Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer J. Geijselaers te Maastricht, 2 personen
Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Alles was uitstekend geregeld. Informatie was ruim voldoende. het hotel was voor het doel van het uitstapje prima gekozen. Redelijk dicht bj het stadion en valk bij een metrostation. De terugreis met click-air was wel erg krap. De been ruimte was onvoldoende.
Graag maken we volgend jaar weer gebruik van een nieuw arrangement.

De heer C. Braun te Nieuw-Vennep, 5 personen
Barcelona - Espanyol
20 april 2008
7 FC Barcelona - Espanyol

Een fantastisch stad ! Maar ga zeker ook net even buiten de standaard toeristische pekken ! Fietstour boeken is echt een aanrader ! In 3 uurtje heb je een goede indruk van de stad. Voetbalwedstrijd Barcelona-Espagnol; Geweldig stadion, familiaire entourage waardoor de sfeer in het stadion tijdens de wedstrijd een beetje mat was.
Hier hadden we meer van verwacht. Maar je kan hierdoor wel relaxed naar het voetbal.

Hotel Citadines: Prima gelegen aan de Ramblas. Nette en ruime kamer. Echter Let op ! Wordt niet schoongemaakt en de handdoeken worden niet gewisseld ! Ontbijtje 14 euro niet inbegrepen. Dit kan je trouwens ook beter bij de talloze koffiebarretjes nuttigen in een van de zijstraten van de Ramblas.
Vliegreis: Vueling en Click Air: Uitstekende vliegtijden, geen vertraging ! Echter zeer krappe zit plaatsen maar dat kan je verwachten in deze prijsklasse.

Conclusie: Al met al prima geregeld en we hebben genoten!

Schretlen & Co, 25 personen
Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Vrijdag 18 april was het eindelijk zover. We vertrokken met 25 personen vanaf luchthaven Brussel om vervolgens na middernacht aan te komen in het hotel, wat overigens prachtig was. De volgende ochtend bleek tijdens het ontbijt dat het team van Espanyol eveneens in hetzelfde hotel verbleef! De eerste dag werd er op eigen gelegenheid de stad verkent. Het weer werkte ook mee: het was het eerste zomerse weekend, en aan het einde van de dag waren er hier en daar wat verhitte gezichten

De wedstrijd was verzet van zondag naar zaterdag, waar Voetbaltravel ons ook voor had gewaarschuwd. Jammer was wel dat we als groep niet allemaal bij elkaar in het stadion zaten, maar verdeeld over verschillende vakken. We zaten wel midden tussen de Spanjaarden, wat ook wel weer wat had. De wedstrijd begon wat mat, maar toen de stand 0-0 bleef, kwam het Spaanse temperament naar boven. Tegen het einde van de wedstrijd werd er met witte zakdoeken, theedoeken en zelfs een tafellaken gezwaaid, om het ongenoegen te uiten over onze landgenoot en trainer Frank Rijkaard. Na afloop van de wedstrijd hebben we in de discotheken op de Ramblas de wedstrijd nog uitvoerig geanalyseerd.

Zondagochtend zat iedereen weer stralend, hier en daar ook wel wat bleekjes, aan het ontbijt. Iedereen was weer vrij om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen, waar sommigen de vorige avond nog even dunnetjes over deden, en anderen lekker genoten van de zon in Park Güell. ’s Avonds hebben we gezamenlijk het weekend afgesloten met een diner om de volgende ochtend in alle vroegte weer naar de luchthaven te vertrekken. We kunnen terugkijken op een erg geslaagd weekend mede dankzij de inzet van Voetbaltravel.nl.

De heer J. Buitenhuis te Purmerend, 6 personen
Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Op de plattegrond van Voetbal Travel Barcelona waren de belangrijke punten hotel e.d. verkeerd aangegeven. Ons hotel Aristol ligt bij een ander ziekenhuis dan in de brief en op kaart aangegeven, e.e.a. gewoon opgelost, dus geen groot probleem. Advies m.b.t. vervoer, bezienswaardigheden geheel opgevolgt de stad met de Metro helmaal bestreken.

De wedstrijd Barcelona-Espanyol viel voetbaltechnisch tegen, maar de sfeer in het stadion was daarentegen helemaal top.

Verder vinden wij een totaal arrangement een geweldig uitkomst om mooie wedstrijden te beleven en dito stad te bezoeken. Een volgende keer zit er zeker weer in, volgend jaar naar een wedstrijd in de Premier League.

De heer J. van der Eng te Akersloot, 2 personen
Arsenal FC - Reading
19 april 2008
10 Arsenal - Reading

Voor mijn 16e verjaardag mocht ik van mijn favoriete club uit het buitenland een wedstrijd bezoeken. Dat was al snel duidelijk, want Arsenal is mijn nummer 1 club in het buitenland. De boeking hebben wij online gedaan, mijn vader had per ongeluk zijn voornaam ingevoerd en zou dus misschien niet door de douane komen, omdat zijn naam anders staat op zijn paspoort. Dit is allemaal verholpen dankzij de hulp van voetbaltravel.nl. De wedstrijd werd op 12:45 engelse tijd gespeeld. Om 09:00 vertrokken wij op Schiphol. We kwamen ruim op tijd aan en in de informatie die wij hadden toegestuurd gekregen stond dat wij de trein konden pakken die rechtstreeks naar het metrostation leidde. Het enige probleem was dat de metrolijn, die wij nodig hadden, was uitgeschakeld omdat hij gerepareerd werd. Dus met een omweg kwamen wij bij het hotel aan. Daar aangekomen werden de kaarten direct gegeven en waren wij ingecheckt. Direct nadat wij de spullen op onze kamer hadden gelegd, zijn wij de metro ingestapt en naar het Emirates-stadion gegaan. Zonder te haastten kwamen wij een dikke 20 minuten voor aanvang het stadion in en konden wij nog net genieten van de warming-up. De wedstrijd had een geweldige sfeer en het was een typische Arsenal-wedstrijd, snelle uitbraken en 2 doelpunten. De gebroederlijke sfeer die er rondhangt in het stadion wil ik ook nog benoemen. Hier in Nederland zal het niet snel voorkomen dat supporters van een club op eigen vervoer bij het stadion kunnen komen. Hier was dit alles anders, er hing een heel gebroederlijke sfeer. Alsof er niets kan gebeuren, je hebt een veilig gevoel. Daarna hebben wij nog enkele dingen van Londen bezocht, zoals de Tower Bridge, Londen Eye enz.. Er zijn zoveel dingen te bezoeken dat het niet te doen is in 1 dag. De volgende dag hebben wij ontbeten in het hotel en hebben wij de bus gepakt (omdat de trein niet reed, tot 1 uur) en zijn bij het vliegveld aangekomen. Eenmaal op Schiphol scheen het zonnetje weer, dat zou het enigste zijn wat er op aan te merken was. Het was bewolkt! Voor de rest was het super!',