Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 791 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer R. Bontsema te Assen, 4 personen
FC Barcelona - Valencia
4 mei 2008
8 FC Barcelona - Valencia

Omdat onze zonen geslaagd waren voor hun VMBO-examen zijn wij (2 vaders en 2 zonen) met 4 personen naar de wedstrijd Barcelona - Valencia geweest. Super wedstrijd gezien (6-0 gewonnen). De gehele reis was door voetbaltravel.nl uitstekend verzorgd. Bij aankomst op Schiphol konden we gelijk doorlopen naar de internet inckeck balie (niet in de erg lange wachtrij voor het normale inchecken). De vlucht met Transavia was erg goed. Het hotel was erg goed. Het enige min-punt was dat er geen restaurantjes in de omgeving van het hotel open waren.

Wel was het hotel gesitueerd aan het strand en gelukkig was er een gezellige strandtent open. De terugreis zag ik erg tegenop (was met Qlickair en ik had er nog nooit van gehoord). Het ging echter nog beter dan Transavia.
Kortom: Wij hebben een onbezorgde en onvergetelijke reis gehad.
Voetbaltravel.nl: BEDANKT

 

De heer E. Huizing te Assendelft, 2 personen
HSV - Schalke 04
26 april 2008
8 HSV - Schalke 04

Op 26 april zijn we naar Hamburg gereden om daar de wedstrijd HSV-Schalke '04 te zien. De heenreis in de auto ging soepel en rond 1 uur in de middag parkeerden we bij ons mooie hotel. 5 minuten lopen naar de strassenbahn. Op het station Berliner Tor was het een drukte van belang met HSV- en Schalke-supporters. Geen ruzie of vechten. Het was een gezellige sfeer, waarbij veel werd gelachen. Na 40 minuten waren we bij het eindstation. Vandaar gingen we met een shuttle-bus naar het HSV-stadion, de NordBank Arena. Na de gebruikelijke controles zijn we eerst de fanshop in gegaan om een HSV-shirt en sjaal te kopen en een outfit voor op het autoraam. We zaten in stadion aan de lange zijde, 4 rijen van het veld. Vlak bij het vak van de HSV-supporters. Een goede plaats, ook voor tieners en de gezelligheid van het HSV-sfeervak. Jammer dat HSV met 0-1 verloor. Ja, je kan niet alles hebben op zo'n dag. Indrukwekkend waren de hamburg-lied en het HSV-clublied voor de aanvang van de wedstrijd. Na afloop zijn we lopend naar de strassenbahn gegaan met alle fans. In de centrum van Hamburg zijn we uitgestapt om vlak bij de Inner-Alster in het mooie centrum van Hamburg iets te eten. In een stad als Hamburg heb je keuze volop. Natuurlijk liepen er nog voldoende HSV- en Schalke-fans door het centrum. Geen probleem, maar respect en gezelligheid. Rond 21.30 uur zijn we naar het hotel gegaan. Op de TV nog even gekeken naar de Sportschau. De volgende morgen om 9 uur zijn we vertrokken en omdat het zeer rustig was op de Autobahn waren we rond 13 uur weer terug in de omgeving van Amsterdam. Enigszins vermoeid, maar wel een mooie ervaring rijker: ook het Duitse voetbal is een belevenis. Nu afwachten naar welke wedstrijd zoonlief volgend jaar wil. Nu denk hij aan Milaan of Madrid.

De heer J. Buitenhuis te Purmerend, 6 personen
FC Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Op de plattegrond van Voetbal Travel Barcelona waren de belangrijke punten hotel e.d. verkeerd aangegeven. Ons hotel Aristol ligt bij een ander ziekenhuis dan in de brief en op kaart aangegeven, e.e.a. gewoon opgelost, dus geen groot probleem. Advies m.b.t. vervoer, bezienswaardigheden geheel opgevolgt de stad met de Metro helmaal bestreken.

De wedstrijd Barcelona-Espanyol viel voetbaltechnisch tegen, maar de sfeer in het stadion was daarentegen helemaal top.

Verder vinden wij een totaal arrangement een geweldig uitkomst om mooie wedstrijden te beleven en dito stad te bezoeken. Een volgende keer zit er zeker weer in, volgend jaar naar een wedstrijd in de Premier League.

Schretlen & Co, 25 personen
FC Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Vrijdag 18 april was het eindelijk zover. We vertrokken met 25 personen vanaf luchthaven Brussel om vervolgens na middernacht aan te komen in het hotel, wat overigens prachtig was. De volgende ochtend bleek tijdens het ontbijt dat het team van Espanyol eveneens in hetzelfde hotel verbleef! De eerste dag werd er op eigen gelegenheid de stad verkent. Het weer werkte ook mee: het was het eerste zomerse weekend, en aan het einde van de dag waren er hier en daar wat verhitte gezichten

De wedstrijd was verzet van zondag naar zaterdag, waar Voetbaltravel ons ook voor had gewaarschuwd. Jammer was wel dat we als groep niet allemaal bij elkaar in het stadion zaten, maar verdeeld over verschillende vakken. We zaten wel midden tussen de Spanjaarden, wat ook wel weer wat had. De wedstrijd begon wat mat, maar toen de stand 0-0 bleef, kwam het Spaanse temperament naar boven. Tegen het einde van de wedstrijd werd er met witte zakdoeken, theedoeken en zelfs een tafellaken gezwaaid, om het ongenoegen te uiten over onze landgenoot en trainer Frank Rijkaard. Na afloop van de wedstrijd hebben we in de discotheken op de Ramblas de wedstrijd nog uitvoerig geanalyseerd.

Zondagochtend zat iedereen weer stralend, hier en daar ook wel wat bleekjes, aan het ontbijt. Iedereen was weer vrij om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen, waar sommigen de vorige avond nog even dunnetjes over deden, en anderen lekker genoten van de zon in Park Güell. ’s Avonds hebben we gezamenlijk het weekend afgesloten met een diner om de volgende ochtend in alle vroegte weer naar de luchthaven te vertrekken. We kunnen terugkijken op een erg geslaagd weekend mede dankzij de inzet van Voetbaltravel.nl.

De heer J. Geijselaers te Maastricht, 2 personen
FC Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Alles was uitstekend geregeld. Informatie was ruim voldoende. het hotel was voor het doel van het uitstapje prima gekozen. Redelijk dicht bj het stadion en valk bij een metrostation. De terugreis met click-air was wel erg krap. De been ruimte was onvoldoende.
Graag maken we volgend jaar weer gebruik van een nieuw arrangement.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten