Lees ons bericht n.a.v. de huidige situatie.

Bel gratis085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 van de 821 beoordelingen
Gemakkelijk jouwvoetbalreis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 821 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
Anoniem, 2 personen
FC Barcelona - Sporting Gijon
26 januari 2009
8

Afgelopen weekend hebben we een wedstrijd bijgewoont van FC Barcelona. De vlucht naar Barcelona begon op Brussel airport. Daar aangekomen was het alleen een kwestie van je paspoort laten zien om in te checken. Alle gegevens waren al doorgegeven door voetbaltravel. De vlucht beviel ons prima. Aangekomen in Barcelona hebben wij de taxi genomen naar het Abott hotel.

Het hotel ligt op een ideale afstand van het vliegveld (15km) waardoor het makkelijk reizen is. Aangekomen bij het hotel was het weer een kwestie van alleen je paspoort laten zien om in te checken. Het personeel van het hotel was heel behulpzaam en vriendelijk. De voetbalkaartjes en museum- stadionkaartjes lagen al klaar bij de receptie. Complimenten aan voetbaltravel. Hotelkamer was heel schoon en netjes. Hotel lag op loopafstand van het stadion.
Diezelfde dag hebben wij een museum stadiontour gedaan in Camp Nou. Moet je gedaan hebben om een impressie te krijgen van het gehele stadion. Na het bezoeken van het stadion hebben we de bekende winkelstraat La Ramblas bezocht. Barcelona is een groote stad dus er valt genoeg te zien.

De volgende dag vond de wedstrijd plaats. Het vinden van de zitplekken het bijwonen van de wedstrijd alles verliep gemoedelijk. Barcelona uiteraard gewonnen :-) dus de sfeer zat er goed in.
Het voordeel van een totaalarrangement is dat je bijna niets hoeft te doen. Alles is in 1 pakket geregeld. Je hoeft niet in de rij te staan voor kaartjes of diverse boekingen te doen. Je doet 1 boeking en alles is inbegrepen. De reisbescheiden worden via de post verzonden maar als je wil kan je die ook ontvangen via internet ontvangen. Kortom een weekend om niet te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar.
Complimenten aan voetbaltravel voor het realiseren hiervan.

De heer Nelis te Vogelwaarde, 2 personen
FC Barcelona - Numancia
24 januari 2009
7

'Mijn zoon kwam op het idee,ikzelf heb argwaanend toegestemd.
Eenmaal geboekt, was de opvolging van Uw zijde boven verwachtingen.
Een goed begeleidend schrijven omtrent reis, hotel en tickets waren duidelijk. De wedstrijd en hotel sloten prima op elkaar aan.
Tussendoor hebben diverse bezienswaardigheden in Barcelona bezocht. Samen met mijn zoon hebben wij enorm genoten en houden aan dit arrangement goede herinneringen over.
Prijs, kwaliteit hebben ons zeer tevereden gesteld Nogmaals dank, van een blijde vader en zoon.
De heer Nelis te Vogelwaarde'

De heer M. Labrijn te Hoofddorp, 2 personen
FC Barcelona - Deportivo de la Coruna
17 januari 2009
8 FC Barcelona - Deportivo de la Coruna

Alles via voetbaltravel was perfect geregeld tickets op Schiphol lagen klaar vlucht was goed zonder vertraging eenmaal op het vliegveld in Barcelona aangekomen via het meegeleverde reis info met de trein naar het metro station en met de metro naar hotel gegaan metro station stond aangegeven op reisinfo.

Pertect hotel zeer centraal gelegen. Voetbal-tickets lagen klaar in hotel, plaatsen in station waren zeer goed niet te hoog voetbal tickets iets duurder genomen zit je beter anders te ver af op 3de ring.

Zondag barcelona ontdekt met een 10 ritten kaart van de metro zeer voordelig. Maandag morgen naar Amsterdam gevlogen en om 10.30 weer thuis dus je had nog wat aan je dag.

Dus voetbaltravel bedankt voor het mooi geregeld weekend en we zitten er al weer over na te denken wanner ons volgend voetbal weekend wordt en dat zal zeker via voetbaltravel geregeld worden.

De heer J. Hendrik te Drachten, 2 personen
FC Barcelona - Atletico Madrid
14 januari 2009
7

'Het was in 1 woord geweldig!!!!
Superwedstrijd gezien en een geweldige stad bezocht.
Alles was goed geregeld!!!'

De heer P. de Bruyn te Reet (Belgie), 2 personen
FC Barcelona - Atletico Madrid
14 januari 2009
8

'Mijn naam is Peter de Bruyn en samen met mijn beste vriend hebben we een 3-daagse gedaan naar Barcelona om een wedstrijd te beleven.
Deze was Fc Barcelona - Atl.Madrid voor de Copa Del Rey.

Deze reis was ook anders dan anders want voor mijn reismedegezel Joris was dit de eerste keer en dan nog naar een grote club met een enorm stadion.

Onze vlucht ging van Charleroi naar Girona en vandaar namen we de bus naar Barcelona. Deze trip verliep prima. Eenmaal aangekomen in het hotel (AB Viladomat), waar we een simpele maar ruime en mooie kamer hadden vertrokken we naar Camp Nou om een bezoek te brengen aan het museum, stadion en de shop. Het blijft elke keer een wonderlijk als je Camp Nou binnenstapt.

De dag erna was het de wedstrijd, spijtig van enkele grootheden van Barça die op de tribune zaten door de 1-3 overwinning al in Madrid. O.a. Xavi, Eto o,Pique en Valdes zaten in de tribune.

We kwamen eraan om 21U45 en ge kon de sfeer al van ver ruiken en eenmaal binnen was het gigantisch. De sfeer, het faire publiek en de sfeer errond.
De wedstrijd begon en Barça drukte maar kwam op achertstand 0-1. Maar voor de rust wa het gelijk dankzij het jonge talent Bojan.

Ook al mocht Barça verliezen maar de wilskracht en de overwinningskracht van de Barcelonezen werd het nog 1-2 door krachtpatser Gudjohnsen. De sfeer zat er nu helemaal in, aantal keren werd de mexican wave gedaan.

Toen we naar huis gingen genoten we nog van de sfeer en de overwinning. De dag erna hebben we nog genoten van het mooie weer, 12graden en we hebben nog een Estrella Damm gedronken.

Het was een super 3-daagse en zien al uit naar de volgende.
Ciao
Barca fannaat
Peter De bruyn

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten