Previous Next
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 883 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
Anoniem (2 personen)
Atlético Madrid - Real Madrid
18 september 2022
9 Fantastisch vader-zoon weekend Madrid!

Mijn zoon en ik hebben in het weekend van 17/18 September genoten van een fantastisch weekend in Madrid,georganiseerd door Voetbaltravel!

 

De vluchten,het hotel en het bezoek aan de wedstrijd hebben wij als zeer prettig ervaren. Duidelijke informatie vooraf van Voetbaltravel heeft hier een groot aandeel in gehad.De tips die Voetbaltravel mee geeft zijn erg handig om mee te nemen naar een stad waar je zelf onbekend bent.

 

De wedstrijd Atletico-Real waar het uiteindelijk allemaal om ging in dat weekend hebben wij ervaren als prachtig!

 

Van het vervoer (per metro waar fans van beide clubs door elkaar zitten),de gemoedelijke en sfeervolle ambiance in en rondom het stadion,tot het verlaten van het stadion hebben wij als fantastisch ervaren en zouden wij dit iedereen aanraden.

 

Kortom,Voetbaltravel super bedankt voor een geweldig mooi weekend! Ééntje voor in de boeken.

 

In 2 dagen tijd 4 stadions bezocht. Ook Rayo Vallcano en Getafe zijn de moeite waard!  

 

C06B8F6E-DEE9-49AC-9E3D-52C0AA61FB8E

Verkuijlen R., 2 Persons
Manchester City - Aston Villa
22 mei 2022
9 Voetbaltrip werd voetbalmatch-of-the year

Maanden geleden via VoetbalTravel.nl een -door corona uigestelde- trip naar Manchester geboekt om een wedstrijd van Manchester City te gaan bewonderen, als cadeau voor het slagen van onze zoon voor zijn middelbare school vorig jaar. Na lang wikken en wegen gekozen (en gegokt) voor de laatste wedstrijd van City (de favoriete Engelse club van zoonlief) van het seizoen, in de hoop dat er dan nog om de landstitel gespeeld moest worden (bij het boeken had City nog 6 punten voorsprong op Liverpool). Het werd een onvergetelijk weekend met een ongekende apotheose in het Etihad stadion! VoetbalTravel.nl had alles perfect geregeld met de kaartjes en het hotel; de vlucht hadden we zelf erbij geboekt. Vrijdags heen, op zaterdag de stad en het National Football Museum bezocht, het Etihad stadion en City-shop vast bekeken (helaas was de stadiontour uitverkocht dat weekend). Zondagochtend een boottochtje gemaakt langs o.a. Old Trafford en daarna op naar het Etihad stadium voor de match-of-the-year. Het wedstrijdverloop zal de City-geschiedenisboeken ingaan: een kwartier voor tijd nog met 2-0 achter, bijna uitgeschakeld voor de titel en dan in 5 minuten tijd 3 keer scoren en toch nog kampioen worden. Wat een ontlading, wat een gekte, wat een feest! En het bleef nog lang onrustig in de stad... Maandags een ervaring rijker weer huiswaarts gekeerd. Geweldig dat we erbij waren, alles top voor elkaar VoetbalTravel.nl! Super bedankt. Dat smaakt naar meer!

 

  Voor de echte voetballiefhebber: Old Trafford, Etihad Stadium, National Football Museum.

 

VBT050795

Smits M., 2 Persons
AC Milan - Atalanta BC
15 mei 2022
9 Fantastische voetbalreis naar Milaan

Mooie momenten, die moet je koesteren en van top tot teen bekijken, om ze vervolgens te bewaren, bij je meest waardevolle bezit: Je herinneringen!
Wij (vader en zoon) hebben dit voetbalweekend herinneringen gemaakt! Wat was het fantastisch. Wat een wedstrijd, uitverkocht San Siro. Wat een sfeer en wat een mooie uitslag.
Verder: een prima hotel in een van de mooiste steden van Europa.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige ervaring.

 

 Dag voor of na de wedstrijd: www.bajabikes.eu Maak een fietstocht van 3,5 uur door Milaan, met gids; was ook helemaal top!

 

VBT051710

Van Doorn P., 2 Persons
Atlético Madrid - Real Madrid
8 mei 2022
8 Mooi weekend weg naar Madrid

Ik ben samen met mijn zoon naar de wedstrijd Atletico Madrid tegen Real Madrid geweest. Een totaalpakket geboekt bij Voetbaltravel en alles was netjes geregeld. Tickets kregen we 2 dagen van te voren en zitplaatsen in het stadion waren prima.

 

Fietstour bij Bisitours met Nederlandse reisleidster is heel leuk om te doen.  

 

VBT051499

Krumm M., 2 Persons
Real Madrid - Manchester City (CL)
4 mei 2022
9 Zeer mooie ervaring!

Wederom een reis geboekt via Voetbaltravel.nl Zoals we inmiddels gewend zijn van Voetbaltravel was alles tot in de puntjes geregeld. Goede informatie en goede communicatie. Ik heb samen met mijn jongste zoon genoten van een geweldige wedstrijd.

 

VBT051709

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten