Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
Smits M., 2 Persons
AC Milan - Atalanta BC
15 mei 2022
9 Fantastische voetbalreis naar Milaan

Mooie momenten, die moet je koesteren en van top tot teen bekijken, om ze vervolgens te bewaren, bij je meest waardevolle bezit: Je herinneringen!
Wij (vader en zoon) hebben dit voetbalweekend herinneringen gemaakt! Wat was het fantastisch. Wat een wedstrijd, uitverkocht San Siro. Wat een sfeer en wat een mooie uitslag.
Verder: een prima hotel in een van de mooiste steden van Europa.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige ervaring.

 

 Dag voor of na de wedstrijd: www.bajabikes.eu Maak een fietstocht van 3,5 uur door Milaan, met gids; was ook helemaal top!

 

VBT051710

Van Doorn P., 2 Persons
Atlético Madrid - Real Madrid
8 mei 2022
8 Mooi weekend weg naar Madrid

Ik ben samen met mijn zoon naar de wedstrijd Atletico Madrid tegen Real Madrid geweest. Een totaalpakket geboekt bij Voetbaltravel en alles was netjes geregeld. Tickets kregen we 2 dagen van te voren en zitplaatsen in het stadion waren prima.

 

Fietstour bij Bisitours met Nederlandse reisleidster is heel leuk om te doen.  

 

VBT051499

Krumm M., 2 Persons
Real Madrid - Manchester City (CL)
4 mei 2022
9 Zeer mooie ervaring!

Wederom een reis geboekt via Voetbaltravel.nl Zoals we inmiddels gewend zijn van Voetbaltravel was alles tot in de puntjes geregeld. Goede informatie en goede communicatie. Ik heb samen met mijn jongste zoon genoten van een geweldige wedstrijd.

 

VBT051709

Gogh B., 2 Persons
AC Milan - ACF Fiorentina
1 mei 2022
9 Een perfect voetbalweekend

Ik wauw graag een Europese wedstrijd mee maken dus was opzoeken waar dat kon via voetbaltravel krijg je echt geweldige service optijd de tickets binne en plekken naast elkaar het was echt een geweldige sfeer en gaaf om mee te maken daarbij was de hotel ook hele goede service niks mis mee.

 

>VBT050338 (1)

VBT050338 (2)

De Wit T., 2 Persons
Watford FC - Burnley FC
30 april 2022
10 Prachtige plaatsen Watford-Burnley

Totaal andere, maar fantastische, voetbalbeleving. Dagje eerder vertrokken en zelf hotel geboekt in omgeving Wembley voor een rondleiding. Daarna met taxi naar Watford (= prima te doen).
Vanuit hotel Jury’s inn naar stadion is makkelijk te lopen en daar aangekomen ging er voor ons echt een wereld open……uit- en thuissupporters op straat gewoon door elkaar, zelfs na afloop bij deze onvervalste degradatiekraker (Watford-Burnley) waarbij de thuisploeg na een nederlaag een zekere degradatie niet meer kon ontlopen liep alles door elkaar met fantastisch gezang van beide kampen.
In combinatie met de goede plaatsen zorgt ervoor dat we volgend jaar zeker weer zo een reisje gaan maken.

 

Vlieg via Heathrow, echt op een steenworp afstand.

 

VBT051046