Goed nieuws! Boek je reis met onze Geld Terug Garantie.

Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 van de 825 beoordelingen
Gemakkelijk jouwvoetbalreis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 825 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.2
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer A. Kunst te Vriezenveen, 2 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Normaal gesproken doe ik hier niet aan mee,maar wij hebben een perfecte 4 daagse reis bij jullie geboekt alles boven verwachting prima hotel reis etc.
Bedankt en tot de volgende keer ook namens mijn reisgenoot.

De heer E. Pas te Emst, 5 personen
FC Barcelona - Getafe
6 april 2008
8 FC Barcelona - Getafe

Leuke reis naar Barcelona gehad. Alles was goed geregeld zowel de vlucht, hotel als de wedstrijd van Barcelona. Wij maakten ons wel een beetje zorgen over de kaartjes want die zouden per koerier naar ons hotel gebracht worden. Maar zelfs dit was prima voor elkaar.

Een van mijn vrienden had nog een geintje uitgehaald met de kaartjes.
Hij had de kaartjes al opgehaald bij de balie van het hotel zonder dat wij het wisten. Toen wij de kaartjes wilden ophalen bij de balie waren ze er niet meer. Wij dachten dat de man achter de balie de kaartjes stiekem verkocht had. Toen mijn vriend achter een muurtje stond te lachen wisten we eindelijk dat we in de maling genomen zijn.
Voor de rest een top weekend gehad

De heer F. Huijbers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool FC
5 april 2008
7 Arsenal FC - Liverpool FC

Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen.Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro.Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem'

De heer F. Huybers te Velsen Zuid, 2 personen
Arsenal FC - Liverpool
5 april 2008
7 Arsenal - Liverpool

Prima manier om op deze manier (seizoenkaarten) toch bij de wedstrijd te kunnen zijn. Geweldige wedstrijd gezien, ondanks het ontbreken van de Nederlanders. Prachtig en sfeervol stadion, het viel alleen op dat de supporters pas vlak voor aanvang van de wedstrijd binnen komen. Hotel was prima voor de drie sterren en op slechts driehonderd meter van de metro. Twee keer een behoorlijke vertraging gehad voor het vliegtuig vertrok, verder geen probleem.

De heer Kikkert te Rhoon, 2 personen
Chelsea FC - Hull City
7 februari 2008
7 Chelsea - Hull City

'Ik ben bekend met de ontstaansgeschiedenis van VoetbalTravel en intussen een vaste klant. Vanaf de allereerste ervaring, nu enkele jaren geleden, heb ik de organisatie voortdurend aan professionaliteit zie winnen. Zeer indrukwekkend!

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten