Via del Foro Romano en de Boog van Titus aan de Via Sacra. Metro: Colosseo

Colosseum

colosseum

Het Colosseum is Rome’s grote amfitheater, een majestueuze verschijning ondanks eeuwen van beschadiging en verwaarlozing. Het had 80 ingangen en plaats voor 55.000 toeschouwers binnen de vier verdiepingen van gewelfde muren. Binnen in de arena kun je je de gladiatorengevechten, bloedige gevechten met wilde dieren en wagenrennen voorstellen die hier plaatsvonden – het equivalent van een goede voetbalfinale vandaag!

Naast het Colosseum kun je de Boog van Constantijn niet missen, bedekt met reliëfs en beelden die uit vroegere monumenten gehaald zijn.

Locatie: Piazza del Colosseo Metro: Colosseo

Het Colosseum, een voorbeeld van de architectuur en de bouw van de huidige (voetbal) stadions.

Servische Muur

Deze Romeinse muur omsloot ooit alle zeven heuvels waarop Rome gebouwd was. De beste plaatsen om de overblijfselen van deze 4e eeuwse architectuur te zien zijn bij het Termini treinstation en op de Aventijnse heuvel. Overal in de buitenwijken van Rome zijn lange stukken in goede staat. Ligging: Buitenwijken van Rome

Metro: Termini

Trevi Fontein

trevi-fountain

Deze schitterende fontein is versierd met beelden, met als middelpunt een grote schelp die getrokken wordt door zeepaarden, aangedreven door twee tritons. Het is een van de modernere van Rome’s attracties, voltooid in 1730. Het is een traditie dat bezoekers munten in de fontein gooien, die aan liefdadigheid worden geschonken.

Locatie: Piazza di Trevi

Bus: 52, 53, 61, 62, 63, 71, 80, 95, 116 en 119

Spaanse Trappen

spaanse-trappen

Deze indrukwekkende trap daalt groots af van de kerk van Trinita dei Monti naar de Piazza di Spagna. Dit prachtige monument heeft verschillende rondingen en terrassen en is versierd met potten met bloeiende planten. Het is een prima plek om te zitten, kaarten te schrijven, naar huis te sms’en of gewoon je voeten te laten rusten en mensen te kijken.

Locatie: Scalinata della Trinita dei Monti

Metro: Spagna

Bocca della Verita (Mond van de Waarheid)

bocca-della-verita-1

Als je op zoek bent naar wat plezier met je vrienden, bezoek dan La Bocca della Verita. Dit mensachtige gezicht werd in de 1e eeuw uit Pavonazzetto marmer gehouwen; waarschijnlijk als fontein- of putdeksel. Het werd al gauw gebruikt als leugendetector.

De Romeinen geloofden dat als ze hun hand in de mond van het beeld staken en dan een leugen vertelden, de mond de hand zou bijten! Het werd beroemd nadat het figureerde in de film “Roman Holiday” met Audrey Hepburn en nu staan toeristen in de rij om het uit te proberen. Je zou het ook eens moeten proberen!

Locatie: Piazza Bocca della Verita

Metro: Lijn B naar Circo Massimo

Piazza Navona

piazza-navona

Dit barokke plein ligt op de plaats van een stadion uit de 1e eeuw, dat niet voor voetbal maar voor wagenrennen en atletiekwedstrijden gebouwd was. De overblijfselen van de fundamenten van het stadion zijn te zien onder de kerk van St Agnese op het plein.

Dit plein is beroemd om zijn prachtige Fontana dei Quattro Fiumi, waarop de vier grootste rivieren van de wereld staan afgebeeld – de Nijl, de Plate, de Ganges en de Donau. Het is een verkoelende plek om op een warme dag te bezoeken.

Locatie: Piazza Navona

Bus: 40, 46, 62, 64, 81, 87, 116, 492, 629

Capitolijnse Musea

capitolijnse-museums

Het Piazza del Campidoglio is een van de hoogtepunten van Rome. Herontworpen door Michelangelo voor het bezoek van keizer Karel V in 1536, kregen het Capitoolgebouw en de paleizen rond het piazza een opknapbeurt.

De Cordonata trap wordt bekroond met massieve beelden van Castor en Pollux. Aan weerszijden liggen de Capitolijnse Musea – het Palazzo Nuovo en het Palazzo dei Conservatori.

Zoek de beschilderde fresco’s op de muren en geniet van de enorme collectie beeldhouwwerken, porselein en kunstgalerijen in deze aangrenzende paleizen.

Locatie: Piazza del Campidoglio

Bus: 40, 63, 64, 70, 75

Rondreizen in Rome

italy-travel

Rome heeft een metrosysteem, de Metropolitana of Metro, met twee lijnen. Lijn A doorkruist de stad van noordwest naar zuidoost en lijn B loopt van zuidwest naar noordoost. De lijnen kruisen elkaar bij het Stazione Termini, het centraal station, dat ook het centrale punt is voor veel busroutes.

Bussen zijn goedkoop en overvloedig, een andere goede manier om van de ene wijk naar de andere te komen. Je moet kaartjes kopen voor je in de metro, tram of bus stapt bij een ‘Tabacchi’ – kijk uit naar het grote ‘T’ bord.

Metrostations hebben geautomatiseerde kaartjeskiosken, en grote metrostations hebben bemande loketten. Je kunt er baat bij hebben een Roma Pass te kopen (ongeveer €38,50 voor 3 dagen €28 2 dagen), die onbeperkte ritten met het openbaar vervoer geeft, gratis toegang tot twee musea en korting op de toegang tot veel andere attracties.

Taxi’s zijn overal in de stad verkrijgbaar en de officiële taxi’s zijn wit van kleur. De beste manier om je door de smalle straatjes te verplaatsen is te voet.

Hoeveel kost een voetbalreis naar AS Roma?

Een voetbalreis naar AS Roma kost tussen € 179,- en € 429,- per persoon. Deze prijs hangt af van de manier waarop je je reis organiseert. Factoren die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke prijs zijn onder andere:
 • De wedstrijd die je wilt zien. Derby's en Rivalry-wedstrijden zijn meestal duurder dan andere wedstrijden.
 • De gekozen ticketcategorie. Je ticketcategorie heeft betrekking op de plaats waar je zit in het stadion. Sommige categorieën zijn duurder dan andere.
 • Het gekozen hotel.
 • Je vliegtickets.

Worden er rondleidingen in het Stadio Olimpico aangeboden?

AS Roma lanceerde in 2021 stadionrondleidingen voor fans om meer over het erfgoed van het team en de geschiedenis van hun stadion te weten te komen. Tickets kosten ongeveer € 36,- per persoon.

Speelt Lazio Roma in hetzelfde stadion als AS Roma?

Ja, AS Roma en Lazio delen het Stadio Olimpico. De reden hiervoor is dat het stadion niet in hun eigendom is. Het is namelijk in eigendom van het Italiaanse National Olympic Committee.

Waar staat de AS in AS Roma voor?

De volledige naam van dit team is: Associazione Sportiva Roma. Letterlijk vertaald betekent dit gewoon: Sportvereniging Roma.

Hoeveel kost het om de Derby della Capitale te bezoeken?

Het bijwonen van de Derby della Capitale kost ongeveer € 259,- per persoon. Vergeleken met de prijzen voor andere derby's in Europa is dit een van de meer betaalbare reizen.

Reviews

8.5 16 Reviews
Hotel
Sfeer
Vlucht
Service
Stad
Zitplaatsen

AS Roma - Juventus FC
8.7 Erg goed
VBT041946

Naar Rome voor een voetbalwedstrijd ... Dan doe je de stad zelf tekort ...

 

Tip: Rome .. te veel om op te noemen ...

 

Anoniem, 4 personen
AS Roma - Juventus FC
12 mei 2019
AS Roma - Udinese
8 Erg goed

Mijn broer en ik hadden besloten om naar een wedstrijd in Rome te gaan. Op de website zagen we dat dat weekend AS Roma tegen Udinese zou worden gespeeld. Na enkele klikken op de website was onze reis al geboekt. We kozen voor een vlucht met Ryanair, prima te doen voor een reis van slechts 2 uurtjes. Als Hotel kozen we San Remo ( dat als standaard in het arrangement zat.) De kamer was erg klein en het bed was een twijfelaar, niet erg groot voor 2 personen. De badkamer was oud en niet goed schoon gemaakt. Maar omdat we toch niet van plan waren om veel in het hotel te zijn vonden we het wel prima zo. Omdat we een arrangement hadden van 4 dagen, hadden we veel tijd om de schitterende stad Rome te ontdekken. Ondanks dat er een goed openbaar vervoer is in de stad, hebben we vrijwel alles lopend gedaan. Rome is een groot openlucht museum dat de moeite waard is om lekker in rond te lopen i.p.v. in een bus of metro te zitten. Op de wedstrijd dag zijn we vroeg naar het stadion gegaan en hebben in een van de tentjes voor het stadion nog rustig wat gedronken om vervolgens het stadion binnen te gaan. De plaatsen die we hadden waren prima, vanaf de 15 rij vanuit onder hadden we een goed overzicht op het speelveld. De wedstrijd was zo als de meeste Italiaanse wedstrijden niet super, maar de sfeer van de Italiaanse supporters maakte veel goed. Als afsluiter van de dag hebben we elke avond/nacht nog wat gedronken bij een gezellige pub vlak bij ons hotel. Kortom, een geslaagd weekend dat zeker voor herhaling vatbaar is, maar dan wel in een andere stad, omdat er zoveel mooie voetbalsteden zijn om te bezoeken. Maar Rome is met afstand wel de mooiste stad die ik heb gezien.

 

Tip:  Ga een lekker biertje drinken in The Flann O’Brian. Een leuke zaak met live muziek en waar je ook nog een lekker hapje kunt eten.

 

B. Backus, 2 personen
AS Roma - Udinese
13 april 2019
AS Roma - SSC Napoli
7.7 Goed

Barcelona verliep alles uitstekend, mooi hotel, vriendelijke receptioniste, dichtbij het stadion. Roma verliep het goed, receptioniste was niet zo vriendelijk en haar Engels was heel matig.

TIP:  ik zoek zoveel mogelijk toeristische monumenten op per land voor ik namelijk vertrek op bestemming is een gouden tip.

 

A. Mangane, 1 persoon
AS Roma - SSC Napoli
31 maart 2019
AS Roma - Lazio Roma
8.7 Erg goed
Photo review AS ROMA

Met een vriendin ging ik naar de wedstrijd AS Roma - Lazio. Wat hebben wij een geweldig weekend gehad! Alles was top geregeld! Wij hebben gekozen voor het goedkopere hotel (San Remo). Het hotel was matig, maar daar ben je toch alleen om te slapen! Geen probleem dus. De wedstrijd was fantastisch, we hadden de beste plekken in het stadion, direct naast de Curva Sud. Wat een sfeer, wat een beleving! Echt prachtig, ontzettend genoten! De stad Rome is natuurlijk schitterend, wij hebben onze tijd optimaal benut en alle hoogtepunten van de stad bekeken. We hebben echt een geweldig weekend gehad en gaan zeker volgend jaar weer terug! Voetbaltravel heeft alles top geregeld, bedankt!!

Tip: Als je een beetje conditie hebt, huur dan een fiets ipv een scooter. Zo kun je alles zien, en kom je in leuke, kleine straatjes!

 

 

S. Verlegh, 2 personen
AS Roma - Lazio Roma
18 november 2017
AS Roma - Lazio Roma
9.7 Fantastisch

Fantastische sfeer; geweldige stad. Echt een aanrader deze trip.

Anoniem (Groep)
AS Roma - Lazio Roma
6 november 2022
AS Roma - Inter Milan
9.7 Fantastisch

Dit arrangement van Hotel en voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Inter Milaan is heel goed bevallen. Het Hotel was een beetje gedateerd, maar de locatie dicht bij het Tremini station was super. De plaatsen in het stadion waren dicht bij het veld en de sfeer was fantastisch. Ook de stad Rome is geweldig, we hebben enorm genoten. Wij raden dit dus ook erg aan. 

 

Tip:  Het bezoek aan het Colosseum heeft erg veel indruk op ons gemaakt. Verder zijn er veel leuke knusse restaurantjes, waar je goed kunt vertoeven.

J. van Wonderen, 2 persons
AS Roma - Inter Milan
4 december 2021
AS Roma - Inter Milan
9.3 Fantastisch

Alles was perfect geregeld, heerlijk op tijd vertrokken, hotel in het centrum van Rome met vele bezienswaardigheden en vervoer dichtbij.

tipWe hadden mooie plaatsen aan de lange zijde en genoten van een prachtige wedstrijd.

H. van Velthoven, 2 Personen
AS Roma - Inter Milan
2 december 2018
AS Roma - Atalanta BC
10 Fantastisch

Uitstekende persoonlijke service. Zelfs de vlucht om boeken werd keurig geregeld. Nieuwe vliegtickets lagen al klaar op het moment dat we terugkwamen in het hotel. Al bij al, uitstekende service, hotel in de stad, goede routebeschrijvingen. Alleen maar positieve ervaringen!

Tip: Rome is een fantastische stad, zeker de moeite waard. Mooi stadion, leuke beleving.

M. Ossel, 2 personen
AS Roma - Atalanta BC
6 januari 2018
AS Roma - FC Crotone
9.3 Fantastisch

Heerlijke dagen gehad! Het hotel viel iets tegen en ook het ontbijt. Maar al met een heerlijke vakantie. We kwamen ook heel makkelijk bij het stadion met lijn nummer 2 vanaf het metrostation. Genoten van de wedstrijd en van de sfeer!

Anoniem, 2 personen
AS Roma - FC Crotone
25 oktober 2017
AS Roma - Udinese
9.3 Fantastisch

Hoewel het stadion niet volledig gevuld was, was de sfeer fantastisch. De stad, oude gedeelte is 1 openluchtmuseum.

Tip: Neem de tijd om alles te bezoeken. Wij hebben 3 dagen nodig gehad om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Goed eten voor een redelijke prijs.

J. Gaal uit Dordrecht, 2 personen
AS Roma - Udinese
17 mei 2015