Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
Mevrouw S. Vis te Amstelveen, 2 personen
Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
8 FC Barcelona - Schalke 04

Het was een hele leuke ervaring om een wedstrijd van Barcelona in Camp Nou mee te maken. Ik had het arrangement via de website van Voetbaltravel geboekt, en alles is hierna fantastisch geregeld. De reisbescheiden werden speciaal op verzoek iets later verstuurd, omdat het een verrassing was voor mijn vriend. De vlucht heen was goed (op de vele zingende Schalke 04 supporters na ;-) , en bij aankomst in het hotel lagen de kaartjes voor de wedstrijd al klaar.

Ik had de kaartjes geupgrade naar categorie 2, en dat waren super goede plaatsen. Je proeft absoluut de sfeer van de wedstrijd als je tussen de fanatieke Barcelona aanhang zit (van jong tot oud even fanatiek). De wedstrijd was helaas niet geweldig, maar dat deed niets af aan de belevenis zelf! Daarna nog een dagje Barcelona eraan vast geplakt, en 's avonds weer terug naar huis.

Ik ben heel tevreden over het geheel, en zou een ieder aanraden om zijn voetbalreis via voetbaltravel te boeken!

De heer G. Swets te Giessenburg, 12 personen
Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
7 FC Barcelona - Schalke 04

Vanaf het idee om naar een wedstrijd van Barcelona te gaan en contact te leggen met Voetbaltravel is alles prima geregeld en verlopen.Door diverse redenen werden er steeds namen veranderd of bijgeboekt.Iedere maal als ik dit bij Voetbaltravel aangaf reageerde men zonder problemen en met slagvaardigheid om alles te regelen met de vliegmaatschappij, het hotel en om aan de extra kaarten in hetzelfde vak te komen.

Eenmaal aangekomen in Barcelona zijn we met de taxi naar ons hotel gegaan.Het hotel lag in een zijstraat van de ramblas en alles was bij aankomst prima in orde.De kamers waren geregeld en de voetbaltickets lagen gereed achter de balie.Vriendelijke mensen in het hotel en de kamers waren schoon.

Het enige minpuntje was dat de kamers wel verouderd waren en dat er wat verbouwingen aan de gang waren.Maar goed, met wat voor insteek ga je in een hotel.We gingen voor het voetbal, dus het hotel was een bijzaak.Verder een gezellige bar om wat te drinken en het ontbijt was ook prima.Diverse broodjes en vleeswaren, e.d.om de dag mee te beginnen.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Ook de plaatsen in het stadion van FC Barcelona waren goed en we hadden goed uitzicht over het gehele veld.

De terugreis is ook vlekkeloos verlopen.
Wij kijken terug op een prettige samenwerking met voetbaltravel en mede door hun inspanningen gaan zeker nog meer gebruik maken van hun uitstekende service en de wil om je een plezierig voetbaluitje te verzorgen

De heer H. Kerkdijk te Groningen, 2 personen
Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
10 FC Barcelona - Schalke 04

Onze trip naar Barcelona was top! Het hotel lag op een steenworp van de Ramblas, waardoor de tijd optimaal kon worden benut om ook van de stad zelf te genieten.

Verder lagen bij aankomst de kaarten voor de wedstrijd al klaar in het hotel, waardoor we ons daar ook geen zorgen over hoefden te maken. De wedstrijd zelf - waar het natuurlijk allemaal om ging - was een super ervaring. Al voor aanvang, toen 80.000 Barca supports opstonden om het clublied van hun FC te gaan zingen, wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Zo maak je het op TV echt niet mee! Aanrader!

De heer E. Pas te Emst, 5 personen
Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Leuke reis naar Barcelona gehad. Alles was goed geregeld zowel de vlucht, hotel als de wedstrijd van Barcelona. Wij maakten ons wel een beetje zorgen over de kaartjes want die zouden per koerier naar ons hotel gebracht worden. Maar zelfs dit was prima voor elkaar.

Een van mijn vrienden had nog een geintje uitgehaald met de kaartjes.
Hij had de kaartjes al opgehaald bij de balie van het hotel zonder dat wij het wisten. Toen wij de kaartjes wilden ophalen bij de balie waren ze er niet meer. Wij dachten dat de man achter de balie de kaartjes stiekem verkocht had. Toen mijn vriend achter een muurtje stond te lachen wisten we eindelijk dat we in de maling genomen zijn.
Voor de rest een top weekend gehad

Mevrouw L. Wichers Scheur te Zutphen, 2 personen
Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Ik heb mijn man dit cadeau gedan voor zijn 40e verjaardag. Een geweldig cadeau dacht ik zo..

Eerst hebben we gekeken als we alles afzonderlijk zouden boeken, maar het scheelt inderdaad qua prijs niet zo veel dus vandaar dat we alles in 1 hebben geboekt bij Voetbaltravel.

E zijn vertrokken op zaterdagmorgen en waren al op tijd in Barcelona. Hier hebben we een taxi naar het hotel genomen en van daaruit alles verder met de metro gedaan.
Dat werkt prima. Het hotel was ook mooi. Nette kamers en aardige medewerkers. We hebben in die paar dagen meer van Barcelona kunnen zien dan we hadden verwacht. Zondagavond gingen we naar de wedstrijd: Barcelona-Getaffe. WE kwamen aanlopen vanaf de metro en het leek nog niet zo erg groot, maar eenmaal binnen dachten wij er heel anders over...

Het was jammer dat we zo hoog bovenin zaten, maar ondanks dat konden we de wedstrijd goed volgen. Een unieke ervaring!!!

Na een korte nachtrust gingen we de volgende morgen al weer vroeg met het vliegtuig naar Nederland. En was ons weekend Barcelona al weer voorbij.

Maar zowel mijn man als ik hebben het erg leuk gehad!!

Zeker een aanrader voor mensen in onze omgeving (en ver daarbuiten....)