Previous Next
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 883 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer L. Winter te Den Bosch (Reis aangeboden door stichting Dream4Kids), 4 personen
AC Milan - Inter Milan
28 september 2008
8 AC Milan - Inter Milan

Milan! Milan! zong Mees uit volle borst na de overwinning op Internazionale. Zijn favoriet heeft met 1-0 gewonnen in een zinderende wedstrijd in een kolkend San Siro.

De wedstrijd overtrof zijn verwachtingen. Wat een droom. Een droom die werkelijkheid is geworden door Stichting Dream4kids. Een lang weekend Milaan met als hoogtepunt DE match. De derby in Milaan is de enerverendste van de wereld. Het broeit al de hele zaterdag en zondag in de stad. In Milaan leeft het voetbal. Iedereen kun je er over aanspreken. De stad is verdeeld. In Rood en Blauw. Mees loopt in zijn Milan-shirt met zijn achternaam op de rug. Het is een mooi gezicht als voorbijgangers zich afvragen wie "WINTER" met nummer 14 is. Mees is klaar voor de wedstrijd der wedstrijden uitgerust met vlag en toeter. Het stadion stroomt vol. De spanning stijgt. Het publiek warmt zich op net als de spelers. Wat een sfeer in het stadion. De fanatieke schare supporters maken er veel werk van om hun "curva" de beste en de mooiste te laten zijn. Je kijkt je ogen uit als in een flits de gehele tribune veranderd doordat het publiek met een hesje van kleur verschiet. Vaandels wuiven, vuurwerk verlicht, spandoeken uitgerold. Een schitterend effect. Uit volle borst wordt er gezongen en gefloten. Wat een sfeer.

Luidskeels schreeuwt Mees de namen van de spelers mee met de speaker. De wedstrijd begint. We hebben goede zitplaatsen in een rustig Milaan vak. Dachten we. Bij de eerste kansen voor het doel van Inter springt het publiek op van opwinding. Het zit erin. De wederopstanding van Milan. Als de samba van Ronaldinho en Kaka eindigt in een prachtig doelpunt volgt een eruptie van geluksuitingen. Supporters springen, dansen, de tribune trilt, mensen vallen voorover van enthousiasme. Het bedaarde vak is een swingende massa. Wij doen net zo hard mee. Het wordt niet meer rustig. Tot het laatste fluitsignaal blijft het spannend. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De wedstrijd, het stadion, de entourage, de spanning, het fanatisme, de italianen en het rustige verloop na de wedstrijd. Bijzonder was de reactie op onze toeterklanken op de terugweg. We liepen langs een file met auto's die reageerden met de dezelfde riedel. Een toeter/claxon concert tot gevolg. Oorverdovend en heel gaaf o m te horen. Het bleef nog lang onrustig in Milaan.

Een zeer goed verzorgde reis in een luxe 4 sterren hotel, heerlijk eten, mooi weer, een monumentale stad en een voetbalwedstrijd waar je met je kinderen gewoon naar toe kan. Een belevenis die we als een dream-come-true ervaren hebben. Een mooier compliment kan voetbaltravel niet wensen.

De heer C. Koning te Maassluis, 4 personen
Real Madrid - FC Barcelona
7 mei 2008
9 Real Madrid - FC Barcelona

Na dubbel weekend Londen (Arsenal en Chelsea) met Vtravel, dit jaar met de mannen naar Real - Barca. Alles perfect, vliegen vanaf Eindhoven een aanrader, hotel 4* prima, kaarten kwamen op de dezelfde tijd aan als wij. Lering: een vroege terugvlucht doen we niet meer.... ;-) en tip voor jullie: de 4 plaatsen waren op 6de ring.... leek soms meer op een PS2 game. beleving was ver weg. de totale indruk niet minder. misschien iets duidelijker maken van te voren waar de plaatsen exact zijn. volgend jaar gaan we weer! nog tips? oja, toetje van de reis was de borrel op het terras met de broer van Ruud van N e. (zat dat ook in het package? ;-))

De heer W. Hoekstra te Drogeham, 7 personen
Barcelona - Valencia
4 mei 2008
8 FC Barcelona - Valencia

Donderdag 1 mei zijn we met 7 personen vertrokken naar Barcelona, onze reis verliep voorspoedig, met de reisbrief in de hand plus id kaarten kregen we onze tickets en we konden met het vliegtuig vertrekken. Bij aankomst in Barcelona, besloten we met de trein te gaan, mis dus, al zoekend en vragend naar het juiste station werd een van ons van haar beurs beroofd, echt shit dus, veel geld, de pinpas en rijbewijs waren weg, een aanrader voor de volgende Barcelona reizigers is neem een taxi, je reist veel veiliger, maar we zij niet bij de pakken neer gaan zitten, de pinpas is onmiddelijk geblokkeerd en de rest van het geld hebben we verdeeld.

Bij aankomst in het hotel vertelde de eigenaar dat het helaas veel voorkwam in Barcelona, de criminaliteitscijfers liggen hier erg hoog, veel reizigers worden beroofd bij aankomst.Verder was het een uitstekend hotel, met een zeer goed ontbijt en prima bedden, de kamers waren inclusief kluis, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt, alles erin dus.

De rest van de dagen hebben we gebruikt gemaakt van de metro, het ideale vervoer door Barcelona, je komt echt overal, alleen pas op voor zakkenrollers, ga niet in een te drukke coupe en blijf niet staan, want binnen 24 uur werd poging twee tegen ons ondernomen, een van ons zag een hand van een jong meisje in haar tas verdwijnen, waar dus niets meer van waarde inzat, maar toch, we werden meteen geholpen door Engelse dames die de dader aanwezen, zelf waren ze een dag eerder ook beroofd, en we hebben de twee meisjes verbaal in het Engels even goed uitgelegd dat we hier niet van gediend waren, maar je wordt hier wel heel erg achterdochtig van en beziet iedereen als potentiele zakkenroller.

Dan de zondag, de grote dag van de wedstrijd, je komt binnen in immens groot stadion, waar ze niet eens de supporters fouilleren,het was totaal niet uitverkocht, vanwege de plaats van Barca en de uitschakeling in de champions leage, we hadden zitplaatsen verspreid over het stadion, twee bij twee, maar helaas nr.

7 kwam toch alleen te zitten, dit was wel een kleine domper op het geheel, maar doordat het niet uitverkocht was, konden we binnenin doorlopen en toch bijelkaar zitten. De coach Rijkaard kwam het stadion binnen en meteen kwamen de witte zakdoekjes uit de zak, Basta Rijkaard, nu ook ontslagen dus. Verder was het een leuke wedstrijd, niet spannend, maar we hebben veel mooie goals gezien, 6 stuks zelfs, dit was echt de moeite waard, Messi is toch echt een topvoetballer, wat ons opviel dat de spelers meteen de catacomben weer ingingen en niet bij het publiek langs, vreemd na 6-0 winst.

Dit was dan alweer de laatste dag van onze voetbalreis, want maandagmorgen werden we alweer om 4 uur door een taxi opgehaald en vlogen om 6.10 uur naar Amsterdam terug. Al met al, op een paar dingen na, een geweldige reis gehad.

De heer E. Melief te Hoofddorp, 2 personen
AC Milan - Inter Milan
4 mei 2008
8 AC Milan - Inter Milan

Als afsluiting van de basis school mogen onze kinderen met een van de ouders naar een stad in Europa. Mijn zoon van 12 wilde graag naar de wedstrijd Milan-Inter. Dan is het gewoon makkelijk om een pakket te bestellen inclusief vlucht, kaartjes en hotel.

De heer W. Vermei te Elst, 4 personen
Barcelona - Valencia
4 mei 2008
7 FC Barcelona - Valencia

Het allemaal prima verlopen. Ondanks enige schroom om te boeken via Internet is alles prima verlopen. Vlucht ging prima op tijd, inchecken ging snel en onze koffers waren in een record tijd op de bagage band. Het Engels van de Spaanse bemanning ging wel heel erg snel.Op zich geen probleem maar als er zich een calamiteit voordoet lijkt me dit niet erg prettig.

Vanaf het vliegveld hebben we de Aerobus genomen. Dit is niet handig als je naar Hotel Expo moet. Een taxi is dan slimmer en denk ik nagenoeg eben duur. Het Expo Hotel is op zich prima alleen wel erg gehorig. Prima ontbijt en receptie. Niet echt in het centrum maar wel binnen 5 minuten met de Metro.

De plaatsen in het stadion waren super, De wedstrijd ook Barcelona won met 6-0 De sfeer viel wat tegen, Dat kunnen ze in Engeland veel beter.
Al met al een geslaagde trip.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten