Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer Bakker te Ursem, 2 personen
Arsenal FC - Reading
19 april 2008
8 Arsenal FC - Reading

'Voor de 1e maal via internet de boekingen gedaan en dan toch wel wat argwanend of alles goed komt. Maar alles wat echt perfect geregeld. Vlucht naar Londen was prima, goed hotel met perfecte service. Eerst nog wat twijfel of de voetbalkaarten wel aanwezig zouden zijn, maar ook dit was keurig voor elkaar. Zaterdagochtend lagen de kaarten bij de receptie van het hotel. Terugvlucht ook uitstekend geregeld. Door de keuze via internet van vroege vlucht heen en laat op zondag terug hebben we ook veel van Londen en omgeving kunnen zien. Kortom: uitstekend verlopen.

Dank voor de goede zorgen en nog goedkoper dan via de gebruikelijke boekingskantoren!!'

De heer J. van der Eng te Akersloot, 2 personen
Arsenal FC - Reading
19 april 2008
9 Arsenal FC - Reading

'Voor mijn 16e verjaardag mocht ik van mijn favoriete club uit het buitenland een wedstrijd bezoeken. Dat was al snel duidelijk, want Arsenal is mijn nummer 1 club in het buitenland. De boeking hebben wij online gedaan, mijn vader had per ongeluk zijn voornaam ingevoerd en zou dus misschien niet door de douane komen, omdat zijn naam anders staat op zijn paspoort. Dit is allemaal verholpen dankzij de hulp van voetbaltravel.nl.

De wedstrijd werd op 12:45 engelse tijd gespeeld. Om 09:00 vertrokken wij op Schiphol. We kwamen ruim op tijd aan en in de informatie die wij hadden toegestuurd gekregen stond dat wij de trein konden pakken die rechtstreeks naar het metrostation leidde. Het enige probleem was dat de metrolijn, die wij nodig hadden, was uitgeschakeld omdat hij gerepareerd werd. Dus met een omweg kwamen wij bij het hotel aan. Daar aangekomen werden de kaarten direct gegeven en waren wij ingecheckt.

Direct nadat wij de spullen op onze kamer hadden gelegd, zijn wij de metro ingestapt en naar het Emirates-stadion gegaan. Zonder te haastten kwamen wij een dikke 20 minuten voor aanvang het stadion in en konden wij nog net genieten van de warming-up. De wedstrijd had een geweldige sfeer en het was een typische Arsenal-wedstrijd, snelle uitbraken en 2 doelpunten. De gebroederlijke sfeer die er rondhangt in het stadion wil ik ook nog benoemen. Hier in Nederland zal het niet snel voorkomen dat supporters van een club op eigen vervoer bij het stadion kunnen komen. Hier was dit alles anders, er hing een heel gebroederlijke sfeer. Alsof er niets kan gebeuren, je hebt een veilig gevoel.

Daarna hebben wij nog enkele dingen van Londen bezocht, zoals de Tower Bridge, Londen Eye enz.. Er zijn zoveel dingen te bezoeken dat het niet te doen is in 1 dag.

De volgende dag hebben wij ontbeten in het hotel en hebben wij de bus gepakt (omdat de trein niet reed, tot 1 uur) en zijn bij het vliegveld aangekomen. Eenmaal op Schiphol scheen het zonnetje weer, dat zou het enigste zijn wat er op aan te merken was. Het was bewolkt! Voor de rest was het super!'

De heer J. Bakker te Ursem, 2 personen
Arsenal FC - Reading
19 april 2008
8 Arsenal - Reading

Voor de 1e maal via internet de boekingen gedaan en dan toch wel wat argwanend of alles goed komt. Maar alles wat echt perfect geregeld. Vlucht naar Londen was prima, goed hotel met perfecte service. Eerst nog wat twijfel of de voetbalkaarten wel aanwezig zouden zijn, maar ook dit was keurig voor elkaar. Zaterdagochtend lagen de kaarten bij de receptie van het hotel. Terugvlucht ook uitstekend geregeld. Door de keuze via internet van vroege vlucht heen en laat op zondag terug hebben we ook veel van Londen en omgeving kunnen zien. Kortom: uitstekend verlopen. Dank voor de goede zorgen en nog goedkoper dan via de gebruikelijke boekingskantoren!!'

De heer A. Schepers te Zwolle, 2 personen
Real Madrid - Real Murcia
13 april 2008
8

'Prima geregeld niets op aan te merken. Prima hotel en de vlucht was uitstekend. Telefonisch contact met de medewerkers prima. Punten van aandacht: - overleg wat nadrukkelijker over de vluchttijden; - verkoop kaartjes voor plaatsen die naast elkaar zitten in het stadion; nu moesten we ruilen met een welwillende spanjaard omdat mijn medereiziger op rij 12 zat en ik op rij 6. Verder prima! Arjen Schepers' (Onze toevoeging betreffende zitplaatsen: Dit mag niet voorkomen, indien dit voorkomt en ter plaatse niet is op te lossen zal VoetbalTravel.nl dit bij terugkomst compenseren)

De heer A. Hogeveen te Moordrecht, 2 personen
Real Madrid - Real Murcia
13 april 2008
8 Real Madrid - Real Murcia

Real-Madrid stadion tour en wedstrijd:

Tijdens ons arrangement hebben wij een stadion tour gemaakt door het Bernabeu stadion alsmede de wedstrijd Real Madrid - Real Murcia bezocht. Op de dag van aankomst hebben we ons eerst even gemeld in het hotel en daarna meteen met de metro naar het stadion voor de stadion tour (entree 15 euro). Eerst ga je met de lift omhoog naar het panoramaterras met een fantastisch uitzicht over het gehele stadion. Daarna, langzaam afdalend, naar het museum met alle prijzen/bekers die door Real gewonnen zijn, het ereterras waar de voorzitter zit tijdens de wedstrijden, de dug-out, de spelerstunnel, de kleedkamer (met bubbelbad) en als laatste de Real-winkel. De volgende avond naar de wedstrijd Real Madrid - Real Murcia. We zaten op de 4e ring (met een prima uitzicht) in een vrijwel uitverkocht stadion (76.000 toeschouwers). Een geweldige ervaring die werd bekroond met het enige doelpunt van de avond gescoord door onze eigen Wesley Sneijder.