Geen losse zitplaatsen

Geen boekingskosten

Bekijk alle voordelen.

"Bieden jullie ook
losse voetbalkaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

 1. Bieden jullie ook losse voetbalkaarten aan?

  Helaas bieden we geen losse voetbalkaarten aan en werken we ook niet samen met een partner die losse kaarten aanbiedt. We bieden uitsluitend kaarten in combinatie met vlucht en hotel of alleen een hotel. Dit is onder mee omdat we op deze manier een veilige bezorging van de kaarten (in het hotel) kunnen garanderen.

  Wist u dat het boeken van de kaarten bij ons een paar belangrijke voordelen heeft?

  • We garanderen dat u naast elkaar in het stadion zit met de 100% zitplaatsgarantie.
  • U bent verzekerd van een veilige en tijdige bezorging van uw kaarten in het hotel. Lees de voor meer informatie hierover 100% zitplaatsgarantie.
  • We passen uw reis aan in het geval dat de wedstrijd onverhoopt wordt verplaatst met de MatchProtect-garantie.
  • U kunt eenvoudig en in een paar minuten uw complete voetbalreis samenstellen via onze website. U kunt daarbij kiezen uit vele vluchten, hotels en verschillende zitplaats categorieën in het stadion.
  • U bent verzekerd van een persoonlijke service voor, tijdens en na de wedstrijd. U kunt ons makkelijk en direct bereiken bij vragen en tijdens de reis zijn we 24 uur bereikbaar (in noodgevallen).

  Bekijk meer voordelen.


Betrouwbaar en veilig boeken
Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews

Gegarandeerd naast elkaar in het stadion met de 100% Zitplaatsgarantie

De voetbalwedstrijd is natuurlijk het hoogtepunt van uw reis. We begrijpen dat u samen van de wedstrijd wil genieten om er vervolgens nog lang over te kunnen napraten! Daarom bieden we u een unieke garantie. We garanderen u dat u tot 3 personen bij elkaar zit in het stadion of we betalen de voetbalkaart terug van de losse plek. In het onwaarschijnlijke geval dat we hier niet aan voldoen, betalen we u 120% terug van de prijs die op de losse voetbalkaart is vermeldt.

Daarnaast garanderen we een tijdige bezorging van de kaarten.
1. Tot 3 personen gegarandeerd bij elkaar
Dit betekent dat u minimaal zitplaatsen per drie naast elkaar heeft. Bij een tweepersoons boeking betekent dit dat ook dat u twee plaatsen naast elkaar heeft. Voor boekingen van meer dan drie personen kunnen we helaas niet garanderen dat de hele groep naast elkaar zit. Uiteraard doen we ons best om ook in dit geval de gehele groep bij elkaar te plaatsen en in de meeste gevallen is dit ook geen probleem. Bij vier of meer personen kan de groep mogelijk worden verdeeld in kleinere groepen. U bent er echter altijd van gegarandeerd dat u geen losse plekken ontvangt.

De spelregels

 • We garanderen dat u bij elkaar zit in het stadion. Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de toegewezen stoelen voor of achter elkaar, diagonaal of met een zitplaats/gangpad ertussen zijn.
 • Indien u onverhoopt niet bij elkaar zit, betalen we de prijs op de wedstrijdkaart terug voor de losse plek.
 • Indien u onverhoopt niet naast elkaar zit, vragen we u om ons hiervan zo snel mogelijk en dus tijdens de reis van op de hoogte te stellen via het beschikbare noodnummer.
 • Bij terugkomst kunt u een email sturen naar [email protected] Stuur ons daarbij een kopie van de kaarten en een korte toelichting.
 • We zullen u binnen 10 werkdagen het bedrag terugstorten.

2. Gegarandeerde tijdige bezorging van uw kaarten
Uw wedstrijdkaarten worden per koerier bezorgd in het hotel. Dit gebeurt een dag voor de wedstrijd, uiterlijk om 20.00 uur. Bij avondwedstrijden worden de kaarten uiterlijk om 13.00 uur bezorgd in uw hotel. De hotelreceptie tekent voor ontvangst van de kaarten. Dit is een 100% waterdichte bezorgmethode waar wij al een jarenlange goede ervaring mee hebben. Bovendien zijn we 24 uur per dag bereikbaar op de telefoonnummers die we communiceren in de boekingsbevesting en bevestigingsemail die u ontvangt tijdens uw boeking.

Referenties
De heer Ganzevles, FC Barcelona - Racing Santander
'Kaartjes liggen bij het hotel klaar. Gewoon goed geregeld, kan vast na veel gezoek en gedoe als je alles zelf boekt etc goedkoper maar alles online via Voetbaltravel regelen zorgt voor rust ter plaatse. Alles goed geregeld! gewoon eens doen!'
De heer Slager, Real Madrid - Villareal
'Op het weekend kijk ik terug met een grote glimlach, alles was goed geregeld. De tickets werden netjes op tijd verstuurd, alle arrangementen zoals hotel etc. waren prima geboekt en geregeld. Kortom alles is vlekkeloos verlopen. De voetbalkaarten lagen bij aankomst op vrijdagmiddag al klaar in het hotel dus ook dat was prima geregeld.'
De heer Dees, FC Barcelona - Racing Santander
'De dag van de wedstrijd had ik vragen en belde naar het noodnr en alles werd meteen geregeld.top service.Als ik weer een keer zou gaan zal ik zeker op voetbaltravel kijken.'
Anoniem, Liverpool - Everton
'Gehele reis was prima verzorgd uitstekende plaatsen in het stadion. Toegangskaarten keurig op tijd in hotel'
De heer de Hen, FC Barcelona - Racing
'Wij hadden kaartjes voor de wedstrijd FC Barcelona tegen Racing Santader die per koerier naar het hotel waren gebracht en daar toen wij aankwamen keurig voor ons klaar lagen.
Wij waren vooraf per e-mail geïnformeerd dat de wedstrijd op zaterdagavond ipv op zondag gespeeld zou worden en dat leverde dus geen enkel probleem op.'
De heer Steenaard, Tottenham Hotspur - Chelsea
'De service van VoetbalTravel was uitstekend. De kaarten lagen bij aankomst in het hotel al klaar. Engels voetbal, een geweldige ervaring'
Volledige review lezen?
Reeds duizenden klanten boekten een onvergetelijke voetbalreis en gingen met onze organisatie naar clubs als Barcelona, Inter Milan en Chelsea. De reviews op deze pagina zijn slechts een verzameling van de vele reviews die onze klanten over hun voetbalreis hebben geschreven. Alle reviews vindt u op de verschillende clubpagina's onder het tabblad 'reviews'.

×
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies

×

Wedstrijden seizoen 2016-2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een bericht zodra de competitieschema's bekend zijn gemaakt.

De competitieschema's voor de Premier League worden eind juni bekend gemaakt. De overige competities worden medio juli bekend gemaakt.

 
 

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees ook ons privacy beleid.