Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.8
Gebaseerd op 889 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
9
Zitplaatsen
8.8
De heer A. Klerks te Waalwijk, 2 personen
Arsenal FC - Everton (Club Level)
18 oktober 2008
10 Arsenal - Everton (Club Level)

Voor het eerst naar een wedstrijd in de Premier League geweest. Samen met mijn zoon vanwege zijn verjaardag. Het is zeker nog een keer de moeite waard. Na vrijdags wat opstart problemen te hebben gehad bij het vertrek op Schiphol was het weekend in een woord geweldig. We hadden een extra nacht gehad om de stad Londen te bezichtigen en dat bleek een prima keuze. Met de metro ben je immers zo overal in Londen. Op zaterdag was het gametime. De wedstrijd begon om 15.00 uur maar we waren al om ca. 11.15 uur bij het stadion om sfeer te proeven. Ongekend wat je dan allemaal ziet en hoe het anders wordt beleefd dan in Nederland. Overals supporters die ieder op hun eigen manier de wedstrijd vooraf benaderen. Het stadion was gewoonweg te mooi om waar te zijn. Na beelden op de nederlands tv gezien te hebben is het met eigen ogen aanschouwen fantastisch. Voordat de wedstrijd begon waren er ca. 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd nog vele lege plaatsen maar bij het begins ignaal waren ook deze plaatsten allemaal gevuld. Ongekend waar deze allemaal ineens vandaan kwamen. De wedstrijd kende twee gezichten. Voor de rust een voorsprong voor Everton die met hand en tand werd verdedigd, maar na de rust zette Arsenal er een tandje bij. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker en even later scoorde Arsenal dan ook de 2 - 1. Robin van Persie, de doelpuntenmaker van de 2 - 1 had voor de rust al enkele grote kansen gehad maar had het geluk niet mee. In de slotfase werd het dan ook nog 3 - 1. Wat opviel was ook dat als een aanvaller een hoekschop haalde er al een groot gejuich onder de eigen supporters te beleven viel. Na de wedstrijd nog even gebleven om de mensenmassa te ontlopen. Na ongeveer een uur gewacht te hebben naar het metro station. Hier aangekomen stond er nog een wachtende rij van ca. 150 mtr. Het hotel was super geregeld en heel dicht bij het metro station. Bij het verlaten van het metro station stak je de weg over en je liep al gelijk de juiste straat in waaraan het hotel lag. Dus een ideale uitvalbasis om Londen te bezoeken. Zoals al in het begin gezegd een geweldig weekend gehad met een prima thuisreis. Ik dank voetbaltravel dan ook voor de organisatie van dit weekend wat onvergetelijk is geweest.

De heer Klerks te Waalwijk, 2 personen
Arsenal FC - Everton
18 oktober 2008
8 Arsenal FC - Everton

'Voor het eerst naar een wedstrijd in de Premier League geweest. Samen met mijn zoon vanwege zijn verjaardag. Het is zeker nog een keer de moeite waard. Na vrijdags wat opstart problemen te hebben gehad bij het vertrek op Schiphol was het weekend in een woord geweldig. We hadden een extra nacht gehad om de stad Londen te bezichtigen en dat bleek een prima keuze. Met de metro ben je immers zo overal in Londen. Op zaterdag was het gametime. De wedstrijd begon om 15.00 uur maar we waren al om ca. 11.15 uur bij het stadion om sfeer te proeven. Ongekend wat je dan allemaal ziet en hoe het anders wordt beleefd dan in Nederland. Overals supporters die ieder op hun eigen manier de wedstrijd vooraf benaderen. Het stadion was gewoonweg te mooi om waar te zijn. Na beelden op de nederlands tv gezien te hebben is het met eigen ogen aanschouwen fantastisch. Voordat de wedstrijd begon waren er ca. 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd nog vele lege plaatsen maar bij het beginsignaal waren ook deze plaatsten allemaal gevuld. Ongekend waar deze allemaal ineens vandaan kwamen. De wedstrijd kende twee gezichten. Voor de rust een voorsprong voor Everton die met hand en tand werd verdedigd, maar na de rust zette Arsenal er een tandje bij. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker en even later scoorde Arsenal dan ook de 2 - 1. Robin van Persie, de doelpuntenmaker van de 2 - 1 had voor de rust al enkele grote kansen gehad maar had het geluk niet mee. In de slotfase werd het dan ook nog 3 - 1. Wat opviel was ook dat als een aanvaller een hoekschop haalde er al een groot gejuich onder de eigen supporters te beleven viel. Na de wedstrijd nog even gebleven om de mensenmassa te ontlopen. Na ongeveer een uur gewacht te hebben naar het metro station. Hier aangekomen stond er nog een wachtende rij van ca. 150 mtr. Het hotel was super geregeld en heel dicht bij het metro station. Bij het verlaten van het metro station stak je de weg over en je liep al gelijk de juiste straat in waaraan het hotel lag. Dus een ideale uitvalbasis om Londen te bezoeken. Zoals al in het begin gezegd een geweldig weekend gehad met een prima thuisreis. Ik dank voetbaltravel dan ook voor de organisatie van dit weekend wat onvergetelijk is geweest.'

De heer A. Neef te Almere, 2 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'Het is altijd al een wens van mij geweest om het Camp Nou stadion een keer te bezoeken. Afgelopen zomer hakte ik echter de knoop door en besloot dit jaar nog naar Barcelona te gaan, toen kwam ik achter voetbaltravel.nl en leek het me nog gaver om daarbij een wedstrijd te bezoeken en dan is een arrangement wat voetbaltravel bied een absolute aanrader.

Mijn tijd in Barcelona afgelopen weekend was één van mijn mooiste weekenden wat ik ooit heb mogen meemaken, een wens gaat in vervulling, je krijgt in het Camp Nou een galavoorstelling waar je nog steeds kippevel van krijgt, de sfeer in het stadion was gewoon perfect en ontzettend gaaf, de tour in het stadion was gaaf en ook nog eens wat bezienswaardigheden kunnen bezoeken in de stad zelf, een perfecter weekend had ik me niet kunnen wensen.

Het hotel was ook zeer netjes, we zaten in het midden van de stad, de kamer zag er ook goed uit en de receptioniste was ook zeer behulpzaam met hoe je ergens het beste kon komen en wat een aanrader in de stad was.

Ik heb dit weekend samen met een maatje beleefd en hebben besloten dit zeker nog een keer te doen, en toen ik mensen in mijn omgevingn ook over voetbaltravel.nl had verteld gaan er dan waarschijnlijk meer mensen mee. Met Voetbaltravel hoef je eigenlijk bijna niets te regelen dan alleen vervoer van en naar de luchthavens (dat moet wel te doen zijn).

Al met al heb ik nogmaals een weekend meegemaakt wat eigenlijk te mooi was om waar te zijn maar heb het toch echt met eigen ogen gezien, deze herinneringen kan niemand mij meer afpakken.'

De heer R. van Eeden te Noordwijkhout, 2 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'Een super hotel alleen jammer dat het ver van het uitgaanscentrum lag. Een fantastische wedstrijd mede natuurlijk door de uitslag 6-1 overwinning voor barcelona.

De kaartjes voor de museumtour waren niet in het hotel aanwezig, maar na een telefoontje was alles inorde en is het geld direct overgemaakt op onze rekening. Kortom een super ervaring voor herhaling vatbaar voor een vader en een zoon van 12.

Bedankt voor de organisatie!'

De heer H. Huis in 't Veld te Emst, 5 personen
Barcelona - Atletico Madrid
5 oktober 2008
7

'De vlucht, het hotel en de voetbalwedstrijd waren allemaal dik voor elkaar. Echter de boeking en de onnauwkeurigheid van het gebruik van onze achternamen heeft voor vervelende situaties gezorgd.

Als start wil ik graag aanmerken, dat ik nooit een boekingsbevestiging heb ontvangen en zelf een mail heb gestuurd met de vraag of alles goed was ontvangen. Terwijl dit wel in het schrijven is vermeld, zie mail:
"Geachte heer in 't Veld,
Hartelijk dank voor uw e-mail. VoetbalTravel bestaat reeds enkele jaren en u kunt op de site ook nalezen hoeveel mensen er met ons tevreden op reis zijn geweest. '.....

U kunt het bedrag van Euro 1333,16 overmaken naar ABN AMRO 520469097 tnv VoetbalTravel.nl te Amsterdam, onder vermelding van uw dossier nummer : VBT002040. Na ontvangst van de betaling zullen wij de boeking aan u bevestigen.'........

Na de tweede betaling heb ik echter zelf een e-mail gestuurd, met de vraag of het geld goed ontvangen was. Hier heb ik toen keurig een reactie op gehad. Maar het lijkt mij niet meer dan logisch dat dit eerst van jullie kant af komt.

Daarna bleek op Schiphol dat de verkeerde achternaam was doorgegeven bij het boeken van de tickets. Na een 10 minuten aan de balie te hebben gestaan en de medewerkster verschillende zoekpogingen had gedaan op achternaam, kwamen wij er achter dat ik ingeboekt was onder de naam 'in 't Veld', terwijl mijn achternaam echt 'Huis in 't Veld' is, dit op mijn paspoort staat en ook op de boekingsbevestiging die ik van jullie heb mogen ontvangen. Dit is natuurlijk niet de start van vakantie die je je wenst.

Na aankomst in Barcelona liepen we bij het inboeken in het hotel weer tegen een probleem aan. De kamers stonden niet onder naam van de hoofdboeker 'Huis in 't Veld', maar echter onder de naam 'Bouwmeester' en de meisjesnaam van mijn schoonmoeder 'Bonenkamp'. Daardoor heeft de hotel 2 kamers op verschillende verdiepingen geboekt en geen 2 kamers naast elkaar. Verder lagen de voetbalkaarten echter wel weer onder de naam 'Huis in 't Veld'. Wat weer wat zoek werk koste van de medewerkers, omdat deze onder 'Bouwmeester' en 'Bonenkamp' aan het zoeken waren.

Daarnaast zaten bij deze kaartjes echter niet de kaarten voor de stadium-tour. Na overleg met voetbaltravel is toen afgesproken, dat via een spoedboeking het geld overgemaakt zou worden naar mijn rekening en wij zelf de kaarten zouden kopen. Op zich een goede oplossing, ware het niet dat je deze kaartjes gewoon van te voren boekt en dan ook mag verwachten dat deze ook aanwezig zijn. Tevens is er op het moment van schrijven het geld nog niet overgemaakt, terwijl dit alles een week geleden heeft plaatsgevonden.

De vlucht, accommodatie en de wedstrijd waren geweldig. We hebben een 'onvergetelijk' weekend gehad.
Maar echter bij alles wat Voetbaltravel hiervoor heeft moeten boeken, is er wel wat misgegaan. Of de achternamen waren verkeerd doorgegeven, verschillende namen gebruikt bij het boeken van het hotel, geen stadion-tour kaartjes en tot op heden geen geld hiervoor teruggeboekt. Al met al volgens mij nog wel wat verbeterpunten.
Met vriendelijke groet,
Huub Huis in 't Veld

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten