Bel gratis: 085 8888 002
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
Klantbeoordeling 8.7/10 uit 709 Reviews

Bedrijven & Groepen

Onze expert accountmanagers zullen de volledige dienst helemaal naar jouw wensen aanpassen. We bieden service op maat en hebben tijd voor persoonlijke aandacht, waardoor we een onvergetelijke reis kunnen garanderen, zonder de druk van boekings- of verborgen kosten. Daarnaast kan de volledige reis betaald worden door gebruik te maken van een flexibele betaalovereenkomst; het is nog nooit zo eenvoudig geweest om die unieke trip te boeken om je favoriete buitenlandse team live te zien spelen.

 We bieden onze diensten aan zowel bedrijven als groepen. Bij voorkeur, kun je er ook voor kiezen om optionele extra’s toe te voegen aan de reis, bijvoorbeeld een privétransfer vanaf het vliegveld naar je hotelkamer of van het hotel naar het stadion. Uiteraard kun je ook de cultuur van de stad waarin de wedstrijd plaatsvindt ontdekken. Hierbij kunnen we kunnen privégidsen regelen of namens jou reserveringen maken bij toprestaurants en -attracties.  

Vraag vandaag nog een prijsvoorstel aan om gebruik te maken van al deze voordelen en meer. Vraag nu een offerte aan voor uw groepsreis en we zullen u binnen 2 werkdagen een offerte op maat toesturen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 085 8888 002 (ma-vr, 09:00 - 17:00).

Groepen t/m 9 personen kunt u eenvoudig online boeken.

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies