Lees ons bericht n.a.v. de huidige situatie.

Bel gratis085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 van de 821 beoordelingen
Gemakkelijk jouwvoetbalreis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 821 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer S. Hobers , 5 personen
FC Barcelona - Getafe
23 november 2008
7 FC Barcelona - Getafe CF

'Het was onze eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van een totale arrangement, maar zeker niet de laatste keer. het is ons goed bevallen. Het gemak en de zekerheid van de voetbalkaartjes heeft ons doen besluiten gebruik te maken van een arrangement. Als men zelf de kaartjes regelt is het toch allemaal vrij lastig en iets meer geregel. Een wedstrijd in Duitsland is nog wel zelf te regelen, maar een wedstrijd naar Spanje, Italië of Engeland is bijna niet te doen.

Een reis is meestal 3 dagen (aankomstdag , wedstrijddag en vertrekdag), wij hebben gekozen om een extra dag bij te boeken om de stad Barcelona te bekijken, dit is ons zeer goed bevallen en zeker aan te raden, want Barcelona is een fantastische stad met heel veel historie en een gezellig nachtleven.

Ons hotel was gelegen in een rustig gelegen wijk van Barcelona en goed bereikbaar via de Metro. Het was een drie sterren hotel en voldeed voldoende aan onze eisen.

Om een wedstrijd van Barcelona mee te maken was een hele ervaring. Het was voor ons wel opmerkelijk om te zien dat er nagenoeg geen supporters waren van de tegenstander (Getaffe). In Spanje reizen supporters namelijk niet mee naar uitwedstrijden. Verder viel ons de sfeer in het stadion een beetje tegen. Het kon aan de wedstrijd hebben gelegen (1-1) maar tijdens menig voetbal wedstrijd in Nederland is er meer sfeer. Het aantal gezongen liederen tijdens de wedstrijd is op 2 handen te tellen. Daarentegen waren er wel een hoop fluit concerten richting de scheidsrechter, wat ook weer een hele ervaring is. Bijna 100.000 man die fluit is toch een apart gevoel.

Al met al was de trip naar Barcelona een hele ervaring die niet snel vergeten zal worden. Op de reis en accommodaties is weinig aan te merken. Tijdens de terugreis waren we al weer aan het nadenken over een volgende reis naar een topclub in Europa.'

De heer R. Zandee te Tiel, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
22 november 2008
7

'Barcelona- Getafe 22 november 2008
Op haar 15e verjaardag zijn mijn dochter en vrouw een lang weekend naar Parijs geweest...gewoon om haar verjaring te vieren en samen leuke dingen te doen. Ik dacht..dat kan ik ook en heb via VoetbalTravel.nl een arrangement besteld voor mijn zoon - die 17 november jl. 15 jaren oud werd - en mijzelf. Goed gevlogen vanaf Amsterdam, in Barcelona taxi genomen naar hotel (euro 34=) dat praktisch aan de andere kant van Barcelona lag, maar zijn sterren zeker verdiende. Het was er goed toeven.'s Middags dus al direct de stad in.Voor 7 euro een 10-strippenkaart gekocht waarmee je gebruik kunt maken van bus en metro. Geweldig die metro...je komt overal en razendsnel. Alles is duidelijk aangegeven;kind doet de was en dat voor 14 euro in 3 dagen!! 's Avonds terug naar hotel met taxi (7 euro dit keer). Zondag de wedstrijddag. 's Middags de tour door het stadion gedaan inclusief museum. Ben zelf geen overdreven voetbalfanaat...maar dit was toch ook wel leuk om te doen.Even de sta!

d weer in om wat te eten en terug maar weer met de metro voor de wedstrijd zelf: Barcelona-Getaffe. 90.000 mensen die veel herrie maken om iedere beslissing tegen Barcelona.Geweldig! Leuke wedstrijd om te zien (1-1) waarbij Barcelona het wel kalm aan leek te doen.

Maandag niets vroeg op om vlucht te pakken, want had een andere (avond-)retourvlucht geboekt, zodat we een groot deel van de dag nog dingen konden bekijken in de stad. Vlucht terug ook weer goed.
Kortom... alles goed geregeld, acceptabele prijs, goed gevoel. We doen het zeker nog een keer!
Rob Zandee'

De heer L. van de Wardt, 2 personen
Arsenal FC - Aston Villa
15 november 2008
8 Arsenal FC - Aston Villa (Club Level)

Zaterdagmorgen vroeg van Schiphol vertrokken voor een weekend Londen met als hoogtepunt de wedstrijd Arsenal -Aston Villa. De reis verliep zeer voorspoedig, geen vertraging met het vliegtuig, een goede aansluiting van de trein en goede en overzichtelijke metroverbindingen. Minpunt was het omwisselen van de vouchers voor de echte wedstrijdtickets, dit kost extra reistijd (als je vliegtuig vertraging heeft wordt het heel krap!), eea was vooraf niet gemeld. Na het omwisselen van de vouchers vlug de tassen weggebracht en op naar het stadion. Bij aankomst bij het stadion hartelijk ontvangen door gastvrouwen en heren, naar je plaats in het restaurant gewezen en heerlijk eten in een geweldige sfeer (Arsenal fans uit Wales, Ierland en Engeland aan tafel) Na het uitgebreide diner een mooie plaats op de tribune (in een fantastisch stadion) en wachten op het eerste fluitsignaal. Dan komt de ware sensatie: 90 minuten Engels voetbal, hoog tempo en een geweldige ambiance (ook omdat we net boven het Aston Villa vak zaten, waar de sfeer steeds beter werd, Villa won met 2 - 0) Na afloop lopen de fans door elkaar, geen hekken, geen tunnels en grachten, geweldig! Toen naar de fanshop en met tassen vol naar het hotel. het hotel is een goed 3 sterren hotel met goeie bedden en een goeie douche (meer heb je niet nodig voor een nacht) `s Avonds naar het uitgaanscentrum (Covent Garden en Leichester square) waar het lang gezellig was. De volgende dag na het (eenvoudige en karige ontbijt) naar het paleis van de koningin, wisselen van de wacht en Oxford Street en bij het hotel de tassen opgehaald voor de reis terug. Kortom een geweldig weekend, wij zijn al aan het sparen voor het volgende weekend.

De heer L. Van de Wardt te Utrecht, 2 personen
Arsenal FC - Aston Villa
15 november 2008
8 Arsenal - Aston Villa (Club Level)

Zaterdagmorgen vroeg van Schiphol vertokken voor een weekend Londen met als hoogtepunt de wedstrijd Arsenal -Aston Villa. De reis verliep zeer voorspoedig, geen vertraging met het vliegtuig, een goede aansluiting van de trein en goede en overzichtelijke metroverbindingen. Minpunt was het omwisselen van de vouchers voor de echte wedstrijdtickets, dit kost extra reistijd (als je vliegtuig vertraging heeft wordt het heel krap!), eea was vooraf niet gemeld. Na het omwisselen van de vouchers vlug de tassen weggebracht en op naar het stadion. Bij aankomst bij het stadion hartelijk ontvangen door gastvrouwen en heren, naar je plaats in het restaurant gewezen en heerlijk eten in een geweldige sfeer (Arsenal fans uit Wales, Ierland en Engeland aan tafel) Na het uitgebreide diner een mooie plaats op de tribune (in een fantastisch stadion) en wachten op het eerste fluitsignaal. Dan komt de ware sensatie: 90 minuten Engels voetbal, hoog tempo en een geweldige ambiance (ook omdat we net boven het Aston Villa vak zaten, waar de sfeer steeds beter werd, Villa won met 2 - 0) Na afloop lopen de fans door elkaar, geen hekken, geen tunnels en grachten, geweldig! Toen naar de fanshop en met tassen vol naar het hotel. het hotel is een goed 3 sterren hotel met goeie bedden en een goeie douche (meer heb je niet nodig voor een nacht) `s Avonds naar het uitgaanscentrum (Covent Garden en Leichester square) waar het lang gezellig was. De volgende dag na het (eenvoudige en karige ontbijt) naar het paleis van de koningin, wisselen van de wacht en Oxford Street en bij het hotel de tassen opgehaald voor de reis terug. Kortom een geweldig weekend, wij zijn al aan het sparen voor het volgende weekend.

De heer J. van Doorn te Zaandam, 2 personen
FC Barcelona - Real Valladolid
9 november 2008
7

'Wij hebben een zeer plezierig voetbal weekeinde beleefd. Met name de combinatie van cultuur en sport is ons zeer goed bevallen. Barcelona is een mooie stad met veel bezienswaardigheden, zoals musea, kerken, de ramblas en ......gezellige terrasjes!!! De reis verliep volgens plan, geen vertragingen, goed hotel, een prachtige wedstrijdavond en als het weer (zonnig) dan ook nog eens meezit kun je spreken van een in alle opzichten geslaagd topweekeinde.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten