Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 781 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 781 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer E. Pas te Emst, 5 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Leuke reis naar Barcelona gehad. Alles was goed geregeld zowel de vlucht, hotel als de wedstrijd van Barcelona. Wij maakten ons wel een beetje zorgen over de kaartjes want die zouden per koerier naar ons hotel gebracht worden. Maar zelfs dit was prima voor elkaar.

Een van mijn vrienden had nog een geintje uitgehaald met de kaartjes.
Hij had de kaartjes al opgehaald bij de balie van het hotel zonder dat wij het wisten. Toen wij de kaartjes wilden ophalen bij de balie waren ze er niet meer. Wij dachten dat de man achter de balie de kaartjes stiekem verkocht had. Toen mijn vriend achter een muurtje stond te lachen wisten we eindelijk dat we in de maling genomen zijn.
Voor de rest een top weekend gehad

De heer A. Kunst te Vriezenveen, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Normaal gesproken doe ik hier niet aan mee,maar wij hebben een perfecte 4 daagse reis bij jullie geboekt alles boven verwachting prima hotel reis etc.
Bedankt en tot de volgende keer ook namens mijn reisgenoot.

Mevrouw L. Wichers Scheur te Zutphen, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Ik heb mijn man dit cadeau gedan voor zijn 40e verjaardag. Een geweldig cadeau dacht ik zo..

Eerst hebben we gekeken als we alles afzonderlijk zouden boeken, maar het scheelt inderdaad qua prijs niet zo veel dus vandaar dat we alles in 1 hebben geboekt bij Voetbaltravel.

E zijn vertrokken op zaterdagmorgen en waren al op tijd in Barcelona. Hier hebben we een taxi naar het hotel genomen en van daaruit alles verder met de metro gedaan.
Dat werkt prima. Het hotel was ook mooi. Nette kamers en aardige medewerkers. We hebben in die paar dagen meer van Barcelona kunnen zien dan we hadden verwacht. Zondagavond gingen we naar de wedstrijd: Barcelona-Getaffe. WE kwamen aanlopen vanaf de metro en het leek nog niet zo erg groot, maar eenmaal binnen dachten wij er heel anders over...

Het was jammer dat we zo hoog bovenin zaten, maar ondanks dat konden we de wedstrijd goed volgen. Een unieke ervaring!!!

Na een korte nachtrust gingen we de volgende morgen al weer vroeg met het vliegtuig naar Nederland. En was ons weekend Barcelona al weer voorbij.

Maar zowel mijn man als ik hebben het erg leuk gehad!!

Zeker een aanrader voor mensen in onze omgeving (en ver daarbuiten....)

De heer F. Huijbers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool FC
5 april 2008
7 Arsenal FC - Liverpool FC

Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen.Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro.Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem'

De heer F. Huybers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool
5 april 2008
7 Arsenal - Liverpool

Prima manier om op deze manier (seizoenkaarten) toch bij de wedstrijd te kunnen zijn. Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen. Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro. Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten