Lees ons bericht n.a.v. de huidige situatie.

Bel gratis085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 van de 821 beoordelingen
Gemakkelijk jouwvoetbalreis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 821 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer J. Kaal te Landsmeer, 2 personen
Arsenal FC - Portsmouth
28 december 2008
7 Arsenal FC- Portsmouth

'We hebben twee leuke dagen gehad. De kaarten lagen netjes klaar in het hotel, dat trouwens zeer luxe was. Na de landing om 10:00uur hadden we 4 uur om naar het hotel en daarna naar het stadion te gaan. Dat hebben we gehaald met een uur speling. Iets meer speling geeft meer rust denk ik. De volgende dag zijn we naar Harrods (speelgoedafdeling) en Covent Garden geweest. Lekker gegeten in Soho. Al met al geslaagd vonden ik en mijn zoon van 13.',

De heer R. Zandee te Leiderdorp, 2 personen
Arsenal FC - Portsmouth
28 december 2008
7 Arsenal FC - Portsmouth

'Prima arrangement. Alles top geregeld. Premier Inn Kensington Hotel sober maar zeer goede locatie.',

De heer R. van Campen te St. Michelsgestel, 2 personen
Real Madrid - Valencia
20 december 2008
7

'De totale reis was prima geregeld en verzorgd. De toegangsprijs van een kaartje voor een voetbalwedstrijd is extreem hoog, althans wat aan uw organisatie betaald moest worden.', Bedrijfscommentaar VoetbalTravel.nl: De prijs op het kaartje is voor bepaalde wedstrijden inderdaad lager dan de prijs die wij betalen en dus ook doorberekenen aan de klant. Dit is een gevolg van vraag en aanbod van de voetbalkaarten. We zullen hier in de nabije toekomst beter melding van maken tijdens het boeken van de reis.

De heer E. van Beek te Hoek van Holland, 3 personen
Real Madrid - Valencia
20 december 2008
7

De service was prima. Het boeken ging soepel en de reis verliep zoals afgesproken. De bijgeleverde beschrijving was daarbij nuttig. Het bezoek aan de wedstrijd was een grootse beleving, de sfeer was geweldig en het stadion was overweldigend. De wedstrijd was van het soort: niet hoogstaand, maar een waarin van alles gebeurt. We hebben er van genoten. Ik dacht dat we wat meer opzij van het veld zouden zitten, maar we zaten in ring 3 in een van de hoeken van het veld. Een klein minpuntje. Het Regente hotel was OK (kamer ietsje aan de kleine kant, maar we zijn er toch niet veel geweest) en lag prima in het hartje van Madrid. Van daar uit hebben we veel van de stad lopend kunnen zien en beleven. Een eventuele volgende keer zal ik zeker weer met voetbaltravel gaan. Mvg. EW van Beek',

De heer I. Duhoux te Wirdum, 2 personen
Fulham - Middlesbrough
20 december 2008
8 Fulham - Middlesbrough

'Prima georganiseerd met een paar kleine kanttekeneningen. Het hotel dat voor ons geboekt was ligt in zone 3 van de metro. Nu maakt mij dat niets uit, kost slechts iets meer qua metrokosten, echter het niet weten dat dit zo is heeft nogal wat moeite en extra kosten meegebracht. Ik zou aanraden dat wel te noemen als U weer gasten in dit overigens uitstekende hotel onderbrengt.

Wij hebben Uw advies om de bus te nemen in de wind geslagen en zijn met de trein gegaan, dit alternatief was niet uitgewerkt of als zodanig aangegeven, ook hier zou U iets vollediger kunnen zijn. Tenslotte had ik een toeslag betaald voor kaarten op de lange zijde, wij zaten op de korte zijde .... hebben verder genoten van een vergeleken met de Eredivisie kwalitatief hoogstaande en leuke wedstrijd.

Nog even aanscherpen voor de 10!'

Bedrijfscommentaar VoetbalTravel.nl: Het is inderdaad gebleken dat onze leverancier is uitgeweken naar een hotel dat buiten het centrum van Londen gelegen is. Dit is niet de normale gang van zaken en dit de locatie had voor vertrek moeten worden voorgelegd aan de klant. Gelukkig was het een luxe vier sterren hotel en de klant vond dat dit de locatie heeft gecompenseerd. De upgradekosten zullen we vergoeden aan de klant.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten