Bel gratis: 020-2622204
info_outline
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
"Vanaf het boeken tot aan de wedstrijd is het geheel perfect verlopen" - Robert van Elden uit Ede
Lees alle reviews
Betrouwbaar en veilig boeken

Een selectie van reviews over onze voetbalreizen

Lees hieronder wat onze klanten schrijven over ons en over onze reizen in enkele door ons geselecteerde reviews. Bekijk ook de foto's van onze Sjaal actie.

Arjan Stadt bezocht met een groep vrienden de wedstrijd FC Barcelona - Real Zaragoza. Hij schreef er een review (met foto) over en stuurde ook een videoreview in.

Wilt u meer reviews lezen?

Reeds duizenden klanten boekten een onvergetelijke voetbalreis en gingen met onze organisatie naar clubs als FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid en AC Milan. De reviews op deze pagina zijn slechts een verzameling van de vele reviews die onze klanten over hun voetbalreis hebben geschreven. Alle reviews vindt u op de verschillende clubpagina's onder het tabblad 'reviews'.

Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Hotel 8.4
Sfeer 9.4
Vlucht 8.3
Service 9.3
Stad 8.5
Zitplaatsen 9.3

N. Vriend, 3 personen

Manchester United - Liverpool FC

15 januari 2017

9

Fantastisch

Old Trafford is overweldigend!

14-16 jan.2017 heb ik met beide zonen klassieker man.united-liverpool bezocht. na goede vlucht met easyjet aangekomen in hotel mitre in centrum van de stad. familiekamer met badkamer en het ontbijt is, als je de lat niet al te hoog legt, gewoon goed. in de avond lekker wat gegeten en gedronken en vervolgens alle drie heerlijk rustig geslapen.op matchday in de ochtend nog naar naastgelegen national football museum geweest ,wat wijzelf wel aardig,maar toch niet zo bijzonder vonden. hierna met de metro in 15 min. naar old trafford.wij hadden 3 geweldige kaarten op stredford end tribune w205,dat betekend dat je tussen alle mancunians supporters zit .sfeer in dit vak is voor ons als nuchtere noordhollanders niet te beschrijven en overweldigend. het was groots! ben zelf in veel binnen-en buitenlandse stadions geweest,o.a. milaan en Barcelona.echter de voetbalsfeer in old trafford is twee keer 45min. zeer bijzonder.kwam natuurlijk ook door al jarenlange rivaliteit tussen de steden manchester en liverpool. n.b.met deze voetbal kaarten heb je ook toegang tot exclusieve international suite ruimte waar je wat kan eten en drinken ,allesbehalve een pattat tent ! terug weg naar centrum beetje herrie in de metro, maar niet echt narigheid met supporters of wat dan ook. volgende morgen stadiontour gedaan,duurt anderhalf uur, is beslist aanrader ,zeer interessant ! in de middag weer terug naar luchthaven manchester en vervolgens ingechekt bij fly be.britse maatschappij.beetje overjarig type vliegtuig met nog aan beide zijden propellors, plus twee vrouwelijke piloten! is wel biizonder, maar ze hebben ons voortreffeliik over de zee geloodst. kortom,wij hebben met zijn drieen een onvergetelijke en goed georganizeerde voetbaltravelreis beleefd, dank hiervoor ook namens twee zoons. hartelijke groet.nicolaas vriend -. enkhuizen

Tip: manchester museum- en stadiumtour.

E. Smit, 2 personen

FC Barcelona - Las Palmas

14 januari 2017

8

Erg goed

Plezier, gemak en betaalbaar

Prima arrangement. Plaatsen in Camp Nou in de derde ring, maar toch prima zicht op het veld.

Tip: Tips: 1. de Aerobussen vanaf het vliegveld naar de stad en vice versa, zijn snel, niet duur en je hebt een zitplaats. In 20 minuten in het centrum. Ze rijden op Place España en Place Catalunya (centrum) 2. Als je overnacht in een studio van AinB Picasso Corders: inchekcen en sleutel ophalen in de straat Carrer de Jaume 13 (metro Jaume). Stond niet in de reisbeschrijving.

Y.Groetz, 2 personen

FC Barcelona - Las Palmas

14 januari 2017

8

Erg goed

Super weekend!

Alles super geregeld, vlucht, hotel voetbalkaartjes. Vanuit vliegveld met airbus naar Centrum.

P. Opsteeg, 2 personen

Liverpool FC - Stoke City

27 december 2016

9

Fantastisch

You never walk alone

Bezoek aan Liverpool. Heerlijke wedstrijd en pracht sfeer. Alles was op en top geregeld door voetbaltravel. De stad Liverpool is heel gezellig. Geweldig ook om uit tegaan. Overal live muziek. Kan ook niet anders in de stad van de Beatles. Let echter op Abbey Road ligt in Londen :-)

Anoniem, 2 personen

Chelsea FC - AFC Bournemouth

26 december 2016

8

Erg goed

TOPREIS

Vooraf zijn alle vragen die we hadden duidelijk beantwoord door voetbaltravel.nl. de vlucht heen had een kleine vertraging maar daar kan niemand iets aan doen die betrekking heeft op de reis. eenmaal bij Luton aangekomen was het een ramp om bij het hotel te komen (Wij raden dan ook ten strengste af om Luton te gebruiken als aankomstvliegveld!) vanaf het hotel was het stadion redelijk makkelijk te vinden maar je moet wel een stukje lopen. het hotel dat wij hadden (IBIS Earl Court 47 lily road) was heel vriendelijk en had gelijk alles klaarliggen. vanaf het hotel zat je met de bus (74) in 10 minuten in een winkelgebied. terug hebben wij vanaf het hotel een taxi gepakt naar Luton (70 pond met de mini cap service die het hotel beschikbaar heeft!) op luton weer geconfronteerd met veel vertraging omdat er geen vliegtuigen konden opstijgen in Londen.

Tip: Het restaurant in het hotel IBIS Earl court 47 lily road is uitstekend niet duur maar perfect eten!

V. Pappers, 2 personen

FC Barcelona - RCD Espanyol

18 december 2016

9

Fantastisch

Fantastisch geregeld allemaal door Voetbal Travel! Mn zoon van 6 had de tijd van zijn leven! Zeker voor herhaling vatbaar.

Tip: Leuke stad! Let wel goed op dat je dr zwart gele taxi's neemt en een prijs afspreekt!

Bastiaan Burgers, 2 personen

FC Barcelona - Málaga CF

19 november 2016

10

Fantastisch

Pluspunten: alles tot in de puntjes geregeld. ik had eerst mijn twijfels, maar met de papieren over de mail werd alles duidelijk, en dat bleef het ook. Verbeterpunten: In eerdere mail staat: 2 weken voor uw reis krijg je de papieren over de mail, dat bleek 1 week te zijn.

ball

Wilco van Izerloo, 2 personen

Manchester City - Everton FC

15 oktober 2016

9

Fantastisch

Prachtig vader-zoon weekend!

Samen met mijn zoon de wedstrijd Man.City - Everton bezocht. Vlucht vanaf Amsterdam een uurtje en perfect. Inchecken hotel en wedstrijdkaarten in ontvangst nemen. Prima plekken, fantastische sfeer en goed geregeld. Natuurlijk voor het slapen gaan downtown Manchester in voor diner en Engelse pint. Kortom, het perfecte vader-zoon uitje en voor herhaling vatbaar!!!!

Tip: Eet voorafgaand aan de wedstrijd Fish en Chips, je komt direct in de Engelse sfeer!

Monique Weststrate, 2 personen

FC Barcelona - Deportivo de La Coruña

15 oktober 2016

9

Fantastisch

Genoten!

Alles is prima verlopen. De vluchten prima, voetbalwedstrijd was fantastisch en het hotel erg comfortabel. De receptie van het hotel BCN Urban hotel Del Comte is niet echt klantvriendelijk. Er bleek bij aankomst op onze naam 2 kamers te zijn gereserveerd, terwijl ik maar 1 voucher had. De receptionist droeg mij letterlijk op contact op te nemen met voetbaltravel. Dat heb ik gedaan met de hoteltelefoon ??. Voetbaltravel noteerde het boekingsnummer en heeft het verder geregeld met het hotel. Dat was fijn, niets meer over gehoord. Prima service, voetbaltravel.

Tip: Fietsen of scooters huren bij La Bikeria in Carrer del Tigre 9. Leuke fietsen voor mooie prijs!

Anoniem, 3 personen

Manchester United FC - Stoke City

2 oktober 2016

9

Fantastisch

3 daagse voetbalreis naar Manchester.

Na enig gesteggel over de terugreis, vertrokken we 3 oktober j.l. met Easyjet naar Manchester. De wedstrijd was Man. United tegen Stoke City. Na een goede vlucht en aankomst in Manchester namen we de metro van het vliegveld naar het Jury's Inn. een prima hotel voor ons verblijf. Bij aankomst waren de kaartjes voor de wedstrijd aanwezig. We hadden kaartjes voor de executive Suite, 500 club. een soort VIP room. Vandaar naar onze plaatsen op de tribune. Mooie plaatsen en goed zicht op het veld. De wedstrijd, stadion en publiek was één geweldige ervaring. Maandag de museum en stadion tour gedaan. Manchester is een stad met 2 gezichten n.l. historische gebouwen en nieuwbouw door elkaar. Overall zeer tevreden met het totaalarrangement, ondanks het reis gesteggel in het begin.De service van Voetbaltravel is goed.

Erik Winter uit Nijkerk, 2 personen

FC Barcelona - Real Betis

20 augustus 2016

9

Fantastisch

Mooie reis naar Barcelona met super service!

Je moet toch een keer naar Barca zijn geweest met in deze jaren MSN voorin, vooral Messi was geweldig om in actie te zien natuurlijk. Mooie plaatsen in het stadion ook! Ik had nog enige vragen over de reis en VoetbalTravel was heel aardig en nuttig in het contact. Top reis!

Tip: Neem een taxi vanaf het vliegveld, OV duurt veel langer en taxi is niet zo heel duur

Robert van Elden uit Ede, 3 personen

AC Milan - Juventus

9 april 2016

8

Erg goed

Een zeer geslaagde voetbalreis met VoetbalTravel.

Vanaf het boeken op VoetbalTravel.nl is het geheel perfect verlopen, goede vliegreis, hotel en daarnaast een geweldige sfeer in het San Siro voetbalstadion in Milaan met de wedstrijd AC Milaan tegen Juventus.

Tip: Het bezichtigen van de kathedraal Duomo is zeker een aanrader.

Anoniem, 2 personen

FC Barcelona - Arsenal (CL)

16 maart 2016

8

Erg goed

Prijzig maar prachtig

Een prijzige maar prachtige reis. Uitstekend georganiseerd. We zaten vlak achter de goal: Messi, Neymar en Súarez op een paar meter voor ons! En ze scoorden alle drie.

Tip: Reisadvies vanaf luchthaven kan actueler (en is in Barcelona een splinternieuwe metrolijn vanaf terminal 2). Daarbij: koop bij toerisme Barca op de luchthaven een openbaar vervoerkaartje ("Hola BCN") voor twee dagen voor 14 euro: onbeperkt reizen door de stad. Reuze makkelijk. Daarna: een sightseeing: hop-on, hop-off.

Clemens de Vries uit Hoofddorp, 2 personen

Manchester United - Watford FC

2 maart 2016

9

Fantastisch

Manchester United - Watford FC

Prima verzorgde voetbalreis gehad. Er waren wat problemen met de vluchten van en naar Manchester, maar Voetbaltravel heeft dit zeer snel en goed opgelost. Bij aankomst in ons hotel lagen de voetbalkaartjes al klaar, perfect geregeld. Mooi hotel in centrum Manchester. Eerste dag stadiontour Old Trafford en museumtour gedaan, echt een aanrader! Tweede dag was de wedstrijd tegen Watford. We werden blij verrast dat we met onze kaartjes ook toegang hadden tot "The 500 Club" lounge, waar we voor, in de rust en na de wedstrijd rustig een biertje konden drinken. Het is echt een geweldige ervaring om een wedstrijd van Manchester United op Old Trafford te zien. Wij hebben een onvergetelijke voetbalreis gehad.

Tip: Stadiontour/museum Old Trafford. Als je van winkelen houd, het overdekte winkelcentrum in Manchester.

Richard Kragting uit Wervershoof, 2 personen

FC Barcelona - Sevilla

28 februari 2016

10

Fantastisch

2 dagen genoten van Barcelona, inclusief 2 geweldige zitplaatsen voor de wedstrijd Barcelona - Sevilla

Hotel was super. Vliegreis ging perfect. Voetbalwedstrijd was helemaal geweldig met perfecte zitplaatsen. Barcelona is prachtig.

Tip:Bezoek Camp Nou en je weet niet wat je ziet!

Anoniem, 2 personen

FC Barcelona - Sevilla

28 februari 2016

9

Fantastisch

Super reis!

Alles was goed geregeld en bij vragen over de reservering kregen we direct antwoord.Het bestellen van het hotel , vlucht een kaarten voor de wedstrijd via de website was erg overzichtelijk .De wedstrijd was echt goed en de fantastische sfeer in het stadion was onvergetelijk. De zitplaatsen waren dichtbij het veld zodat we de acties in het veld goed konden zien en filmen.Wij hadden de hola Barcelona kaarten vooraf besteld en konden zo de hele stad rondreizen met de metro,tram en bus wat erg prettig was.In de stad hangt een goede sfeer en was ook mooi

Anoniem, 2 personen

FC Barcelona - Celta de Vigo

14 februari 2016

10

Fantastisch

Grandioos Barcelona!

Complete verzorging: Vlucht, hotel, kaarten. Zorgeloos genoten.

Tip: Wandeling over Montjuice, speciaal het uitzicht achter "Het Kasteel" over de haven en de zee, uit de wind en vol in de zon.

Michael Muller uit Den Haag, 2 personen

FC Barcelona - Celta de Vigo

14 februari 2016

8

Erg goed

FC Barcelona - Celta de Vigo

Zeer fijne plekken in het stadion. Met de metro alles goed kunnen bereiken.

Tommy Vissers uit Roosendaal, 2 personen

FC Barcelona - Celta de Vigo

14 februari 2016

9

Fantastisch

Super wedstrijd!

Het was een super weekend, maar vooral de wedstrijd Barcelona - Celta de Vigo was er een om in te lijsten... wat een klasse, super vette doelpunten en een fantastische penalty.

Erik Kroon uit Woerden, 2 personen

FC Barcelona - Atlético Madrid

30 januari 2016

9

Fantastisch

Onvergetelijk weekend Barcelona!

Regelen we het zelf of boeken we bij een reisorganisatie? Dat was de vraag en achteraf kan ik met volle overtuiging zegen dat ik geen spijt heb van het boeken via Voetbaltravel.nl. De kaarten waren omgezet naar een VIP arrangement. Dat maakte deze beleving nog specialer. Achteraf besloten we in plaats van zaterdagochtend vrijdag te vertrekken en dat was met twee mails geregeld. Die extra dag is wel zo relaxed. We hebben nu naast een super wedstrijd (barca-atletico madrid) ook Barcelona nog kunnen zien. Voor mij en zeker mijn zoon een onvergetelijk weekend!

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies