Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 794 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 794 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
E. Jukic, 2 personen
Manchester United - Reading FC (FA Cup)
5 januari 2019
9 Prima

Super nice

VBT038894

H. Meijer, 2 personen
Liverpool FC - Newcastle United
26 december 2018
8 Anfield

Een voetbalbelevenis om niet gauw te vergeten. Een week voor vertrek kregen wij alle reisbescheiden en nodige informatie toegestuurd. Dus geen zorgen over of alles wel op tijd zou zijn geregeld. Belangrijk! Aan de telefoon netjes en geduldig te woord gestaan. Het hotel was op loopafstand van Anfield. Veel lopend gedaan om ook de stad een beetje te leren kennen. De VIP-ontvangst bij het Anfield-stadion was een leuk extraatje. We werden met alle égards ontvangen en er stond koud buffet voor ons klaar. Goed geregeld! De sfeer in het stadion was fantastisch. Kippenvel als de supporters op De Kop weer begonnen te zingen. 50.000 mensen die dan meegalmen. Een geweldige ervaring!

 

tip: Een bezoek aan Goodison Park (op 900 meter afstand) is de moeite waard. Een leuke rondleiding door een trotse Everton-hostess. Een bezoek aan de Cavern Club (The Beatles!) in het centrum mag niet ontbreken.

VBT035797

R. Jilesen, 2 personen
Sevilla FC - Girona FC
16 december 2018
8 Sevilla-Girona

Alles goed geregeld van vlucht tot en met voetbalkaartjes. Gezellige en leuke stad waar veel te zien en doen is. Leuke wedstrijd en ook hotel op loopafstand van centrum.

tip:  Citybike toer met gids zeer aan te bevelen, je hoort en ziet de leukste stukken plus mooie anekdotes.

VBT037533

G. Oláh, 3 personen
Real Madrid - Rayo Vallecano
15 december 2018
10 Real Madrid verrasing reis

De reis was een verjaardagscadeau en het was perfect georganiseerd door VoetbalTravel. Duidelijke en tijdige communicatie met bijlage en uitleg. Zithoek perfect in stadion en geen verrassingen tijdens de reis. Alles verliep soepel dankzij de professionele voorbereidingen van VoetbalTravel. We hoeven alleen maar te genieten en ons nergens zorgen over te maken.

tip:  Het ontbijt in het RealCafe is een goed begin voordat u het Bernabeu-stadion bezoekt. Het is de moeite waard om te kiezen hotel dicht bij het centrum van een van de restaurants zijn de moeite waard om te bezoeken. Openbaar vervoer uitstekend en gemakkelijk te gebruiken.

VBT035470

J. Ros, 4 personen
FC Barcelona - Tottenham Hotspur (CL)
11 december 2018
9 Top reis gehad naar barcelona spurs

Het was gewoon helemaal geweldig! Met perfecte zitplaatsen en op het laatste moment wijzigen can de heenreis. Allemaal top geregeld door Deborah. Het was een geweldig kado!

VBT036963

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten