Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer L. van de Wardt, 2 personen
Arsenal FC - Aston Villa
15 november 2008
8 Arsenal FC - Aston Villa (Club Level)

Zaterdagmorgen vroeg van Schiphol vertrokken voor een weekend Londen met als hoogtepunt de wedstrijd Arsenal -Aston Villa. De reis verliep zeer voorspoedig, geen vertraging met het vliegtuig, een goede aansluiting van de trein en goede en overzichtelijke metroverbindingen. Minpunt was het omwisselen van de vouchers voor de echte wedstrijdtickets, dit kost extra reistijd (als je vliegtuig vertraging heeft wordt het heel krap!), eea was vooraf niet gemeld. Na het omwisselen van de vouchers vlug de tassen weggebracht en op naar het stadion. Bij aankomst bij het stadion hartelijk ontvangen door gastvrouwen en heren, naar je plaats in het restaurant gewezen en heerlijk eten in een geweldige sfeer (Arsenal fans uit Wales, Ierland en Engeland aan tafel) Na het uitgebreide diner een mooie plaats op de tribune (in een fantastisch stadion) en wachten op het eerste fluitsignaal. Dan komt de ware sensatie: 90 minuten Engels voetbal, hoog tempo en een geweldige ambiance (ook omdat we net boven het Aston Villa vak zaten, waar de sfeer steeds beter werd, Villa won met 2 - 0) Na afloop lopen de fans door elkaar, geen hekken, geen tunnels en grachten, geweldig! Toen naar de fanshop en met tassen vol naar het hotel. het hotel is een goed 3 sterren hotel met goeie bedden en een goeie douche (meer heb je niet nodig voor een nacht) `s Avonds naar het uitgaanscentrum (Covent Garden en Leichester square) waar het lang gezellig was. De volgende dag na het (eenvoudige en karige ontbijt) naar het paleis van de koningin, wisselen van de wacht en Oxford Street en bij het hotel de tassen opgehaald voor de reis terug. Kortom een geweldig weekend, wij zijn al aan het sparen voor het volgende weekend.

De heer L. Van de Wardt te Utrecht, 2 personen
Arsenal FC - Aston Villa
15 november 2008
8 Arsenal - Aston Villa (Club Level)

Zaterdagmorgen vroeg van Schiphol vertokken voor een weekend Londen met als hoogtepunt de wedstrijd Arsenal -Aston Villa. De reis verliep zeer voorspoedig, geen vertraging met het vliegtuig, een goede aansluiting van de trein en goede en overzichtelijke metroverbindingen. Minpunt was het omwisselen van de vouchers voor de echte wedstrijdtickets, dit kost extra reistijd (als je vliegtuig vertraging heeft wordt het heel krap!), eea was vooraf niet gemeld. Na het omwisselen van de vouchers vlug de tassen weggebracht en op naar het stadion. Bij aankomst bij het stadion hartelijk ontvangen door gastvrouwen en heren, naar je plaats in het restaurant gewezen en heerlijk eten in een geweldige sfeer (Arsenal fans uit Wales, Ierland en Engeland aan tafel) Na het uitgebreide diner een mooie plaats op de tribune (in een fantastisch stadion) en wachten op het eerste fluitsignaal. Dan komt de ware sensatie: 90 minuten Engels voetbal, hoog tempo en een geweldige ambiance (ook omdat we net boven het Aston Villa vak zaten, waar de sfeer steeds beter werd, Villa won met 2 - 0) Na afloop lopen de fans door elkaar, geen hekken, geen tunnels en grachten, geweldig! Toen naar de fanshop en met tassen vol naar het hotel. het hotel is een goed 3 sterren hotel met goeie bedden en een goeie douche (meer heb je niet nodig voor een nacht) `s Avonds naar het uitgaanscentrum (Covent Garden en Leichester square) waar het lang gezellig was. De volgende dag na het (eenvoudige en karige ontbijt) naar het paleis van de koningin, wisselen van de wacht en Oxford Street en bij het hotel de tassen opgehaald voor de reis terug. Kortom een geweldig weekend, wij zijn al aan het sparen voor het volgende weekend.

De heer A. Kok te Vlissingen, 2 personen
Real Madrid - Malaga
9 november 2008
8

'Na een rustige vlucht kwamen we aan in Madrid en hebben met de metro de reis naar het hotel genomen. dit was allemaal ook keurig beschreven in de papieren die we kregen. Bij aankomst in het hotel kregen we de kaarten voor de wedstrijd gelijk overhandigd. 'S avonds naar de wedstijd waar we prima plaatsen hadden en konden genieten van onze jongens die waren opgesteld en een wedstrijd met drie strafschoppen,een rode kaart en zeven doelpunten(real won met 4-3)dus mooier konden we het niet krijgen. De zondag gebruikt om Madrid te bezichtigen. het minpuntje vind ik wel dat je maandagmorgen om halfzeven weer in het vliegtuig zit, we vlogen op Eindhoven. Dus een driedaagse reis kun je dat nou net niet helemaal noemen, maar voor de rest was het top en we sparen al weer voor de volgende.

De heer M. Nijholt te Aalsmeer, 4 personen
Barcelona - Real Valladolid
9 november 2008
8

'Prima geregeld, bij aankomst in het hotel lagen de voetbalkaartjes al klaar. Hotel was netjes en ligt dichtbij het centrum van Barcelona. Volgend jaar boeken we weer bij Voetbaltravel.'

De heer J. van Doorn te Zaandam, 2 personen
Barcelona - Real Valladolid
9 november 2008
7

'Wij hebben een zeer plezierig voetbal weekeinde beleefd. Met name de combinatie van cultuur en sport is ons zeer goed bevallen. Barcelona is een mooie stad met veel bezienswaardigheden, zoals musea, kerken, de ramblas en ......gezellige terrasjes!!! De reis verliep volgens plan, geen vertragingen, goed hotel, een prachtige wedstrijdavond en als het weer (zonnig) dan ook nog eens meezit kun je spreken van een in alle opzichten geslaagd topweekeinde.