De beste teams om te zien voordat de zomer voorbij is

De zomer is bijna voorbij, maar nog niet helemaal. Eigenlijk is dit altijd een heerlijke periode. Het weer is (meestal) nog steeds prachtig en de topvoetbalcompetities in Europa staan al voor de deur. Hier volgen de beste teams om te zien voordat de zomer van 2023 voorbij is.

FC Barcelona

Dit seizoen speelt FC Barcelona voor het eerst sinds 1956 geen thuiswedstrijden meer in Camp Nou. Het op twee na grootste voetbalstadion ter wereld (als het gaat om capaciteit) wordt namelijk gerenoveerd en daarom zal Barça voorlopig in het Montjuic-stadion spelen (het Olympische stadion in de stad). Het La Liga-seizoen 2023-2024 staat al voor de deur en dit seizoen krijg je de unieke kans om Barça in een ander stadion zijn thuiswedstrijden te zien spelen. Mis deze kans dus niet.

Real Madrid

Toen Borussia Dortmund de toenmalige 17-jarige Jude Bellingham in 2020 binnenhaalde, werd hij beschouwd als een van de grootste voetbaltalenten ter wereld. Nu, drie jaar later, is de reputatie van deze jonge Brit nog steeds in de lift. Vorig seizoen was zijn beste tot nu toe en nu neemt hij zijn talent mee naar de Spaanse hoofdstad waar hij (waarschijnlijk) het niveau van het Europese topvoetbal zal blijven bepalen. Als zijn carrière voorbij is, wordt hij misschien wel beschouwd als een van de beste middenvelders ooit. Grijp dus je kans om Bellingham en zijn teamgenoten live in Madrid te zien spelen voordat de zomer voorbij is.

Liverpool FC

Jordan Henderson, James Milner en Fabinho zijn er niet meer bij. In plaats daarvan heeft Liverpool jongere en spannendere middenvelders binnengehaald met de nieuwkomers Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister. Wie wil deze voetbalsterren nu niet live in Anfield zien spelen, in een van de mooiste stadions ter wereld? De Premier League is al bezig en Liverpool wil revanche nemen voor hun mislukking van vorig seizoen.

Arsenal

Ze hebben hun eerste titel van het seizoen al binnen, door Manchester City te verslaan in het Community Shield. Maar niemand zal zich echt druk maken om die titel als de rest van het seizoen een mislukking wordt voor Arsenal. Niets wijst echter op een mogelijke mislukking voor de ploeg van Mikel Arteta. Dit team ziet er dit seizoen sterker uit als ooit. Boek dus snel een voetbalreis naar Arsenal voordat de zomer voorbij is en het weer omslaat in Groot-Brittannië!

Napoli

De Italiaanse kampioenen hebben hun focus weer gezet op het winnen van de Serie A-titel. Maar zullen ze hierin slagen? Inter en Milan zien er allebei sterk uit, vooral Milan met hun dure aankopen voor hun toch al sterke team. Napoli zal dit seizoen achterna worden gezeten, maar zullen hier waarschijnlijk alleen maar van genieten. En nu we het toch over genieten hebben – waarom zou jeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *