Geen losse zitplaatsen

Geen boekingskosten

Bekijk alle voordelen.

"Bieden jullie ook
losse voetbalkaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

  1. Bieden jullie ook losse voetbalkaarten aan?

    Helaas bieden we geen losse voetbalkaarten aan en werken we ook niet samen met een partner die losse kaarten aanbiedt. We bieden uitsluitend kaarten in combinatie met vlucht en hotel of alleen een hotel. Dit is onder mee omdat we op deze manier een veilige bezorging van de kaarten (in het hotel) kunnen garanderen.

    Wist u dat het boeken van de kaarten bij ons een paar belangrijke voordelen heeft?

    • We garanderen dat u naast elkaar in het stadion zit met de 100% zitplaatsgarantie.
    • U bent verzekerd van een veilige en tijdige bezorging van uw kaarten in het hotel. Lees de voor meer informatie hierover 100% zitplaatsgarantie.
    • We passen uw reis aan in het geval dat de wedstrijd onverhoopt wordt verplaatst met de MatchProtect-garantie.
    • U kunt eenvoudig en in een paar minuten uw complete voetbalreis samenstellen via onze website. U kunt daarbij kiezen uit vele vluchten, hotels en verschillende zitplaats categorieën in het stadion.
    • U bent verzekerd van een persoonlijke service voor, tijdens en na de wedstrijd. U kunt ons makkelijk en direct bereiken bij vragen en tijdens de reis zijn we 24 uur bereikbaar (in noodgevallen).

    Bekijk meer voordelen.


Betrouwbaar en veilig boeken

Een selectie van reviews over onze voetbalreizen

Lees hieronder wat onze klanten schrijven over ons en over onze reizen in enkele door ons geselecteerde reviews. Bekijk ook de foto's van onze Sjaal actie.

Arjan Stadt bezocht met een groep vrienden de wedstrijd FC Barcelona - Real Zaragoza. Hij schreef er een review (met foto) over en stuurde ook een videoreview in.

Wilt u meer reviews lezen?

Reeds duizenden klanten boekten een onvergetelijke voetbalreis en gingen met onze organisatie naar clubs als FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid en AC Milan. De reviews op deze pagina zijn slechts een verzameling van de vele reviews die onze klanten over hun voetbalreis hebben geschreven. Alle reviews vindt u op de verschillende clubpagina's onder het tabblad 'reviews'.

9 april 2016

Robert van Elden uit Ede, 3 personen

Robert van Elden uit Ede, 3 personen visited AC Milan vs. Juventus

8/10

 
Sfeer 8
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 8
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 8
 

9 april 2016

AC Milan - Juventus

Een zeer geslaagde voetbalreis met VoetbalTravel.

Vanaf het boeken op VoetbalTravel.nl is het geheel perfect verlopen, goede vliegreis, hotel en daarnaast een geweldige sfeer in het San Siro voetbalstadion in Milaan met de wedstrijd AC Milaan tegen Juventus.

Tip: Het bezichtigen van de kathedraal Duomo is zeker een aanrader.

16 maart 2016

Anoniem, 2 personen

Anoniem, 2 personen visited FC Barcelona vs. Arsenal (CL)

8/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 8
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 8
 

16 maart 2016

FC Barcelona - Arsenal (CL)

Prijzig maar prachtig

Een prijzige maar prachtige reis. Uitstekend georganiseerd. We zaten vlak achter de goal: Messi, Neymar en Súarez op een paar meter voor ons! En ze scoorden alle drie.

Tip: Reisadvies vanaf luchthaven kan actueler (en is in Barcelona een splinternieuwe metrolijn vanaf terminal 2). Daarbij: koop bij toerisme Barca op de luchthaven een openbaar vervoerkaartje ("Hola BCN") voor twee dagen voor 14 euro: onbeperkt reizen door de stad. Reuze makkelijk. Daarna: een sightseeing: hop-on, hop-off.

2 maart 2016

Clemens de Vries uit Hoofddorp, 2 personen

Clemens de Vries uit Hoofddorp, 2 personen visited Manchester United vs. Watford FC

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 8
 

2 maart 2016

Manchester United - Watford FC

Manchester United - Watford FC

Prima verzorgde voetbalreis gehad. Er waren wat problemen met de vluchten van en naar Manchester, maar Voetbaltravel heeft dit zeer snel en goed opgelost. Bij aankomst in ons hotel lagen de voetbalkaartjes al klaar, perfect geregeld. Mooi hotel in centrum Manchester. Eerste dag stadiontour Old Trafford en museumtour gedaan, echt een aanrader! Tweede dag was de wedstrijd tegen Watford. We werden blij verrast dat we met onze kaartjes ook toegang hadden tot "The 500 Club" lounge, waar we voor, in de rust en na de wedstrijd rustig een biertje konden drinken. Het is echt een geweldige ervaring om een wedstrijd van Manchester United op Old Trafford te zien. Wij hebben een onvergetelijke voetbalreis gehad.

Tip: Stadiontour/museum Old Trafford. Als je van winkelen houd, het overdekte winkelcentrum in Manchester.

28 februari 2016

Richard Kragting uit Wervershoof, 2 personen

Richard Kragting uit Wervershoof, 2 personen visited FC Barcelona vs. Sevilla

10/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 10
 
Vlucht 10
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

28 februari 2016

FC Barcelona - Sevilla

2 dagen genoten van Barcelona, inclusief 2 geweldige zitplaatsen voor de wedstrijd Barcelona - Sevilla

Hotel was super. Vliegreis ging perfect. Voetbalwedstrijd was helemaal geweldig met perfecte zitplaatsen. Barcelona is prachtig.

Tip:Bezoek Camp Nou en je weet niet wat je ziet!

28 februari 2016

Anoniem, 2 personen

Anoniem, 2 personen visited FC Barcelona vs. Sevilla

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

28 februari 2016

FC Barcelona - Sevilla

Super reis!

Alles was goed geregeld en bij vragen over de reservering kregen we direct antwoord.Het bestellen van het hotel , vlucht een kaarten voor de wedstrijd via de website was erg overzichtelijk .De wedstrijd was echt goed en de fantastische sfeer in het stadion was onvergetelijk. De zitplaatsen waren dichtbij het veld zodat we de acties in het veld goed konden zien en filmen.Wij hadden de hola Barcelona kaarten vooraf besteld en konden zo de hele stad rondreizen met de metro,tram en bus wat erg prettig was.In de stad hangt een goede sfeer en was ook mooi

14 februari 2016

Tommy Vissers uit Roosendaal, 2 personen

Tommy Vissers uit Roosendaal, 2 personen visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 10
 
Service 10
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 10
 

14 februari 2016

FC Barcelona - Celta de Vigo

Super wedstrijd!

Het was een super weekend, maar vooral de wedstrijd Barcelona - Celta de Vigo was er een om in te lijsten... wat een klasse, super vette doelpunten en een fantastische penalty.

14 februari 2016

Michael Muller uit Den Haag, 2 personen

Michael Muller uit Den Haag, 2 personen visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

8/10

 
Sfeer 8
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 8
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 8
 

14 februari 2016

FC Barcelona - Celta de Vigo

FC Barcelona - Celta de Vigo

Zeer fijne plekken in het stadion. Met de metro alles goed kunnen bereiken.

14 februari 2016

Anoniem, 2 personen

Anoniem, 2 personen visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

10/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 10
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

14 februari 2016

FC Barcelona - Celta de Vigo

Grandioos Barcelona!

Complete verzorging: Vlucht, hotel, kaarten. Zorgeloos genoten.

Tip: Wandeling over Montjuice, speciaal het uitzicht achter "Het Kasteel" over de haven en de zee, uit de wind en vol in de zon.

30 januari 2016

Erik Kroon uit Woerden, 2 personen

Erik Kroon uit Woerden, 2 personen visited FC Barcelona vs. Atlético Madrid

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 10
 

30 januari 2016

FC Barcelona - Atlético Madrid

Onvergetelijk weekend Barcelona!

Regelen we het zelf of boeken we bij een reisorganisatie? Dat was de vraag en achteraf kan ik met volle overtuiging zegen dat ik geen spijt heb van het boeken via Voetbaltravel.nl. De kaarten waren omgezet naar een VIP arrangement. Dat maakte deze beleving nog specialer. Achteraf besloten we in plaats van zaterdagochtend vrijdag te vertrekken en dat was met twee mails geregeld. Die extra dag is wel zo relaxed. We hebben nu naast een super wedstrijd (barca-atletico madrid) ook Barcelona nog kunnen zien. Voor mij en zeker mijn zoon een onvergetelijk weekend!

30 januari 2016

Sven de Boggende uit Zegveld, 2 personen

Sven de Boggende uit Zegveld, 2 personen visited FC Barcelona vs. Atlético Madrid

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 8
 

30 januari 2016

FC Barcelona - Atlético Madrid

Top reis. Mooi weer. 5 mooie dagen gehad!

Reis is goed en vlot verlopen. Gastvrije mensen. Sfeer in het stadion was fantastisch. Ondanks de vele toeschouwers, zeer korte wachtrijen. De prijs van de reis viel reuze mee. Het voordeel van zo'n arrangement is dat alles al keurig geregeld is. En gastvrije service van voetbaltravel. De stad was fantasisch en we hebben 5 mooie dagen beleefd! De wedstrijd viel helaas wat tegen. Maar Messi, Suárez en Neymar maken alles goed :-)

Tip: Restaurant/bar: Juanita Lalà en FOC (beide metrostation Barcaloneta) zijn fantastisch. Ruime eet en drink menu's en ontzettend vriendelijke en gastvrije mensen. Die tevens ook goed engels spreken (wat helaas niet overal het geval was).

30 januari 2016

Simon Bonouvrie uit IJsselstein, 2 personen

Simon Bonouvrie uit IJsselstein, 2 personen visited FC Barcelona vs. Atlético Madrid

10/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 10
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

30 januari 2016

FC Barcelona - Atlético Madrid

Heerlijk weekend Barcelona!

Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn vriendin een voetbalreis gehad naar de topper van de Primera Division FC Barcelona-Atletico Madrid. De nummer 1 tegen de nummer 2. Een vol stadion, goals van Messi en Suarez, twee rode kaarten en een 2-1 overwinning voor Barca, een super ervaring! Hotel Adante is een erg fijn hotel, de voetbaltickets lagen klaar bij aankomst, prima kamers, gaaf dakterras met uitzicht over de stad, vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Het ligt op 7 min lopen van de Ramblas en de metrohalte Drassanes, waarmee je eenvoudig richting Camp Nou kan (stap uit bij halte Les Corts en volg de mensenmassa) en andere bezienswaardigheden kan bezoeken. Daarnaast scheen de zon heerlijk, wat het geheel maakte tot een geweldig weekend, wat super geregeld was door het VoetbalTravel team.

Tip: Doe een fietstour, hierbij kom je op leukste plekken van de stad, waar je anders nooit komt. Zonder moe te worden. Koop een T-10 Metro kaart voor E10,- Hiermee kan je 10 metro ritjes maken. Ook kan je deze kaart gebruiken om vanaf het vliegveld met de trein naar het centrum van Barcelona te komen. En dat voor maar E 1,- p.p. Wil je een keer lekker eten, authentieke sfeer, zonder toeristen met Catalanen, ga dan eten bij Sol Soler op het plein Placa del Sol in de wijk Gracia (metro halte Fontana). Wij zijn in het Casa Battlo geweest, ontworpen door Gaudi, mooi om dit van binnen te zien. El born is een heel sfeervolle middeleeuwse wijk. SIMON Bono BARCELONA

27 januari 2016

Anoniem, 2 personen

Anoniem, 2 personen visited Manchester City vs. Everton

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 10
 
Service 8
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

27 januari 2016

Manchester City - Everton

Geweldige Belevenis, ervaring!

De wedstrijd Manchester City-Everton was geweldig prachtige sfeer prachtig stadion. De vlucht en het hotel waren goed voor elkaar. Heb op de dag van de aankomst nog een stadion en museum tour op Old trafford gemaakt dat was ook fantastisch. Manchester is een mooie stad om mee te maken. Ik vond dat voetbaltravel het goed had geregeld ik ga er zeker nog een keer boeken.

Tip: Museum en stadion tour bij Manchester united of City!

17 januari 2016

J. Neeling uit Amersfoort, 2 personen

J. Neeling uit Amersfoort, 2 personen visited FC Barcelona vs. Athletic Bilbao

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 10
 

17 januari 2016

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Weekend met zoon naar Barcelona inclusief voetbalwedstrijd FC Barcelona!!

Het was allemaal goed geregeld en ook bij telefonisch contact werd ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan met allerlei extra informatie! We hadden top plekken in het stadium en dit was een heerlijk papa en zoon weekend!! Bedankt voor de goede service!

17 januari 2016

Herman Koster uit Almere, 2 personen

Herman Koster uit Almere, 2 personen visited FC Barcelona vs. Athletic Bilbao

10/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 10
 
Vlucht 10
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 8
 

17 januari 2016

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Prachtig en goed verzorgd Vader Zoon weekend

Vorige week hebben wij genoten van een weekend totaal verzorgd door VoetbalTravel. Alles was vanaf het uitzoeken op de site tot terugkomst uitstekend geregeld. Bij het uitzoeken en bij vragen was de helpdesk bereikbaar en kreeg keurig advies en uitleg. De mogelijkheden tot upgraden van de keuzes waren erg duidelijk en goed. De vlucht kan je aanpassen, het hotel en de plaats in het stadion kan je upgraden. Super! Wij vertrokken om 7 uur in de ochtend en na 20 min stegen wij op. In Barcelona stond de Airbus gereed en 9.45 zaten wij aan de koffie op place de Cataluna. Geweldig. Ons hotel lag 150 meter verder op de Rambla, mooi hotel en zeer schoon. Ligging perfect. Zondag naar de wedstrijd met metro, 20 min voor 1 euro pp. Wat een sfeer en met 6-0 winnen. Ook de huldiging van Messi mee mogen maken. Mijn zoon en ik zelf hebben erg genoten. Wij willen VoetbalTravel alsmede Almere City FC bedanken voor deze onvergetelijke ervaring.

Tip: Neem de aerobus op het vliegveld en de metro in de stad. Geweldig, snel en goedkoop.

17 januari 2016

Hilbert Vedder uit Almere, 5 personen

Hilbert Vedder uit Almere, 5 personen visited FC Barcelona vs. Athletic Bilbao

8/10

 
Sfeer 8
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 8
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 8
 

17 januari 2016

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Fantastische Voetbal reis naar Barcelona.

Het totale arrangement als Vlucht, Hotel en Voetbal bijeenkomst is perfect geregeld. We hebben een mooi weekend Barcelona gehad. Nog twee dagen heerlijk verbleven in Barcelona. Een fantastische stad. Zeker de moeite waard nogmaals te bezoeken.

Tip: Ontdek de stad via metro en bus. Enorm goed bevallen. De versmarkt, de gebouwen en het heerlijke eten.

17 januari 2016

Mark Bliek uit Vianen, 2 personen

Mark Bliek uit Vianen, 2 personen visited FC Barcelona vs. Athletic Bilbao

10/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 10
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

17 januari 2016

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Alles uitstekend geregeld door VoetbalTravel.nl. Hadden een upgrade van de voetbalkaarten, zaten 30 meter van het veld vandaan achter het doel. Kaarten en hotel waren snel geregeld en geen problemen gehad met inchecken of iets dergelijks. Het gemak dat alles van tevoren is geregeld scheelt een hoop energie, enkel de vouchers laten zien bij hotel en stadion is voldoende. We gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van VoetbalTravel.nl

Tip: Restaurant iTapa aan de place de catalunya, €13,95 onbeperkt tapas eten van goede kwaliteit en ruime keuze.

9 januari 2016

Henry van der Wal uit Opende, 2 personen

Henry van der Wal uit Opende, 2 personen visited FC Barcelona vs. Granada

10/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 10
 
Vlucht 10
 
Service 10
 
Stad 10
 
Zitplaatsen 10
 

9 januari 2016

FC Barcelona - Granada

Barcelona vs Granada 2016

Wij zijn naar de wedstrijd Barcelona - Granada geweest. waarbij we 4 dagen in Barcelona zijn gebleven. We hebben het goed naar onze zin gehad en hebben een mooie wedstrijd kunnen zien op prachtige plaatsen (1e rij van de 2e ring) waardoor we een mooi overzicht op het veld hadden. De rest van de dagen hebben we de stad bekeken/ontdekt

Tip: Om ergens snel te komen hebben we gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Koop een T10 ticket voor €10,- en je kan 10x met de bus, metro of trein.

9 januari 2016

Tonny van de Wetering uit Orvelte, 2 personen

Tonny van de Wetering uit Orvelte, 2 personen visited FC Barcelona vs. Granada

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 10
 
Vlucht 10
 
Service 8
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 10
 

9 januari 2016

FC Barcelona - Granada

Trip Barcelona

Alles prima geregeld. Super hotel. Dicht bij stadion. Alles klopt gewoon. Prima

Tip: Als de wedstrijd om 1600 uur begint is de tijd voor de stad bekijken net tekort.

28 december 2015

Brian Wolters uit Voerendaal, 3 personen

Brian Wolters uit Voerendaal, 3 personen visited Everton vs. Stoke City

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 8
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 10
 

28 december 2015

Everton - Stoke City

Everton - Stoke City 3-4 (vader - zonen weekend)

Wij hebben 2 super dagen mogen beleven in Liverpool mede dankzij Voetbaltravel. Vanuit Schiphol ongeveer 1 uurtje vliegen naar Liverpool. Hier hebben we een taxi genomen richting het hotel om onze voetbaltickets op te halen. Deze waren hier helaas niet aanwezig, maar na kort contact te hebben gehad via e-mail en sms, bleken de voetbaltickets in het stadion klaar te liggen. Door het ongemak mochten we op kosten van voetbaltravel een taxi nemen naar Goodison Park om de wedstrijd Everton - Stoke City bij te wonen. En wat voor een wedstijd hebben we gezien, wat een ervaring, beleving etc. Uitslag 3-4 voor Stoke City, maar de sfeer na de wedstrijd was er niet minder om. Tevens hadden we uitstekende zitplaatsen achter het doel. Na de wedstrijd terug naar het hotel, wat prima in orde was. De tweede en laatste dag hebben we op eigen kosten een rondleiding op Anfield (stadion Liverpool) gehad. Dit hadden we niet willen missen en is zeker een aanrader. Het mooie is dat 2 grote clubs uit Liverpool in de Premier League spelen, stadions hemelsbreed 500m van elkaar afliggen, en qua rivaliteit niet veel te merken is. Alles was goed geregeld en prijs kwaliteit verhouding is ook in orde. Dus allemaal boeken via VoetbalTravel.

Tip: Taxi is een echte aanrader! EVERTON - STOKE Everton - stoke 2

28 december 2015

Raymon Burgzorg uit Arnhem, 2 personen

Raymon Burgzorg uit Arnhem, 2 personen visited Manchester United vs. Chelsea

9/10

 
Sfeer 10
 
Hotel 8
 
Vlucht 8
 
Service 10
 
Stad 8
 
Zitplaatsen 8
 

28 december 2015

Manchester United - Chelsea

Theatre of Dreams

Op maandag 28 december 2015 een topdag mogen beleven. Man. United - Chelsea, 2 topploegen die veel moeite hebben op dit moment in de Premier League. Na een geslaagde vlucht, geland op Manchester Airport, hotel opzoeken, inchecken en richting stadion. Als voetbal liefhebber is het fantastisch met je zoon de sfeer en ambiance te mogen beleven. Old Trafford, normaal gesproken een stadion die je alleen herkend van televisie. Nu in real life te aanschouwen, met grootheden die worden geëerd, Matt Bugsby,Sir Alex Ferguson, Eric Cantona, David Beckham, Edwin van de Sar, Ruud van Nistelrooij, Christiano Ronaldo, Ryan Gigs, George Best... Dit zijn enkele namen die voor de ManUnited diehards voor eeuwig leven. Alles ademt voetbal in deze magische Theatre of Dreams. Je bent altijd afhankelijk hoe de flow van de ploeg is en of ze de vorm van de dag hebben. Maar met 2 top ploegen op het veld... is het een lust voor het oog om 1,5 uur lekker te gaan genieten. De sfeer tijdens de wedstrijd is ongelooflijk...Kippenvel... 90 minuten lang tussen doldwaze supporters die hun club door dik en dun blijven steunen. Als de glorie glorie Man. United door de speakers klinkt, kan je alleen maar genieten van zo'n grote club. Helaas eindigde de wedstrijd in een 0-0, maar met 76.000 fanatieke fans is het een hele belevenis. Onze ervaring met VoetbalTravel is alleen maar zeer goed te noemen. Alles was naar tevredenheid geregeld. Mochten we ooit nog een keer gaan boeken, dan is VoetbalTravel een hele goeie eerste optie.

Tip: Mocht je naar een wedstrijd gaan kijken van Man. United, vergeet dan vooral niet het museum te bezoeken en een rondje stadion tour doen. Je krijgt inzicht hoe de club leeft en hoe ze omgaan met hun sterren. Magisch om te zien en vooral de Nederlandse inbreng met onze eigen Robin van Persie, Ruud van Nistelrooij, Edwin van de Sar.... Die kunnen in Manchester voorlopig niet veel verkeerd doen. MAN UTD 2 MAN UTD 5

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies