Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 780 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 780 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer R. Bontsema te Assen, 4 personen
FC Barcelona - Valencia
4 mei 2008
8 FC Barcelona - Valencia

Omdat onze zonen geslaagd waren voor hun VMBO-examen zijn wij (2 vaders en 2 zonen) met 4 personen naar de wedstrijd Barcelona - Valencia geweest. Super wedstrijd gezien (6-0 gewonnen). De gehele reis was door voetbaltravel.nl uitstekend verzorgd. Bij aankomst op Schiphol konden we gelijk doorlopen naar de internet inckeck balie (niet in de erg lange wachtrij voor het normale inchecken). De vlucht met Transavia was erg goed. Het hotel was erg goed. Het enige min-punt was dat er geen restaurantjes in de omgeving van het hotel open waren.

Wel was het hotel gesitueerd aan het strand en gelukkig was er een gezellige strandtent open. De terugreis zag ik erg tegenop (was met Qlickair en ik had er nog nooit van gehoord). Het ging echter nog beter dan Transavia.
Kortom: Wij hebben een onbezorgde en onvergetelijke reis gehad.
Voetbaltravel.nl: BEDANKT

 

De heer W. Vermei te Elst, 4 personen
FC Barcelona - Valencia
4 mei 2008
7 FC Barcelona - Valencia

Het allemaal prima verlopen. Ondanks enige schroom om te boeken via Internet is alles prima verlopen. Vlucht ging prima op tijd, inchecken ging snel en onze koffers waren in een record tijd op de bagage band. Het Engels van de Spaanse bemanning ging wel heel erg snel.Op zich geen probleem maar als er zich een calamiteit voordoet lijkt me dit niet erg prettig.

Vanaf het vliegveld hebben we de Aerobus genomen. Dit is niet handig als je naar Hotel Expo moet. Een taxi is dan slimmer en denk ik nagenoeg eben duur. Het Expo Hotel is op zich prima alleen wel erg gehorig. Prima ontbijt en receptie. Niet echt in het centrum maar wel binnen 5 minuten met de Metro.

De plaatsen in het stadion waren super, De wedstrijd ook Barcelona won met 6-0 De sfeer viel wat tegen, Dat kunnen ze in Engeland veel beter.
Al met al een geslaagde trip.

De heer J. de Koning te Rijnsburg, 2 personen
FC Barcelona - Valencia CF
4 mei 2008
10 FC Barcelona - Valencia

Ik ben de gelukkige vader van drie zonen. Al vanaf de tijd dat de oudste, Jasper, nog een peuter was, heb ik elk jaar een “Vader-Zoon-Weekend”. Om de drie jaar is dus één van de drie aan de beurt. Vorig jaar was de oudste van mijn drie zonen aan de beurt. Inmiddels is hij vijftien jaar en behoorlijk geïnteresseerd in alles wat met voetbal heeft te maken. Maar ja, wat ga je dan doen? Tijdens een vakantie las ik in een krant over Voetbaltravel. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Thuis gekomen heb ik direct de website bezocht. Er stonden aantrekkelijke wedstrijden op. Ik koos voor Barcelona tegen Valencia op 4 mei 2008. Het was op dat moment september 2007 en ik dacht dat dat wel eens een kampioenswedstrijd kon worden. Op de verjaardag van Jasper in november hebben mijn vrouw en ik hem het weekend van Voetbaltravel aangeboden. Zijn ogen rolden er bijna uit. Maar hij moest nog even geduld hebben want we zouden pas gaan in het weekend van 3 – 5 mei 2008.

Het boeken via internet was een fluitje van een cent. Ook de communicatie via de mail daarna verliep uitstekend. Een week vóór ons vertrek mailde Voetbaltravel dat we een ander hotel kregen. Weliswaar iets uit het centrum maar nu met ontbijt. Onze vliegtijden waren perfect. Zaterdagmorgen 3 mei vertrek. Om 13.00 uur stonden we aan de balie van ons hotel in Barcelona. Direct kregen we van de baliemedewerker de kaartjes voor de wedstrijd zoals Voetbaltravel had gezegd. Zo hadden we de middag en de avond nog om de stad te verkennen.

De volgende dag hebben we in de morgen nog een prachtig park bezocht van Gaudi. In de middag zijn we naar het stadion Nou Camp gegaan. Helaas was de spanning van de wedstrijd af, want Barca kon geen kampioen meer worden en voor Valencia stond er weinig meer op het spel.. Maar toch was het genieten geblazen. Het werd 6-0 voor de Catalanen. Er waren prachtige acties van Henry, Messi, Bojan en alle anderen. Na afloop met de metro weer terug naar het hotel. Naast het hotel was een kleine cafetaria waar we een broodje worst aten. De televisie hing zoals in elk cafe ook hier aan de muur. De wedstrijd van Real Madrid was op dat moment aan de gang en werd live op de televisie uitgezonden. Ze konden bij winst vanavond kampioen worden. Dat gebeurde ook. Het werd heel erg stil in Barcelona. Maar voor ons als Nederlandse kaaskoppen was het genieten.

De volgende dag zouden we pas om 18.00 uur vertrekken, dus er was voldoende tijd om nog wat moois te bezoeken. We hebben uitgebreid de Sagrada Familia bezocht. Deze stond op loopafstand van ons hotel. Na een late, maar uitgebreide lunch zijn we richting het vliegveld gegaan. De retourvlucht verliep volgens het afgesproken schema. Om 20.25 waren we weer terug in Nederland. Enkele dagen daarna kwam het bericht dat Frank Rijkaard als coach van Barcelona werd ontslagen. We hadden niet verwacht dat ons bezoek aan Barca zulke vervelende gevolgen kon hebben voor Rijkaard. Sorry Frank! Mischien dat hij ook met Voetbaltravel nog eens een bezoekje kan brengen aan Nou Camp.

Vader en zoon de Koning

De heer G. Prestia te Cuijk, 2 personen
FC Barcelona - Valencia
4 mei 2008
8 FC Barcelona - Valencia

Ik ben zeer tevreden overall.
Ik was positief verrast van Barcelona. De stad straalt een ongekende dynamiek uit en is constant in beweging. De wedstrijd heb ik als zeer positief ervaren, al moet ik zeggen dat Barcelona nergens meer voor hoevde te voetballen en dus vrijuit kon spelen en daar hebben we van geprofiteerd.
Al met al een zeer geslaagd arrangement.

De heer E. Melief te Hoofddorp, 2 personen
AC Milan - Inter Milan
4 mei 2008
8 AC Milan - Inter Milan

Als afsluiting van de basis school mogen onze kinderen met een van de ouders naar een stad in Europa. Mijn zoon van 12 wilde graag naar de wedstrijd Milan-Inter. Dan is het gewoon makkelijk om een pakket te bestellen inclusief vlucht, kaartjes en hotel.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten