Previous Next
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 881 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer R. van Eeden te Noordwijkhout, 2 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'Een super hotel alleen jammer dat het ver van het uitgaanscentrum lag. Een fantastische wedstrijd mede natuurlijk door de uitslag 6-1 overwinning voor barcelona.

De kaartjes voor de museumtour waren niet in het hotel aanwezig, maar na een telefoontje was alles inorde en is het geld direct overgemaakt op onze rekening. Kortom een super ervaring voor herhaling vatbaar voor een vader en een zoon van 12.

Bedankt voor de organisatie!'

De heer A. Neef te Almere, 2 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'Het is altijd al een wens van mij geweest om het Camp Nou stadion een keer te bezoeken. Afgelopen zomer hakte ik echter de knoop door en besloot dit jaar nog naar Barcelona te gaan, toen kwam ik achter voetbaltravel.nl en leek het me nog gaver om daarbij een wedstrijd te bezoeken en dan is een arrangement wat voetbaltravel bied een absolute aanrader.

Mijn tijd in Barcelona afgelopen weekend was één van mijn mooiste weekenden wat ik ooit heb mogen meemaken, een wens gaat in vervulling, je krijgt in het Camp Nou een galavoorstelling waar je nog steeds kippevel van krijgt, de sfeer in het stadion was gewoon perfect en ontzettend gaaf, de tour in het stadion was gaaf en ook nog eens wat bezienswaardigheden kunnen bezoeken in de stad zelf, een perfecter weekend had ik me niet kunnen wensen.

Het hotel was ook zeer netjes, we zaten in het midden van de stad, de kamer zag er ook goed uit en de receptioniste was ook zeer behulpzaam met hoe je ergens het beste kon komen en wat een aanrader in de stad was.

Ik heb dit weekend samen met een maatje beleefd en hebben besloten dit zeker nog een keer te doen, en toen ik mensen in mijn omgevingn ook over voetbaltravel.nl had verteld gaan er dan waarschijnlijk meer mensen mee. Met Voetbaltravel hoef je eigenlijk bijna niets te regelen dan alleen vervoer van en naar de luchthavens (dat moet wel te doen zijn).

Al met al heb ik nogmaals een weekend meegemaakt wat eigenlijk te mooi was om waar te zijn maar heb het toch echt met eigen ogen gezien, deze herinneringen kan niemand mij meer afpakken.'

De heer W. Bekenkamp te Loosrecht, 2 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'Beslist een aanbeveling!
We hadden de mazzel, ondanks dat we er in oktober waren, prachtig weer te hebben wat wel een voorwaarde is om in ruim 4 dagen de belangrijkste attracties van Barcelona te bekijken. Ons hotel Abbot lag vlak bij de metro, de belangrijkste verkeersader met uitstekende en snelle verbindingen, en op loopafstand van CampNou. Het hotel was oke, schoon en met goede personeel. De wedstrijd betrof Barca-Atletico met pracht voetbal en een doelpuntenregen in de 1e helft (eind: 6-1 !!). We hadden onze zitplaatsen laten opwaarderen naar de langezijde 1e/2e ring. Dat viel wat tegen; onze plek was uiteindelijk op de 1e ring in de hoek bij de cornervlag. Lastiger was dat de plekken achterin de 1e ring waren zodat zicht op het veld redelijk was, maar dat je door de ring boven je hoofd niet kon genieten van een totaal zicht op het immense stadion en juist dat was 1 van de redenen om dit eens mee te willen maken. Na een kwartiertje een plekje gezocht bij de seizoenskaarthouders dichter bij het veld (onder de ring vandaan) waarmee echt genoten kon worden van een goed zicht op veld en vooral ook op alle ringen en toeschouwers in het stadion.

Helaas waren de kaarten voor het Barcamuseum en stadionrondleiding niet bij het hotel afgeleverd. Die hebben we zelf aangeschaft en na 1 telefoontje bij terugkomst direct door VoetbalTravel terug betaald.

Een kleine tip; schaf vooral zo'n geplastificeerde stadskaart bij de boeking aan. Deze is onverwoestbaar en geeft een uitstekend overzicht.
Kortom geweldige dagen zonder zorgen en met een prima service.
Wim en Pepijn Bekenkamp

De heer L. Winter te Den Bosch (Reis aangeboden door stichting Dream4Kids), 4 personen
AC Milan - Inter Milan
28 september 2008
8 AC Milan - Inter Milan

Milan! Milan! zong Mees uit volle borst na de overwinning op Internazionale. Zijn favoriet heeft met 1-0 gewonnen in een zinderende wedstrijd in een kolkend San Siro.

De wedstrijd overtrof zijn verwachtingen. Wat een droom. Een droom die werkelijkheid is geworden door Stichting Dream4kids. Een lang weekend Milaan met als hoogtepunt DE match. De derby in Milaan is de enerverendste van de wereld. Het broeit al de hele zaterdag en zondag in de stad. In Milaan leeft het voetbal. Iedereen kun je er over aanspreken. De stad is verdeeld. In Rood en Blauw. Mees loopt in zijn Milan-shirt met zijn achternaam op de rug. Het is een mooi gezicht als voorbijgangers zich afvragen wie "WINTER" met nummer 14 is. Mees is klaar voor de wedstrijd der wedstrijden uitgerust met vlag en toeter. Het stadion stroomt vol. De spanning stijgt. Het publiek warmt zich op net als de spelers. Wat een sfeer in het stadion. De fanatieke schare supporters maken er veel werk van om hun "curva" de beste en de mooiste te laten zijn. Je kijkt je ogen uit als in een flits de gehele tribune veranderd doordat het publiek met een hesje van kleur verschiet. Vaandels wuiven, vuurwerk verlicht, spandoeken uitgerold. Een schitterend effect. Uit volle borst wordt er gezongen en gefloten. Wat een sfeer.

Luidskeels schreeuwt Mees de namen van de spelers mee met de speaker. De wedstrijd begint. We hebben goede zitplaatsen in een rustig Milaan vak. Dachten we. Bij de eerste kansen voor het doel van Inter springt het publiek op van opwinding. Het zit erin. De wederopstanding van Milan. Als de samba van Ronaldinho en Kaka eindigt in een prachtig doelpunt volgt een eruptie van geluksuitingen. Supporters springen, dansen, de tribune trilt, mensen vallen voorover van enthousiasme. Het bedaarde vak is een swingende massa. Wij doen net zo hard mee. Het wordt niet meer rustig. Tot het laatste fluitsignaal blijft het spannend. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De wedstrijd, het stadion, de entourage, de spanning, het fanatisme, de italianen en het rustige verloop na de wedstrijd. Bijzonder was de reactie op onze toeterklanken op de terugweg. We liepen langs een file met auto's die reageerden met de dezelfde riedel. Een toeter/claxon concert tot gevolg. Oorverdovend en heel gaaf o m te horen. Het bleef nog lang onrustig in Milaan.

Een zeer goed verzorgde reis in een luxe 4 sterren hotel, heerlijk eten, mooi weer, een monumentale stad en een voetbalwedstrijd waar je met je kinderen gewoon naar toe kan. Een belevenis die we als een dream-come-true ervaren hebben. Een mooier compliment kan voetbaltravel niet wensen.

De heer C. Koning te Maassluis, 4 personen
Real Madrid - FC Barcelona
7 mei 2008
9 Real Madrid - FC Barcelona

Na dubbel weekend Londen (Arsenal en Chelsea) met Vtravel, dit jaar met de mannen naar Real - Barca. Alles perfect, vliegen vanaf Eindhoven een aanrader, hotel 4* prima, kaarten kwamen op de dezelfde tijd aan als wij. Lering: een vroege terugvlucht doen we niet meer.... ;-) en tip voor jullie: de 4 plaatsen waren op 6de ring.... leek soms meer op een PS2 game. beleving was ver weg. de totale indruk niet minder. misschien iets duidelijker maken van te voren waar de plaatsen exact zijn. volgend jaar gaan we weer! nog tips? oja, toetje van de reis was de borrel op het terras met de broer van Ruud van N e. (zat dat ook in het package? ;-))

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten