Geen losse zitplaatsen

Geen boekingskosten

Bekijk alle voordelen.

"Bieden jullie ook
losse voetbalkaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

 1. Bieden jullie ook losse voetbalkaarten aan?

  Helaas bieden we geen losse voetbalkaarten aan en werken we ook niet samen met een partner die losse kaarten aanbiedt. We bieden uitsluitend kaarten in combinatie met vlucht en hotel of alleen een hotel. Dit is onder mee omdat we op deze manier een veilige bezorging van de kaarten (in het hotel) kunnen garanderen.

  Wist u dat het boeken van de kaarten bij ons een paar belangrijke voordelen heeft?

  • We garanderen dat u naast elkaar in het stadion zit met de 100% zitplaatsgarantie.
  • U bent verzekerd van een veilige en tijdige bezorging van uw kaarten in het hotel. Lees de voor meer informatie hierover 100% zitplaatsgarantie.
  • We passen uw reis aan in het geval dat de wedstrijd onverhoopt wordt verplaatst met de MatchProtect-garantie.
  • U kunt eenvoudig en in een paar minuten uw complete voetbalreis samenstellen via onze website. U kunt daarbij kiezen uit vele vluchten, hotels en verschillende zitplaats categorieën in het stadion.
  • U bent verzekerd van een persoonlijke service voor, tijdens en na de wedstrijd. U kunt ons makkelijk en direct bereiken bij vragen en tijdens de reis zijn we 24 uur bereikbaar (in noodgevallen).

  Bekijk meer voordelen.


Betrouwbaar en veilig boeken

Voetbalreizen Engeland

Hoewel het Engelse competitievoetbal reeds sinds eind 19e eeuw bestaat, werd de Premier League pas in 1992 opgericht. Destijds werd besloten om met 20 teams een league te vormen die moest afrekenen met de problemen die het Engelse clubvoetbal destijds kende. Zo waren de stadions verouderd en vaak ook onveilig. Bovendien waren de wedstrijden lang niet altijd goed bezocht. De hervorming van de competitie is een doorslaand succes gebleken. Mede door een lucratieve deal rondom de televisiegelden met Sky TV en het Europees Kampioenschap in 1996 heeft de competitie een enorme ´boost´ gehad. De Premier League is nu de rijkste competitie ter wereld en voor velen ook de meest aantrekkelijke. Grootmachten in de Premier League zijn Manchester United, Chelsea, Arsenal en Liverpool. Toch won Liverpool nog nooit de titel van de Premier League. De huidige middenmotor Aston Villa is dit als vierde club in 1995 wel gelukt. Bekijk één van de clubs uit Engeland live en bezoek een Premier League wedstrijd van één van onderstaande clubs. Of u nu kiest voor een een wedstrijd in Manchester of kies voor één van onze voetbalreizen naar Londen, VoetbalTravel.nl is uw specialist in het verzorgen van een onvergetelijke voetbalreizen!

Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews
×
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies

×

Wedstrijden seizoen 2016-2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een bericht zodra de competitieschema's bekend zijn gemaakt.

De competitieschema's voor de Premier League worden eind juni bekend gemaakt. De overige competities worden medio juli bekend gemaakt.

 
 

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees ook ons privacy beleid.