Als eerste op de hoogte van acties?
Als eerste op de hoogte van acties?
Als eerste op de hoogte van onze voetbalreis-deals? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.
Bel gratis: 085 8888 002
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
Klantbeoordeling 8.7/10 uit 636 Reviews

Stel je reis naar Lazio Roma samen

  • Voetbalreizen Lazio Roma

Betrouwbaar en veilig boeken

Betrouwbaar en veilig boeken

Clubinfo

Lazio Roma Società Sportiva Lazio in de volksmond beter bekend als Lazio is een Italiaanse club die bekend is om zijn roemruchte bestaan. De club speelt zijn thuis wedstrijden in het olympisch stadion van Rome.

Lazio-Roma

De beginjaren
9 vrienden besloten in het 1900 een voetbalclub te beginnen en in korte tijd werd het spelletje mateloos populair in de straten van Rome. De begin jaren waren zeer vruchtbaar voor de club en Lazio was in jaren 30 en 40 een echte topper in de Italiaanse competitie. De club kende ook mindere tijden.

De jaren tachtig staan bekend als de zwarte jaren uit de geschiedenis. De club werd in korte tijd twee keer geconfronteerd met een omkoopschandaal wat resulteerde in een degradatie naar de serie B.

Toppers
De jaren negentig moesten na de zwarte jaren weer zorgen voor prijzen. Er werden vele top spelers aangekocht en de club streed meerdere jaren mee om de felbegeerde scudetto.

De scudetto werd niet gewonnen maar met de Italiaanse Super Cup, de Europa cup II en de Europese Super Cup waren het succesvolle jaren. Het meest succesvolle jaar in de geschiedenis van de club kwam in 2000. Dat jaar werd zowel de scudetto als de Coppa Italia gewonnen. De laatste jaren is Lazio helaas niet meer dan een subtopper in de Italiaanse competitie maar de wedstrijden staan altijd garant voor spektakel.

Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/) -

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies