Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 Uit 757 Reviews
Stel makkelijk Je complete voetbalreis samen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Erg goed 8.7
Gebaseerd op 757 beoordelingen
Hotel
8.3
Sfeer
9.3
Vlucht
8.2
Service
9
Stad
8.9
Zitplaatsen
8.7
De heer J. de Koning te Rijnsburg, 2 personen
FC Barcelona - Valencia CF
4 mei 2008
10 FC Barcelona - Valencia

Ik ben de gelukkige vader van drie zonen. Al vanaf de tijd dat de oudste, Jasper, nog een peuter was, heb ik elk jaar een “Vader-Zoon-Weekend”. Om de drie jaar is dus één van de drie aan de beurt. Vorig jaar was de oudste van mijn drie zonen aan de beurt. Inmiddels is hij vijftien jaar en behoorlijk geïnteresseerd in alles wat met voetbal heeft te maken. Maar ja, wat ga je dan doen? Tijdens een vakantie las ik in een krant over Voetbaltravel. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Thuis gekomen heb ik direct de website bezocht. Er stonden aantrekkelijke wedstrijden op. Ik koos voor Barcelona tegen Valencia op 4 mei 2008. Het was op dat moment september 2007 en ik dacht dat dat wel eens een kampioenswedstrijd kon worden. Op de verjaardag van Jasper in november hebben mijn vrouw en ik hem het weekend van Voetbaltravel aangeboden. Zijn ogen rolden er bijna uit. Maar hij moest nog even geduld hebben want we zouden pas gaan in het weekend van 3 – 5 mei 2008.

Het boeken via internet was een fluitje van een cent. Ook de communicatie via de mail daarna verliep uitstekend. Een week vóór ons vertrek mailde Voetbaltravel dat we een ander hotel kregen. Weliswaar iets uit het centrum maar nu met ontbijt. Onze vliegtijden waren perfect. Zaterdagmorgen 3 mei vertrek. Om 13.00 uur stonden we aan de balie van ons hotel in Barcelona. Direct kregen we van de baliemedewerker de kaartjes voor de wedstrijd zoals Voetbaltravel had gezegd. Zo hadden we de middag en de avond nog om de stad te verkennen.

De volgende dag hebben we in de morgen nog een prachtig park bezocht van Gaudi. In de middag zijn we naar het stadion Nou Camp gegaan. Helaas was de spanning van de wedstrijd af, want Barca kon geen kampioen meer worden en voor Valencia stond er weinig meer op het spel.. Maar toch was het genieten geblazen. Het werd 6-0 voor de Catalanen. Er waren prachtige acties van Henry, Messi, Bojan en alle anderen. Na afloop met de metro weer terug naar het hotel. Naast het hotel was een kleine cafetaria waar we een broodje worst aten. De televisie hing zoals in elk cafe ook hier aan de muur. De wedstrijd van Real Madrid was op dat moment aan de gang en werd live op de televisie uitgezonden. Ze konden bij winst vanavond kampioen worden. Dat gebeurde ook. Het werd heel erg stil in Barcelona. Maar voor ons als Nederlandse kaaskoppen was het genieten.

De volgende dag zouden we pas om 18.00 uur vertrekken, dus er was voldoende tijd om nog wat moois te bezoeken. We hebben uitgebreid de Sagrada Familia bezocht. Deze stond op loopafstand van ons hotel. Na een late, maar uitgebreide lunch zijn we richting het vliegveld gegaan. De retourvlucht verliep volgens het afgesproken schema. Om 20.25 waren we weer terug in Nederland. Enkele dagen daarna kwam het bericht dat Frank Rijkaard als coach van Barcelona werd ontslagen. We hadden niet verwacht dat ons bezoek aan Barca zulke vervelende gevolgen kon hebben voor Rijkaard. Sorry Frank! Mischien dat hij ook met Voetbaltravel nog eens een bezoekje kan brengen aan Nou Camp.

Vader en zoon de Koning

De heer E. Huizing te Assendelft, 2 personen
HSV - Schalke 04
26 april 2008
8 HSV - Schalke 04

Op 26 april zijn we naar Hamburg gereden om daar de wedstrijd HSV-Schalke '04 te zien. De heenreis in de auto ging soepel en rond 1 uur in de middag parkeerden we bij ons mooie hotel. 5 minuten lopen naar de strassenbahn. Op het station Berliner Tor was het een drukte van belang met HSV- en Schalke-supporters. Geen ruzie of vechten. Het was een gezellige sfeer, waarbij veel werd gelachen. Na 40 minuten waren we bij het eindstation. Vandaar gingen we met een shuttle-bus naar het HSV-stadion, de NordBank Arena. Na de gebruikelijke controles zijn we eerst de fanshop in gegaan om een HSV-shirt en sjaal te kopen en een outfit voor op het autoraam. We zaten in stadion aan de lange zijde, 4 rijen van het veld. Vlak bij het vak van de HSV-supporters. Een goede plaats, ook voor tieners en de gezelligheid van het HSV-sfeervak. Jammer dat HSV met 0-1 verloor. Ja, je kan niet alles hebben op zo'n dag. Indrukwekkend waren de hamburg-lied en het HSV-clublied voor de aanvang van de wedstrijd. Na afloop zijn we lopend naar de strassenbahn gegaan met alle fans. In de centrum van Hamburg zijn we uitgestapt om vlak bij de Inner-Alster in het mooie centrum van Hamburg iets te eten. In een stad als Hamburg heb je keuze volop. Natuurlijk liepen er nog voldoende HSV- en Schalke-fans door het centrum. Geen probleem, maar respect en gezelligheid. Rond 21.30 uur zijn we naar het hotel gegaan. Op de TV nog even gekeken naar de Sportschau. De volgende morgen om 9 uur zijn we vertrokken en omdat het zeer rustig was op de Autobahn waren we rond 13 uur weer terug in de omgeving van Amsterdam. Enigszins vermoeid, maar wel een mooie ervaring rijker: ook het Duitse voetbal is een belevenis. Nu afwachten naar welke wedstrijd zoonlief volgend jaar wil. Nu denk hij aan Milaan of Madrid.

De heer J. Buitenhuis te Purmerend, 6 personen
FC Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Op de plattegrond van Voetbal Travel Barcelona waren de belangrijke punten hotel e.d. verkeerd aangegeven. Ons hotel Aristol ligt bij een ander ziekenhuis dan in de brief en op kaart aangegeven, e.e.a. gewoon opgelost, dus geen groot probleem. Advies m.b.t. vervoer, bezienswaardigheden geheel opgevolgt de stad met de Metro helmaal bestreken.

De wedstrijd Barcelona-Espanyol viel voetbaltechnisch tegen, maar de sfeer in het stadion was daarentegen helemaal top.

Verder vinden wij een totaal arrangement een geweldig uitkomst om mooie wedstrijden te beleven en dito stad te bezoeken. Een volgende keer zit er zeker weer in, volgend jaar naar een wedstrijd in de Premier League.

De heer C. Braun te Nieuw-Vennep, 5 personen
FC Barcelona - Espanyol
20 april 2008
7 FC Barcelona - Espanyol

Een fantastisch stad ! Maar ga zeker ook net even buiten de standaard toeristische pekken ! Fietstour boeken is echt een aanrader ! In 3 uurtje heb je een goede indruk van de stad. Voetbalwedstrijd Barcelona-Espagnol; Geweldig stadion, familiaire entourage waardoor de sfeer in het stadion tijdens de wedstrijd een beetje mat was.
Hier hadden we meer van verwacht. Maar je kan hierdoor wel relaxed naar het voetbal.

Hotel Citadines: Prima gelegen aan de Ramblas. Nette en ruime kamer. Echter Let op ! Wordt niet schoongemaakt en de handdoeken worden niet gewisseld ! Ontbijtje 14 euro niet inbegrepen. Dit kan je trouwens ook beter bij de talloze koffiebarretjes nuttigen in een van de zijstraten van de Ramblas.
Vliegreis: Vueling en Click Air: Uitstekende vliegtijden, geen vertraging ! Echter zeer krappe zit plaatsen maar dat kan je verwachten in deze prijsklasse.

Conclusie: Al met al prima geregeld en we hebben genoten!

De heer J. Geijselaers te Maastricht, 2 personen
FC Barcelona - Espanyol
20 april 2008
8 FC Barcelona - Espanyol

Alles was uitstekend geregeld. Informatie was ruim voldoende. het hotel was voor het doel van het uitstapje prima gekozen. Redelijk dicht bj het stadion en valk bij een metrostation. De terugreis met click-air was wel erg krap. De been ruimte was onvoldoende.
Graag maken we volgend jaar weer gebruik van een nieuw arrangement.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten