Previous Next
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 883 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer J. Bakker te Ursem, 2 personen
Arsenal FC - Reading
19 april 2008
8 Arsenal - Reading

Voor de 1e maal via internet de boekingen gedaan en dan toch wel wat argwanend of alles goed komt. Maar alles wat echt perfect geregeld. Vlucht naar Londen was prima, goed hotel met perfecte service. Eerst nog wat twijfel of de voetbalkaarten wel aanwezig zouden zijn, maar ook dit was keurig voor elkaar. Zaterdagochtend lagen de kaarten bij de receptie van het hotel. Terugvlucht ook uitstekend geregeld. Door de keuze via internet van vroege vlucht heen en laat op zondag terug hebben we ook veel van Londen en omgeving kunnen zien. Kortom: uitstekend verlopen. Dank voor de goede zorgen en nog goedkoper dan via de gebruikelijke boekingskantoren!!'

De heer Bakker te Ursem, 2 personen
Arsenal FC - Reading
19 april 2008
8 Arsenal FC - Reading

'Voor de 1e maal via internet de boekingen gedaan en dan toch wel wat argwanend of alles goed komt. Maar alles wat echt perfect geregeld. Vlucht naar Londen was prima, goed hotel met perfecte service. Eerst nog wat twijfel of de voetbalkaarten wel aanwezig zouden zijn, maar ook dit was keurig voor elkaar. Zaterdagochtend lagen de kaarten bij de receptie van het hotel. Terugvlucht ook uitstekend geregeld. Door de keuze via internet van vroege vlucht heen en laat op zondag terug hebben we ook veel van Londen en omgeving kunnen zien. Kortom: uitstekend verlopen.

Dank voor de goede zorgen en nog goedkoper dan via de gebruikelijke boekingskantoren!!'

De heer A. Schepers te Zwolle, 2 personen
Real Madrid - Real Murcia
13 april 2008
8

'Prima geregeld niets op aan te merken. Prima hotel en de vlucht was uitstekend. Telefonisch contact met de medewerkers prima. Punten van aandacht: - overleg wat nadrukkelijker over de vluchttijden; - verkoop kaartjes voor plaatsen die naast elkaar zitten in het stadion; nu moesten we ruilen met een welwillende spanjaard omdat mijn medereiziger op rij 12 zat en ik op rij 6. Verder prima! Arjen Schepers' (Onze toevoeging betreffende zitplaatsen: Dit mag niet voorkomen, indien dit voorkomt en ter plaatse niet is op te lossen zal VoetbalTravel.nl dit bij terugkomst compenseren)

De heer A. Hogeveen te Moordrecht, 2 personen
Real Madrid - Real Murcia
13 april 2008
8 Real Madrid - Real Murcia

Real-Madrid stadion tour en wedstrijd:

Tijdens ons arrangement hebben wij een stadion tour gemaakt door het Bernabeu stadion alsmede de wedstrijd Real Madrid - Real Murcia bezocht. Op de dag van aankomst hebben we ons eerst even gemeld in het hotel en daarna meteen met de metro naar het stadion voor de stadion tour (entree 15 euro). Eerst ga je met de lift omhoog naar het panoramaterras met een fantastisch uitzicht over het gehele stadion. Daarna, langzaam afdalend, naar het museum met alle prijzen/bekers die door Real gewonnen zijn, het ereterras waar de voorzitter zit tijdens de wedstrijden, de dug-out, de spelerstunnel, de kleedkamer (met bubbelbad) en als laatste de Real-winkel. De volgende avond naar de wedstrijd Real Madrid - Real Murcia. We zaten op de 4e ring (met een prima uitzicht) in een vrijwel uitverkocht stadion (76.000 toeschouwers). Een geweldige ervaring die werd bekroond met het enige doelpunt van de avond gescoord door onze eigen Wesley Sneijder.

Mevrouw S. Vis te Amstelveen, 2 personen
Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
8 FC Barcelona - Schalke 04

Het was een hele leuke ervaring om een wedstrijd van Barcelona in Camp Nou mee te maken. Ik had het arrangement via de website van Voetbaltravel geboekt, en alles is hierna fantastisch geregeld. De reisbescheiden werden speciaal op verzoek iets later verstuurd, omdat het een verrassing was voor mijn vriend. De vlucht heen was goed (op de vele zingende Schalke 04 supporters na ;-) , en bij aankomst in het hotel lagen de kaartjes voor de wedstrijd al klaar.

Ik had de kaartjes geupgrade naar categorie 2, en dat waren super goede plaatsen. Je proeft absoluut de sfeer van de wedstrijd als je tussen de fanatieke Barcelona aanhang zit (van jong tot oud even fanatiek). De wedstrijd was helaas niet geweldig, maar dat deed niets af aan de belevenis zelf! Daarna nog een dagje Barcelona eraan vast geplakt, en 's avonds weer terug naar huis.

Ik ben heel tevreden over het geheel, en zou een ieder aanraden om zijn voetbalreis via voetbaltravel te boeken!

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten