Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 774 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 774 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer F. Huijbers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool FC
5 april 2008
7 Arsenal FC - Liverpool FC

Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen. Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro. Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem'

De heer F. Huybers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool
5 april 2008
7 Arsenal - Liverpool

Prima manier om op deze manier (seizoenkaarten) toch bij de wedstrijd te kunnen zijn. Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen. Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro. Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem.

De heer Kikkert te Rhoon, 2 personen
Chelsea FC - Hull City
7 februari 2008
7 Chelsea - Hull City

'Ik ben bekend met de ontstaansgeschiedenis van VoetbalTravel en intussen een vaste klant. Vanaf de allereerste ervaring, nu enkele jaren geleden, heb ik de organisatie voortdurend aan professionaliteit zie winnen. Zeer indrukwekkend!

De heer S. Hobbers te Nieuwegein, 5 personen
FC Barcelona - Getafe
1 januari 1900
7

'Het was onze eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van een totale arrangement, maar zeker niet de laatste keer. het is ons goed bevallen. Het gemak en de zekerheid van de voetbalkaartjes heeft ons doen besluiten gebruik te maken van een arrangement. Als men zelf de kaartjes regelt is het toch allemaal vrij lastig en iets meer geregel. Een wedstrijd in Duitsland is nog wel zelf te regelen, maar een wedstrijd naar Spanje, Italië of Engeland is bijna niet te doen.

Een reis is meestal 3 dagen (aankomstdag , wedstrijddag en vertrekdag), wij hebben gekozen om een extra dag bij te boeken om de stad Barcelona te bekijken, dit is ons zeer goed bevallen en zeker aan te raden, want Barcelona is een fantastische stad met heel veel historie en een gezellig nachtleven.

Ons hotel was gelegen in een rustig gelegen wijk van Barcelona en goed bereikbaar via de Metro. Het was een drie sterren hotel en voldeed voldoende aan onze eisen.

Om een wedstrijd van Barcelona mee te maken was een hele ervaring. Het was voor ons wel opmerkelijk om te zien dat er nagenoeg geen supporters waren van de tegenstander (Getaffe). In Spanje reizen supporters namelijk niet mee naar uitwedstrijden. Verder viel ons de sfeer in het stadion een beetje tegen. Het kon aan de wedstrijd hebben gelegen (1-1) maar tijdens menig voetbal wedstrijd in Nederland is er meer sfeer. Het aantal gezongen liederen tijdens de wedstrijd is op 2 handen te tellen. Daarentegen waren er wel een hoop fluit concerten richting de scheidsrechter, wat ook weer een hele ervaring is. Bijna 100.000 man die fluit is toch een apart gevoel.

Al met al was de trip naar Barcelona een hele ervaring die niet snel vergeten zal worden. Op de reis en accommodaties is weinig aan te merken. Tijdens de terugreis waren we al weer aan het nadenken over een volgende reis naar een topclub in Europa.'

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten