Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 780 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 780 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer A. Hogeveen te Moordrecht, 2 personen
Real Madrid - Real Murcia
13 april 2008
8 Real Madrid - Real Murcia

Real-Madrid stadion tour en wedstrijd:

Tijdens ons arrangement hebben wij een stadion tour gemaakt door het Bernabeu stadion alsmede de wedstrijd Real Madrid - Real Murcia bezocht. Op de dag van aankomst hebben we ons eerst even gemeld in het hotel en daarna meteen met de metro naar het stadion voor de stadion tour (entree 15 euro). Eerst ga je met de lift omhoog naar het panoramaterras met een fantastisch uitzicht over het gehele stadion. Daarna, langzaam afdalend, naar het museum met alle prijzen/bekers die door Real gewonnen zijn, het ereterras waar de voorzitter zit tijdens de wedstrijden, de dug-out, de spelerstunnel, de kleedkamer (met bubbelbad) en als laatste de Real-winkel. De volgende avond naar de wedstrijd Real Madrid - Real Murcia. We zaten op de 4e ring (met een prima uitzicht) in een vrijwel uitverkocht stadion (76.000 toeschouwers). Een geweldige ervaring die werd bekroond met het enige doelpunt van de avond gescoord door onze eigen Wesley Sneijder.

De heer G. Swets te Giessenburg, 12 personen
FC Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
7 FC Barcelona - Schalke 04

Vanaf het idee om naar een wedstrijd van Barcelona te gaan en contact te leggen met Voetbaltravel is alles prima geregeld en verlopen.Door diverse redenen werden er steeds namen veranderd of bijgeboekt.Iedere maal als ik dit bij Voetbaltravel aangaf reageerde men zonder problemen en met slagvaardigheid om alles te regelen met de vliegmaatschappij, het hotel en om aan de extra kaarten in hetzelfde vak te komen.

Eenmaal aangekomen in Barcelona zijn we met de taxi naar ons hotel gegaan.Het hotel lag in een zijstraat van de ramblas en alles was bij aankomst prima in orde.De kamers waren geregeld en de voetbaltickets lagen gereed achter de balie.Vriendelijke mensen in het hotel en de kamers waren schoon.

Het enige minpuntje was dat de kamers wel verouderd waren en dat er wat verbouwingen aan de gang waren.Maar goed, met wat voor insteek ga je in een hotel.We gingen voor het voetbal, dus het hotel was een bijzaak.Verder een gezellige bar om wat te drinken en het ontbijt was ook prima.Diverse broodjes en vleeswaren, e.d.om de dag mee te beginnen.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Ook de plaatsen in het stadion van FC Barcelona waren goed en we hadden goed uitzicht over het gehele veld.

De terugreis is ook vlekkeloos verlopen.
Wij kijken terug op een prettige samenwerking met voetbaltravel en mede door hun inspanningen gaan zeker nog meer gebruik maken van hun uitstekende service en de wil om je een plezierig voetbaluitje te verzorgen

De heer H. Kerkdijk te Groningen, 2 personen
FC Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
10 FC Barcelona - Schalke 04

Onze trip naar Barcelona was top! Het hotel lag op een steenworp van de Ramblas, waardoor de tijd optimaal kon worden benut om ook van de stad zelf te genieten.

Verder lagen bij aankomst de kaarten voor de wedstrijd al klaar in het hotel, waardoor we ons daar ook geen zorgen over hoefden te maken. De wedstrijd zelf - waar het natuurlijk allemaal om ging - was een super ervaring. Al voor aanvang, toen 80.000 Barca supports opstonden om het clublied van hun FC te gaan zingen, wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Zo maak je het op TV echt niet mee! Aanrader!

Mevrouw S. Vis te Amstelveen, 2 personen
FC Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
8 FC Barcelona - Schalke 04

Het was een hele leuke ervaring om een wedstrijd van Barcelona in Camp Nou mee te maken. Ik had het arrangement via de website van Voetbaltravel geboekt, en alles is hierna fantastisch geregeld. De reisbescheiden werden speciaal op verzoek iets later verstuurd, omdat het een verrassing was voor mijn vriend. De vlucht heen was goed (op de vele zingende Schalke 04 supporters na ;-) , en bij aankomst in het hotel lagen de kaartjes voor de wedstrijd al klaar.

Ik had de kaartjes geupgrade naar categorie 2, en dat waren super goede plaatsen. Je proeft absoluut de sfeer van de wedstrijd als je tussen de fanatieke Barcelona aanhang zit (van jong tot oud even fanatiek). De wedstrijd was helaas niet geweldig, maar dat deed niets af aan de belevenis zelf! Daarna nog een dagje Barcelona eraan vast geplakt, en 's avonds weer terug naar huis.

Ik ben heel tevreden over het geheel, en zou een ieder aanraden om zijn voetbalreis via voetbaltravel te boeken!

De heer A. Kunst te Vriezenveen, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Normaal gesproken doe ik hier niet aan mee,maar wij hebben een perfecte 4 daagse reis bij jullie geboekt alles boven verwachting prima hotel reis etc.
Bedankt en tot de volgende keer ook namens mijn reisgenoot.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten