Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer W. Bekenkamp te Loosrecht, 2 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'Beslist een aanbeveling!
We hadden de mazzel, ondanks dat we er in oktober waren, prachtig weer te hebben wat wel een voorwaarde is om in ruim 4 dagen de belangrijkste attracties van Barcelona te bekijken. Ons hotel Abbot lag vlak bij de metro, de belangrijkste verkeersader met uitstekende en snelle verbindingen, en op loopafstand van CampNou. Het hotel was oke, schoon en met goede personeel. De wedstrijd betrof Barca-Atletico met pracht voetbal en een doelpuntenregen in de 1e helft (eind: 6-1 !!). We hadden onze zitplaatsen laten opwaarderen naar de langezijde 1e/2e ring. Dat viel wat tegen; onze plek was uiteindelijk op de 1e ring in de hoek bij de cornervlag. Lastiger was dat de plekken achterin de 1e ring waren zodat zicht op het veld redelijk was, maar dat je door de ring boven je hoofd niet kon genieten van een totaal zicht op het immense stadion en juist dat was 1 van de redenen om dit eens mee te willen maken. Na een kwartiertje een plekje gezocht bij de seizoenskaarthouders dichter bij het veld (onder de ring vandaan) waarmee echt genoten kon worden van een goed zicht op veld en vooral ook op alle ringen en toeschouwers in het stadion.

Helaas waren de kaarten voor het Barcamuseum en stadionrondleiding niet bij het hotel afgeleverd. Die hebben we zelf aangeschaft en na 1 telefoontje bij terugkomst direct door VoetbalTravel terug betaald.

Een kleine tip; schaf vooral zo'n geplastificeerde stadskaart bij de boeking aan. Deze is onverwoestbaar en geeft een uitstekend overzicht.
Kortom geweldige dagen zonder zorgen en met een prima service.
Wim en Pepijn Bekenkamp

De heer L. Winter te Den Bosch (Reis aangeboden door stichting Dream4Kids), 4 personen
AC Milan - Inter Milan
28 september 2008
8 AC Milan - Inter Milan

Milan! Milan! zong Mees uit volle borst na de overwinning op Internazionale. Zijn favoriet heeft met 1-0 gewonnen in een zinderende wedstrijd in een kolkend San Siro.

De wedstrijd overtrof zijn verwachtingen. Wat een droom. Een droom die werkelijkheid is geworden door Stichting Dream4kids. Een lang weekend Milaan met als hoogtepunt DE match. De derby in Milaan is de enerverendste van de wereld. Het broeit al de hele zaterdag en zondag in de stad. In Milaan leeft het voetbal. Iedereen kun je er over aanspreken. De stad is verdeeld. In Rood en Blauw. Mees loopt in zijn Milan-shirt met zijn achternaam op de rug. Het is een mooi gezicht als voorbijgangers zich afvragen wie "WINTER" met nummer 14 is. Mees is klaar voor de wedstrijd der wedstrijden uitgerust met vlag en toeter. Het stadion stroomt vol. De spanning stijgt. Het publiek warmt zich op net als de spelers. Wat een sfeer in het stadion. De fanatieke schare supporters maken er veel werk van om hun "curva" de beste en de mooiste te laten zijn. Je kijkt je ogen uit als in een flits de gehele tribune veranderd doordat het publiek met een hesje van kleur verschiet. Vaandels wuiven, vuurwerk verlicht, spandoeken uitgerold. Een schitterend effect. Uit volle borst wordt er gezongen en gefloten. Wat een sfeer.

Luidskeels schreeuwt Mees de namen van de spelers mee met de speaker. De wedstrijd begint. We hebben goede zitplaatsen in een rustig Milaan vak. Dachten we. Bij de eerste kansen voor het doel van Inter springt het publiek op van opwinding. Het zit erin. De wederopstanding van Milan. Als de samba van Ronaldinho en Kaka eindigt in een prachtig doelpunt volgt een eruptie van geluksuitingen. Supporters springen, dansen, de tribune trilt, mensen vallen voorover van enthousiasme. Het bedaarde vak is een swingende massa. Wij doen net zo hard mee. Het wordt niet meer rustig. Tot het laatste fluitsignaal blijft het spannend. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De wedstrijd, het stadion, de entourage, de spanning, het fanatisme, de italianen en het rustige verloop na de wedstrijd. Bijzonder was de reactie op onze toeterklanken op de terugweg. We liepen langs een file met auto's die reageerden met de dezelfde riedel. Een toeter/claxon concert tot gevolg. Oorverdovend en heel gaaf o m te horen. Het bleef nog lang onrustig in Milaan.

Een zeer goed verzorgde reis in een luxe 4 sterren hotel, heerlijk eten, mooi weer, een monumentale stad en een voetbalwedstrijd waar je met je kinderen gewoon naar toe kan. Een belevenis die we als een dream-come-true ervaren hebben. Een mooier compliment kan voetbaltravel niet wensen.

De heer C. Koning te Maassluis, 4 personen
Real Madrid - FC Barcelona
7 mei 2008
9 Real Madrid - FC Barcelona

Na dubbel weekend Londen (Arsenal en Chelsea) met Vtravel, dit jaar met de mannen naar Real - Barca. Alles perfect, vliegen vanaf Eindhoven een aanrader, hotel 4* prima, kaarten kwamen op de dezelfde tijd aan als wij. Lering: een vroege terugvlucht doen we niet meer.... ;-) en tip voor jullie: de 4 plaatsen waren op 6de ring.... leek soms meer op een PS2 game. beleving was ver weg. de totale indruk niet minder. misschien iets duidelijker maken van te voren waar de plaatsen exact zijn. volgend jaar gaan we weer! nog tips? oja, toetje van de reis was de borrel op het terras met de broer van Ruud van N e. (zat dat ook in het package? ;-))

De heer G. Prestia te Cuijk, 2 personen
Barcelona - Valencia
4 mei 2008
8 FC Barcelona - Valencia

Ik ben zeer tevreden overall.
Ik was positief verrast van Barcelona. De stad straalt een ongekende dynamiek uit en is constant in beweging. De wedstrijd heb ik als zeer positief ervaren, al moet ik zeggen dat Barcelona nergens meer voor hoevde te voetballen en dus vrijuit kon spelen en daar hebben we van geprofiteerd.
Al met al een zeer geslaagd arrangement.

De heer R. Bontsema te Assen, 4 personen
Barcelona - Valencia
4 mei 2008
8 FC Barcelona - Valencia

Omdat onze zonen geslaagd waren voor hun VMBO-examen zijn wij (2 vaders en 2 zonen) met 4 personen naar de wedstrijd Barcelona - Valencia geweest. Super wedstrijd gezien (6-0 gewonnen). De gehele reis was door voetbaltravel.nl uitstekend verzorgd. Bij aankomst op Schiphol konden we gelijk doorlopen naar de internet inckeck balie (niet in de erg lange wachtrij voor het normale inchecken). De vlucht met Transavia was erg goed. Het hotel was erg goed. Het enige min-punt was dat er geen restaurantjes in de omgeving van het hotel open waren.

Wel was het hotel gesitueerd aan het strand en gelukkig was er een gezellige strandtent open. De terugreis zag ik erg tegenop (was met Qlickair en ik had er nog nooit van gehoord). Het ging echter nog beter dan Transavia.
Kortom: Wij hebben een onbezorgde en onvergetelijke reis gehad.
Voetbaltravel.nl: BEDANKT