Bel gratis 085 8888 002
Klantbeoordeling 8.7/10 van de 821 beoordelingen
Gemakkelijk jouw voetbalreis samenstellen
Reis updates (Corona – Covid 19). Lees meer

Reis updates (Corona – Covid 19)

Volg de live reis updates en bekijk de status van je trip

Onze belofte

Beste klant,

We zijn er om je te helpen, juist nu in deze moeilijke en onzekere tijden.

Ons bedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen en het creëren van onvergetelijke momenten voor voetbalfans in heel Europa. We hebben bewezen dat je op ons kan rekenen, juist in moeilijke tijden die in het verleden ook zijn voorgevallen.

We begrijpen dat je voetbalreis het hoogtepunt van het jaar is, of zelfs een ‘once in a lifetime’ ervaring. We zullen er alles aan doen om je te helpen en ons doel is om -op welke manier dan ook- ervoor te zorgen dat je een wedstrijd van je geliefde team kan beleven, ook al kost ons dat nu meer moeite om dit voor elkaar te krijgen.

Alvast bedankt voor je vertrouwen en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Alizee Marques (Directeur)
Reinier Linthorst Homan (Oprichter)

Wanneer en hoe je van ons bericht ontvangt

Als je reis is beïnvloed door een van onderstaande gebeurtenissen (zie ‘LIVE updates’), zullen we contact met je opnemen via email. We behandelen de wedstrijden op volgorde van vertrek, het kan dus zijn dat je niet direct van ons hoort nadat er onverhoopt een beperking is opgelegd voor de wedstrijd die je zal bezoeken. Maak je geen zorgen, we zullen niemand vergeten en we nemen zo snel mogelijk contact me je op. Het is het beste om onze email af te wachten, omdat we de optie(s) die we je bieden het liefst schriftelijk voorleggen. Dat is het makkelijkst en dan weet je direct wat we voor je kunnen betekenen. Alvast bedankt voor je geduld en medewerking.

Updates

Graag willen we je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en jouw voetbalreis.

Zoals je weet zijn de maatregelen om het virus in de dammen in heel Europa aangescherpt. De maatregelen gaan ook langer duren. Alle drukbezochte evenementen, zoals voetbalwedstrijden, zijn voorlopig van de kalender gehaald. Jammer, maar begrijpelijk: veiligheid en gezondheid van spelers en fans staan voorop.

Om je niet te overspoelen met gedetailleerde informatie per land of per wedstrijd, geven we hier de algemene maatregelen die zijn genomen:

We hopen dat we zo snel mogelijk weer mooie voetbalreizen kunnen organiseren, om je een fantastische ‘once in a lifetime’ ervaring te laten beleven. We blijven je op de hoogte houden.

In de tussentijd bedanken we je voor je vertrouwen en je medewerking. Blijf gezond!

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten