Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 791 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
S. Van den Berg, 2 personen
ACF Fiorentina - UC Sampdoria
20 januari 2019

VBT040104

 

Een top weekend Florence beleefd, met de wedstrijd Fiorentina-Sampdoria als kers op de taart. Overnacht in het Hotel Machiavelli Palace, midden in de stad. Net hotel met ruime kamers. Onverwacht verrast door het uitgebreide ontbijt en de service die het hotel verleende. De wedstrijd bij Fiorentina was elke euro waard, een geweldig publiek wat de hele wedstrijd geluid maakt en italianen die hun emotie laten spreken. Het stadion was lekker authentiek, zoals je in Italië verwacht! Daarnaast was de wedstrijd ook heerlijk: veel doelpunten, rode kaart, opstootjes, oftewel: alles er op en er aan! VoetbalTravel.nl heeft ons een geweldig weekend gegeven, zeker een aanrader!

 

tip: De stad heeft veel Irish Pubs waar gegarandeerd gezelligheid is. Wij hebben daar voornamelijk voetbal gekeken onder het genot van een pintje, wat op grootte schermen uitgezonden word (The Fidler's Elbow is een aanrader!). Daarnaast staat Italië uiteraard bekend om zijn goeie koffie, en daarom hebben wij onze ochtenden besteed aan koffie drinken bij La Ménagere, waar het altijd gezellig was en de koffie heerlijk was en daarnaast ook nog goedkoop.

L. Keus, 2 personen
FC Barcelona - SD Eibar
13 januari 2019
8 Weekend Barcelona

Fantastisch weekend , alles prima geregeld met voetbaltravel.nl

VBT039404

J. Arends, 4 personen
West Ham United - Arsenal FC
12 januari 2019
9 Prima Hotel,vlucht goed,achteraf onbezorgd op reis geweest

Alles dikke plus ,goed begeleid en op hoogte gehouden door VoetbalTravel,hotel mooie lokatie Best Western Corona,totaal voor 1e keer gedaan maar gaan zekers weer

 

VBT037813

E. Jukic, 2 personen
Manchester United - Reading FC (FA Cup)
5 januari 2019
9 Prima

Super nice

VBT038894

H. Meijer, 2 personen
Liverpool FC - Newcastle United
26 december 2018
8 Anfield

Een voetbalbelevenis om niet gauw te vergeten. Een week voor vertrek kregen wij alle reisbescheiden en nodige informatie toegestuurd. Dus geen zorgen over of alles wel op tijd zou zijn geregeld. Belangrijk! Aan de telefoon netjes en geduldig te woord gestaan. Het hotel was op loopafstand van Anfield. Veel lopend gedaan om ook de stad een beetje te leren kennen. De VIP-ontvangst bij het Anfield-stadion was een leuk extraatje. We werden met alle égards ontvangen en er stond koud buffet voor ons klaar. Goed geregeld! De sfeer in het stadion was fantastisch. Kippenvel als de supporters op De Kop weer begonnen te zingen. 50.000 mensen die dan meegalmen. Een geweldige ervaring!

 

tip: Een bezoek aan Goodison Park (op 900 meter afstand) is de moeite waard. Een leuke rondleiding door een trotse Everton-hostess. Een bezoek aan de Cavern Club (The Beatles!) in het centrum mag niet ontbreken.

VBT035797

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten