Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 754 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 754 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer H. Kerkdijk te Groningen, 2 personen
FC Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
10 FC Barcelona - Schalke 04

Onze trip naar Barcelona was top! Het hotel lag op een steenworp van de Ramblas, waardoor de tijd optimaal kon worden benut om ook van de stad zelf te genieten.

Verder lagen bij aankomst de kaarten voor de wedstrijd al klaar in het hotel, waardoor we ons daar ook geen zorgen over hoefden te maken. De wedstrijd zelf - waar het natuurlijk allemaal om ging - was een super ervaring. Al voor aanvang, toen 80.000 Barca supports opstonden om het clublied van hun FC te gaan zingen, wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Zo maak je het op TV echt niet mee! Aanrader!

Mevrouw S. Vis te Amstelveen, 2 personen
FC Barcelona - Schalke 04
9 april 2008
8 FC Barcelona - Schalke 04

Het was een hele leuke ervaring om een wedstrijd van Barcelona in Camp Nou mee te maken. Ik had het arrangement via de website van Voetbaltravel geboekt, en alles is hierna fantastisch geregeld. De reisbescheiden werden speciaal op verzoek iets later verstuurd, omdat het een verrassing was voor mijn vriend. De vlucht heen was goed (op de vele zingende Schalke 04 supporters na ;-) , en bij aankomst in het hotel lagen de kaartjes voor de wedstrijd al klaar.

Ik had de kaartjes geupgrade naar categorie 2, en dat waren super goede plaatsen. Je proeft absoluut de sfeer van de wedstrijd als je tussen de fanatieke Barcelona aanhang zit (van jong tot oud even fanatiek). De wedstrijd was helaas niet geweldig, maar dat deed niets af aan de belevenis zelf! Daarna nog een dagje Barcelona eraan vast geplakt, en 's avonds weer terug naar huis.

Ik ben heel tevreden over het geheel, en zou een ieder aanraden om zijn voetbalreis via voetbaltravel te boeken!

De heer A. Kunst te Vriezenveen, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Normaal gesproken doe ik hier niet aan mee,maar wij hebben een perfecte 4 daagse reis bij jullie geboekt alles boven verwachting prima hotel reis etc.
Bedankt en tot de volgende keer ook namens mijn reisgenoot.

De heer E. Pas te Emst, 5 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Leuke reis naar Barcelona gehad. Alles was goed geregeld zowel de vlucht, hotel als de wedstrijd van Barcelona. Wij maakten ons wel een beetje zorgen over de kaartjes want die zouden per koerier naar ons hotel gebracht worden. Maar zelfs dit was prima voor elkaar.

Een van mijn vrienden had nog een geintje uitgehaald met de kaartjes.
Hij had de kaartjes al opgehaald bij de balie van het hotel zonder dat wij het wisten. Toen wij de kaartjes wilden ophalen bij de balie waren ze er niet meer. Wij dachten dat de man achter de balie de kaartjes stiekem verkocht had. Toen mijn vriend achter een muurtje stond te lachen wisten we eindelijk dat we in de maling genomen zijn.
Voor de rest een top weekend gehad

Mevrouw L. Wichers Scheur te Zutphen, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Ik heb mijn man dit cadeau gedan voor zijn 40e verjaardag. Een geweldig cadeau dacht ik zo..

Eerst hebben we gekeken als we alles afzonderlijk zouden boeken, maar het scheelt inderdaad qua prijs niet zo veel dus vandaar dat we alles in 1 hebben geboekt bij Voetbaltravel.

E zijn vertrokken op zaterdagmorgen en waren al op tijd in Barcelona. Hier hebben we een taxi naar het hotel genomen en van daaruit alles verder met de metro gedaan.
Dat werkt prima. Het hotel was ook mooi. Nette kamers en aardige medewerkers. We hebben in die paar dagen meer van Barcelona kunnen zien dan we hadden verwacht. Zondagavond gingen we naar de wedstrijd: Barcelona-Getaffe. WE kwamen aanlopen vanaf de metro en het leek nog niet zo erg groot, maar eenmaal binnen dachten wij er heel anders over...

Het was jammer dat we zo hoog bovenin zaten, maar ondanks dat konden we de wedstrijd goed volgen. Een unieke ervaring!!!

Na een korte nachtrust gingen we de volgende morgen al weer vroeg met het vliegtuig naar Nederland. En was ons weekend Barcelona al weer voorbij.

Maar zowel mijn man als ik hebben het erg leuk gehad!!

Zeker een aanrader voor mensen in onze omgeving (en ver daarbuiten....)

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten