Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 890 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
Mevrouw L. Wichers Scheur te Zutphen, 2 personen
Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Ik heb mijn man dit cadeau gedan voor zijn 40e verjaardag. Een geweldig cadeau dacht ik zo..

Eerst hebben we gekeken als we alles afzonderlijk zouden boeken, maar het scheelt inderdaad qua prijs niet zo veel dus vandaar dat we alles in 1 hebben geboekt bij Voetbaltravel.

E zijn vertrokken op zaterdagmorgen en waren al op tijd in Barcelona. Hier hebben we een taxi naar het hotel genomen en van daaruit alles verder met de metro gedaan.
Dat werkt prima. Het hotel was ook mooi. Nette kamers en aardige medewerkers. We hebben in die paar dagen meer van Barcelona kunnen zien dan we hadden verwacht. Zondagavond gingen we naar de wedstrijd: Barcelona-Getaffe. WE kwamen aanlopen vanaf de metro en het leek nog niet zo erg groot, maar eenmaal binnen dachten wij er heel anders over...

Het was jammer dat we zo hoog bovenin zaten, maar ondanks dat konden we de wedstrijd goed volgen. Een unieke ervaring!!!

Na een korte nachtrust gingen we de volgende morgen al weer vroeg met het vliegtuig naar Nederland. En was ons weekend Barcelona al weer voorbij.

Maar zowel mijn man als ik hebben het erg leuk gehad!!

Zeker een aanrader voor mensen in onze omgeving (en ver daarbuiten....)

De heer A. Kunst te Vriezenveen, 2 personen
Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Normaal gesproken doe ik hier niet aan mee,maar wij hebben een perfecte 4 daagse reis bij jullie geboekt alles boven verwachting prima hotel reis etc.
Bedankt en tot de volgende keer ook namens mijn reisgenoot.

De heer F. Huybers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool
5 april 2008
7 Arsenal - Liverpool

Prima manier om op deze manier (seizoenkaarten) toch bij de wedstrijd te kunnen zijn. Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen. Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro. Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem.

De heer F. Huijbers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool FC
5 april 2008
7 Arsenal FC - Liverpool FC

Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen. Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro. Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem'

De heer Kikkert te Rhoon, 2 personen
Chelsea FC - Hull City
7 februari 2008
7 Chelsea - Hull City

'Ik ben bekend met de ontstaansgeschiedenis van VoetbalTravel en intussen een vaste klant. Vanaf de allereerste ervaring, nu enkele jaren geleden, heb ik de organisatie voortdurend aan professionaliteit zie winnen. Zeer indrukwekkend!