Geen losse zitplaatsen

Geen boekingskosten

Bekijk alle voordelen.

"Bieden jullie ook
losse voetbalkaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

 1. Bieden jullie ook losse voetbalkaarten aan?

  Helaas bieden we geen losse voetbalkaarten aan en werken we ook niet samen met een partner die losse kaarten aanbiedt. We bieden uitsluitend kaarten in combinatie met vlucht en hotel of alleen een hotel. Dit is onder mee omdat we op deze manier een veilige bezorging van de kaarten (in het hotel) kunnen garanderen.

  Wist u dat het boeken van de kaarten bij ons een paar belangrijke voordelen heeft?

  • We garanderen dat u naast elkaar in het stadion zit met de 100% zitplaatsgarantie.
  • U bent verzekerd van een veilige en tijdige bezorging van uw kaarten in het hotel. Lees de voor meer informatie hierover 100% zitplaatsgarantie.
  • We passen uw reis aan in het geval dat de wedstrijd onverhoopt wordt verplaatst met de MatchProtect-garantie.
  • U kunt eenvoudig en in een paar minuten uw complete voetbalreis samenstellen via onze website. U kunt daarbij kiezen uit vele vluchten, hotels en verschillende zitplaats categorieën in het stadion.
  • U bent verzekerd van een persoonlijke service voor, tijdens en na de wedstrijd. U kunt ons makkelijk en direct bereiken bij vragen en tijdens de reis zijn we 24 uur bereikbaar (in noodgevallen).

  Bekijk meer voordelen.


Betrouwbaar en veilig boeken
Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews

Over VoetbalTravel

kantoor

Hoe het allemaal begon
Het begon allemaal in 2004. Omdat hij ervan overtuigd was dat een voetbalreis boeken eenvoudig, flexibel en voordelig moet zijn, begon voetballiefhebber Reinier Linthorst Homan in 2004 VoetbalTravel.nl. Destijds was Reinier student Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen en bouwde naast zijn studie aan een website waarmee voetbalfans op eenvoudige manier hun ideale voetbalreis konden samenstellen. Daarmee was VoetbalTravel.nl geboren en de site bleek direct een doorslaand succes te zijn.

Inmiddels is VoetbalTravel.nl uitgegroeid tot een professioneel internetreisbureau en gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is op succesvolle wijze hetzelfde concept toegepast voor voetballiefhebbers in Engeland.

Hoe nu verder
Toch is de insteek niet veranderd: de grote uitdaging blijft om voor de voetballiefhebber een reis naar een buitenlandse topclub transparanter, makkelijker en voordeliger te maken. Doordat onze klanten uitgebreid verslag uitbrengen van hun reizen (via de vele reviews die u op de site kunt vinden), worden wij in de gelegenheid gebracht om onze diensten steeds beter op uw wensen af te stemmen.

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten kunnen verbeteren? Dan horen we uiteraard graag van u. Neem contact met ons op en wie weet passen we onze dienst direct naar uw wensen aan!

VoetbalTravel.nl in de media

FOX Sports Eredivisie

John van den Heuvel bezocht FC Barcelona John van de Heuvel bezocht met VoetbalTravel.nl de wedstrijd Barcelona – Atletico Madrid. Lees het verslag in dagblad de Telegraaf.
John van den Heuvel met zoon in Camp Nou

Reisverslag Real Madrid in de Volkskrant Journalist Paul Onkenhout van de Volksrant ging met ons op voetbalreis naar Real Madrid en deed er verslag van in de krant. Lees het artikel van de Volkskrant

Reisverslag Manchester United in Parool Dagblad het Parool reisde met ons naar Manchester United en deed er verslag van in de krant. Lees het reisverslag van het Parool

Eredivisie Live In samenwerking met Eredivsie Live hebben we afgelopen voetbalseizoen een Champions League actie gelanceerd. 16 prijswinnaars zijn naar de Champions Leaugue wedstrijd van hun voorkeur geweest!

Wat onze klanten over ons zeggen

Lees hieronder wat onze vele tevreden klanten door de jaren heen over ons schrijven. De volledige reviews kunt u vinden bij de verschillende clubpagina's. Bekijk ook de foto's van onze Sjaal actie.

De heer Meijer februari 2012
“Het totale arrangement komt voort uit een prima voorzet van VoetbalTravel.nl. Je kunt de reis samenstellen naar eigen inzicht..... Over de service van VoetbalTravel.nl geen enkele wanklank.""

De heer Josten, december 2011
"We zijn nu voor de tweede maal met Voetbaltravel.nl naar Liverpool gaan kijken. Net als de eerste keer was ook nu alles perfect geregeld. Toen we bij het hotel aankwamen lagen onze tickets weer op de beloofde plaats"

De heer Tukker te Den Haag 25 april 2010
“Al meerdere jaren maken mijn vader en ik gebruik van de diensten van VoetbalTravel. Zo hebben wij afgelopen weekend de wedstrijd van Inter Milaan bezocht. Bij deze laten wij weten dat alles, zoals wij uit voorgaande keren hebben ervaren, opnieuw perfect geregeld ….Tot volgend jaar!

Mevrouw Lambers te Dalen 25 april 2010
“Het was wederom een prima geslaagd voetbalweekend, geboekt bij Voetbaltravel….Ook het contact met Voetbaltravel voorafgaand aan het vertrek was erg goed. Dit omdat er onzekerheden mbt vliegen waren ivm vulkaanproblemen in IJsland….Kortom we zijn tevreden klanten en de volgende voetbaltrip boeken we zeker weer bij VoetbalTravel.nl!!

Vader en zoon Krumm te Heel 29 november 2009
“Met mijn zoontje van 8 jaar wilde ik graag naar een voetbalwedstijd van een bekende voetbalclub. Via google ben ik terechtgekomen op www.voetbaltravel.nl. Snel en gemakkelijk heb ik de reis kunnen vinden die we zochten. De keuze viel op FC Barcelona. Het contact met voetbaltravel verliep vriendelijk en correct. De ontvangen gegevens waren duidelijk en compleet. …..Een geweldig vader-zoon weekend die we niet snel zullen vergeten.”
de heren Krumm, FC Barcelona - Real Madrid

Vader en zoon de Koning te Rijnsburg 4 mei 2008
Ik ben de gelukkige vader van drie zonen. Al vanaf de tijd dat de oudste, Jasper, nog een peuter was, heb ik elk jaar een “Vader-Zoon-Weekend”. Om de drie jaar is dus één van de drie aan de beurt.….Het boeken via internet was een fluitje van een cent. Ook de communicatie via de mail daarna verliep uitstekend

Lees de volledige reviews op de verschillende clubpagina's op onze website.

Sponsor van der Vaart fandag

Jaarlijks sponsoren we de fandag van Rafael van der Vaart. Deelnemers aan de prijsvraag kunnen een reis winnen naar de club van van der Vaart. De prijswinnaar op deze foto wint dus een reis naar HSV!

sponsor van der Vaart fandag

Waarom VoetbalTravel.nl?

We hebben al uw voordelen om bij ons uw voetbalreis te boeken op een rij gezet. Een samenvatting:

 • Maak uw complete voetbalreis eenvoudig op maat.
 • Betrouwbaar boeken met SGR garantie.
 • Directe, persoonlijke service.
 • 100% Zitplaatsgarantie.
 • Lage prijzen en geen toeslagen.

Lees verder

Contactgegevens

Onze buitenlandse websites

Vanwege het succes in Nederland zijn we ook actief op de Deense, Zweedse, Duitse en Engelse markt. We bedienen de buitenlandse voetbalfans met lokale versies van VoetbalTravel.nl.

 • Dansk kunde, besøg venligst FodboldTravel.dk for at bestille dine fodboldrejser til alle store europæiske top klubber.
 • Deutsche Kunden, bitte besuchen Sie FussballTrip.de, um Ihre Fußballreisen zu allen großen europäischen Spitzenclubs zu buchen.
 • Kunder i Sverige, gå till FotbollsTravel.se för att boka era fotbollsresor till alla stora europeiska topplag.
 • English customers, please visit FootballBreak.co.uk to book your football trips to all major European top clubs.
 • Bekijk ook eens Voetbalreizen.nl (partnersite voor voetbalreizen).
×
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies

×

Wedstrijden seizoen 2016-2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een bericht zodra de competitieschema's bekend zijn gemaakt.

De competitieschema's voor de Premier League worden eind juni bekend gemaakt. De overige competities worden medio juli bekend gemaakt.

 
 

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees ook ons privacy beleid.